سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم )
-
سلام
بله من ححالم بهم خورده همه یا میرن معماری عمران برق یا پرستاری پزشکی دندان و داروسازی !!! البته تقصیر مردم نیست سیاست های غلط دولته و مافیای کنکور هم با تبلیغ روپوش سفید داره خوب کاسبی میکنه
ما به شدت محدود بزرگ شدیم اصلا با دنیای بیرون قطع ارتباط بودیم نصف عمرمون جلوی تلوزیون گذشت نصف دیگه اش هم جلوی کامپیوتر از بس به صحغه نمکایشگر زل زدم چشام ضعیف شده - برنامه نویسی درامد خوبی داره اگر هرشخصی استعداد داشته باشه به مدرک هم نیازی نداره و من کلی برنامه نویس گمنام رو میشناسم که یه مدت جذب شرکت های بزرگی مثل گوگل شدند شش سال همکار یکردند و وقتی توانستند سمایه خوبی جمع کنند کلا بازنشسته شدند ایران برگشتند و آزادانه زندگی میکنند جهت سرگرمی هم یه شرکت میزنند
اما این مسیر کمی پر ریسکه معلوم نیست شاید بقیه برند برنامه نویس بشند نتوانند جذب شرکتی بشوند اسیر زندگی مستاجری و قرض و بدهی باشند - یه مدت فریب این مربیان انگیزشی کلاهبردار را خوردم میگفتن بدون درس خو.ندن هم میشه موفق بود به ثروت مادی رسید - و من عرض میکنم بله میشه رسید اما نه همه باید در مکان درست در زمان درست آدم درست ومناسبی بود تا شانس بهمون روی بیاره
من هم توجه ام سمت رشته های ریاضیه و بهتر هم میشه آپلای کرد چند نفر از همسایه و فامیل ها از صنعتی شریف بورسیه شدند برا دکترا رفتند کانادا آمریکا و از شون مشاور ه مشورت و تجربه هاشونو میخوام که هیچ اطلاعاتی نمیدهند خیلی بیشعور هستند و میخواهند القا کنند که خودشون نخبه هستند دانشمندند از مادر دیگه کسی مثل اینها نخواهد زایید !!!! در حالی که سالانه اگر اشتباه نکنم 2500 نفر بورسیه میشن آدم اینقدر حسود بخیل خودخواه مغرور :|
برنامه نویسی ریاضیات قوی میخواد من بدون کنکور ثبت نام کردم دانشگاه آزاد - با بدبختی قسط شهریه میدادم رشته مهندسی نرم افزار رو انتخاب کردم اصلا هیچ شناختی هم نداشتم نصف واحد هامو می افتادم لازم بود ریاضی مو تقویت کنم با خودم گفتم از این دانشگاه با کلی هزینه فارغ شم چه مزیتی دار ه ؟ هیچی
بیشتر دانشجو های دانشگاه آزاد شهر ما بیشتر برای مدرک گرفتن می اومدند و دانشگاه آزاد ما معتبر هم نبود با سفارش نمرات رو بالا میبردند برای معدل بالا !!! پول میدادی نمره بهت میدادند من با خودم گفتم مدرک گرفتن از این دانشگاه هیچ سودی نه برای من نه کشور و جامعه نداره فغقط جیب های صاحبان دانشگاه پر میشه !!
-
Shadow Runner یه سری از کانال های تلگرامی هستند که منابع رو رایگان به صورت پی اف قرار میدن اگر دراین حد علاقه دارید دنبال یه راه برای رسیدن بهش باشید
-
Tony Montana بله دقیقا فقط جیب اونهاروپر میکنه
-
سلام
بله من هم مثل سایرین درسم خوب بود اما همه چیز معدل نیست ما ربات نیستیم انسانیم احساس داریم به دلیل محیط ناسالم و تربیت غلط خانوده دعواهای تمام نشدنی پدر مادرم کل زندگیم با شنیدن صداها و شوین های مادر م گذشت و به عنوان کودک استرس شدید داشتیم نکنه پدر مادر همو بکشند!!! بعد دعوا هم سکوت کامل و محیط نفرت خفقان و انرزی منفی بود من افسرده شدم و از درس که هیچی از زندگی نرمال هم افتادم - من همیشه دوستداشتم در دانشگاه دولتی خوب درس بخونم اما قسمت نشد و مادرم نزاشت مادرم به شدت کنترل گره مادر سالار یداره قشنگ یادمه 18 سالم بود رک بهم گفت تو الان زبونت برای من درازه وای به حال اینکه بری درس بخونی دانشگاه برای من مدیر بشی کاره ای بشی !!! و مادرم از قصد نزاشت حتی یادمه گفتم از یه دختر ی خوشم میاد دعوای شدیدم کرد که پسره فاسد شده !! هرزه هستش !!!
و میگه من نفر اول زندگی تونم نه دختری که قراره همسر تون بشه !!! من 12 ساله تا حدودی تونستم افسردگی رو کنار بزارم اما اضطرابم هست من نمیتونم در جمع که همه توجه به من هست قرار بگیرم رفتم روانپزشک گفت اضطراب توی جمع داری قرص میده دیگه نه مشورتی نه راه حلی فقط میگه در جمع باش مخصوصا در جع خانوما اضطرابم بشتر میشه
به مادرم میگم نزاشتی درس بخونم / نزاشتی کار یادبگیرم / نزاشتی عاشق بشیم یا دختری عاشق مون بشه / برا منم زن نگرفتی تا مبادا نفر دوم زندگی ما بشی و تو چشم نداری پسرت با دختری خلوت کنه حرف بزنند / میگم خرجی مو بده مارو کور کر لال تو خونه حصر کردی
بله آدمای خوب اینجا هستند و من از همه تون متشکرم از اینکه وقت میگذارید مطالعه میکنید همدردی دارید و در حد دانش و تجربیاتتون راه حل ارایه میدهید من دنبال ترحم و قربانی بودن نیستم من دوست دارم شخصیت عمی باشم مفید باشم و معتقدم همه باید اهل مطالعه باشند در هر زمینه هنر تاریخ فلسفه و....
من اط بس دلم پره و خیلی کم با بقیه در اتباطم دلم پر از حرفای نگفته اس البته گوش شنوایی باشه حتی میگم در س بخونم یه مدت از خانواده بی مسول و بیخیالم فاصله بگیرم برم محیط دانشگاه با چند نفر آدم حسابی و خوش اخلاق رفیق شم کار پیدا کنم شاید هم همسری انتخاب کردم چون غیر از خودم کسی قرار نیست برای من آستین بزنه بالا مثل یتیم ها
-
سلام دوست عزیز
ممنونم با زحمت و تلاش و توکل ان شالله به هدفت برسی
به نظرم تو نصف راه رو رفتی چون هدفت و مسیرت مشخصه و گم و گیج نیستی و این از نظر من کم چیزی نیست
من میخوام شروع کنم و دارم مشورت میگرم الان چه رشته هایی چجوری اند و غیره
موفق باشی
-
Tony Montana ممنون همچنین داداش
ولی خب بنظرم بیا سمت رشته های تجربی -
بله من خیلی ها رو میشناسم پزشکی خوندن که دو حالت دارند : 1- اگر وضعیت مالی خوبی دارند کلا بیخیال طبابت میشن و فقط اسم دکتر روشونه و خودشون هم راضی هستند 2- اشخاصی که سرمایه ندارند و مجبورند تو این رشته کار کنند که ادمای افسرده غمگین دل مرده ای هستند
درضمن من به لحاظ اخلاقی درست نمیدونم که فقط بخوام برای درامد وارد رشته ای بشم مخصوصا اون رشته با جان و سلامت دیگران در ارتباط باشه با ارزش های درونی م نمیخونه
بعضی پزشکان فوق تخصص میشناسم وضعیت مالی شون در حد قابل قبولیه این اشخاص عاشق کارشون هستند و حتی حاضرند جانشان را هم فدا کنند این اشخاص در هر شغلی و مقامی قابل احترامند
و بعضی دیگر هم که متاسفانه دزدند داروی اضفی آزمایش اضافی ساخت درمانگاه خصوصی بیزینس و غسره تا از هر روشی کلی پول جمع کنند بچه هاشونو بفرستند آمریکا کانادا اخر عمری هم دو بیمار رو رایگان درمان میکنند یه پولی به شخصی که تا کمر تو زابله هستش میدهند اگر مسلمون باشندو معتقد یه سفر حج و کربلایی میرند میگن خدا جون دیدی من خوبم ها !!! همچین هم ب یوجداننامرد نیستم !! بالاخر ه اینجا قانون جنگله بقیه هم این جور درامد دارند
-
Tony Montana بله درستهچه منطق قشنگی دارید من خودم به شخصه از بچگی علاقه به کمک کردن و نجات دادن جون آدم ها داشتم و دوست داشتم کمک کنم آدما حال بهتری داشته باشن
-
باور دارم فقط میخوام مسیرمو انتخاب کنم اگر 20 سالم بود چندان سخت نمیگرفتم میتونستم انصراف بدم چون هنوز خیلی جوان ترم و... باز ناشکر نیستم شرایط خیلی ها بدتر از من هستش خوش به احال اشخاصی که در رشته شون عاشق اند خیلی هارو دیم شیمی میخونند مدیریت میخونند و کاملا شیفته رشته شونند
و چندان هم با بازار کارش کار یندارند و من بهفکر فرو میرم یعنی هیچ دغدغه ای برای تشکیل خانواده و شروع زندگی مشترک ندارند ؟
و به دو جواب رسیدم حالت اول اینکه شاید مثل من شرایط مالی بدی ندارند و حامی هم دارند که بتوانند دارمئد کسب کنند ازدواج کنند زندگی مشترک رو شروع کنند این خوبه و من حسود نیستم
حالت دوم هم اینه که قانع هستند سخت نمیگرند راضی هستند و خوشبخت و ایننیشون میده در خانواده سالم با عشق بزرگ شدند
من از بس سر کوفت های مادرم رو سر بی پولی شنیدم که بههیچج وجه دوست ندارم اگر تشکیل خانواده بدم دعوا سر بی پولی و برطرف نشدن نیاز های اولیه باشه
ببینید مهدیه خانم یه جور اجبار جامعه هستش من اگر دختر خانمی پیدا میکردم که میگفت با درو ندارت میسازم ولی تو سعی ت رو بکن برای بالا بردن کیفیت زندگیمون
الان دخترای فامیل رو از ما قایم میکنندد میگن پسره هیچ کارس دخترای خواستگار پزشک میخوان پولدار ساده نمی پسندند یه دختره زیبا روی باشه که براش یه امتیازه وضعیت مالیشونم خوب باشه اونم یک امتیازه
به این نتیجه رسیدم ازدواج در منطقه ما کمی سخت تره مناطق دیگه شهر های دیگه آدمهاش با معرفت ترند و انتخاب زیادی برای ازدواج و دوستی هرچی هست
-
شما لطف دارید طرز فکر من حاصل مطالعه کتاب های متفرقه اس من 700 جلد کتاب دارم دو قفسه کتاب بزرگ توی 10 سال جمع ش کردم و قصد دارم 80 درصد کتابارو هدیه کنم به کتابخون های سیار مناطق محروم متاسفانه دنیا بر اساس خیر و شره و ادما گرایش به شر پلیدی ظلم کشتار تجاوز فریب اهریمنی بودن دارند - نمیخوام توجیه کنم چون اکثریت شر هستند منم مثل اونا بشم ... - میخوام گروه ادمای با شرف و نیک رو رود خودم جمع کنم و برای جمع کردن این اشخاص خود من هم باید در حد اونا باشم وگرنه یه پزشک وکیل قاضی ورزشکار تعمیرکار نجار سیساستمدار پر درامد با من بیکار درامد کم چه سنخیتی داریم؟ هیچی
-
Tony Montana برای سرکوفت اطرافیان متاسفم شما مقصر نیستید بله درسته متاسفانه توقع ها خیلییییی بالا رفته و انصافا شرایط واقعا سخت شده به نظرمن بیشتر این توقع ها الکی و بی خوده و میخوان کمبود هاشون رو جبران کنن ولی در کل هر کاری میکنید امیدتون رو از دست ندید و توکلتون به خدا باشه ان شاالله همچی درست میشه
براتون بهترین ها رو آرزو میکنماگر کمکی خواستید بگید در حد توانم کمک میکنم
علی یارتیاحق -
Tony Montana این حرفتون اشتباهه
-
خیلی از مهندسا توپ تکونشون نمیده
وخیلیارم اوضاعشون خرابه -
حتما ک نباید دکتر باشی هرکس توی هر رشته اگه نهایت تلاشش رو بکنه بالاخرههههه میشه فقط کافیه ت کارت متخصص باشی بله متخصص:)
-
واسه پیشرفت،واسه رسیدن ب اهداف هیچ وقت دیر نیست
من امسال ی زن ومرد رو دیدم ک تو سن ۴۵سالگی پزشکیقبول شدن
شما الان۳۲ سال دارید و از جایگاهی ک هستید ناراضی
اجازه ندید توسن۴۲سالگی هم از جایگاه تون ناراضی باشید
۲.
خانواده و تمام آدمهای اطرافت رو بذار کنار
آده خانواده
شما فقط واسه خودت زندگی میکنید
فقط و فقط خودتون
من متولد ۷۸هستم
اما بخاطر مشکلات زندگیم الان خیلی وقته ازدرس دور شدم
وتازه شروع کردم
نمیگم خانوادم حمایتم نمیکنن ن
اتفاقا ازلحاظ مالی اره اما عاطفی چیزی نمیگن اما میدونم باورم ندارن
واین اصلا مهمنیست -
من نمیگم نرید دنبال درآمد خوب
بله اوضاع اقتصادی خوب نیست
هدچندمن اینو درک نمیکنم
اما برید دنبال چیزی ک عاشق هستید
من دوسال ب شدت افسردگی گرفتم چون از زیست شناسی متنفر بودم
و ب اجبار رفتم
و ب ی چیز باور دارم
اگه بخواید ب درآمد و موفقیت برسید توهررشته ای امکان پذیر هست
اما
بعد قبولی اصلا سراغ اون دخترای فامیل نرید
زندگیپراز شکست و پیروزی هست
هیچ کسنمیتونه تضمینی واسه آینده داشته باشه هیچ کس
حالا شما پزشکباش یا مهندس -
خب تقریبا ی قسمت از زندگی خودم
من وارد ی رابطه شدم
توی خونه بزرگ وپراز امکانات بزرگ شدم
هرچند شاید بتونم بگم من خوشبختی نداشتم
بچگیم فقط پول بود ودعواهای پدرومادرم
قرار بود رابطه م رسمی بشه ک بخاطر شرایطی عقب افتاد واسه سه یاچهارسال دیگه
خب
برای من فرقی نداشت پزشک باشه یا مهندس یا دبیر و یا...
هرشغلی شریف هست و هرکس باید براش احترام قائل باشه درصورتی ک پول حلال باشه
روزی ک داشت تصمیم گرفت حتی ب برادرشم گفتم برام فرق نمیکنه قرار شغلش چی باشه
اما من میدونم دیونه پزشکی هست
وبعد از چندماه بهم گفت
جلو خانوادممیگفتم میخوام برم پیراپزشکی اما وقتی باتو حرف میزدم فقط منتظر این بودم کبگی تومیتونی پزشکی قبول شی هرچند مسیر عوض شد هرچند شاید یکم طول بکشه
واز اونجایی کمن خودم عاشق هدفمم
ااجازه ندادم دست از هدفش بکشه
والان هردواز شرایط راضی هستیم بااینکه۹۰۰ کیلومتر ازهم فاصله داریم
زندگیتون رو برپایه خواسته های دیگران بنا نکنید
میدونستم اگه بره ی روز بیمارستان و دانشجوهای پزشکی رو ببینه حسرت خواهد خورد
نذارید ی روز مثل الان حسرت بخورید
قید همه دنیا رو بزنید
فقط شما باش و شما
سمت آدم هایی نرید ک شمارو واسه پول و موقعیت خوب خواستن
یادتون باشه روزای سخت چ کسی کنارتون بود
ومهمتراز همه خودتون باید کنار خودتون باشید
باور کنید خودتون رو
موفق باشید -
سلام
من اینجور شنیدم و اینجور میگن و من اینجا دارم می پرسم مشورت میگیرم
اگر حوصله داشتید لطفا بیشتر توضیح دهید
ممنون که وقت گذاشتی و حرفامو خوندی
-
سلام
بله حرف من هم همینه و دارم مشورت میگیرم در مورد رشته ها و متاسفانه مافیای کنکور و زیر مجموعه هاش برای بیزینس خودشون خیلی روی روپوش سفید تبلیغ میکنند یادمه اوایل انقلاب اسلامی مهندسی رو بورس بود من مثل خیلیا هیچ شناختی از مشاغل ندارم هرچند کلی مقاله راجب شون خوندم به نظرم بهترین مشورت رو دانشجویان همون رشته میتونند بگن و راهنمایی کنند
-
Tony Montana سلام,ممکنه یه چتروم بامن بازکنید کارمهمی دارم,ممنون