سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم )
-
Tony Montana بله درستهچه منطق قشنگی دارید من خودم به شخصه از بچگی علاقه به کمک کردن و نجات دادن جون آدم ها داشتم و دوست داشتم کمک کنم آدما حال بهتری داشته باشن
-
باور دارم فقط میخوام مسیرمو انتخاب کنم اگر 20 سالم بود چندان سخت نمیگرفتم میتونستم انصراف بدم چون هنوز خیلی جوان ترم و... باز ناشکر نیستم شرایط خیلی ها بدتر از من هستش خوش به احال اشخاصی که در رشته شون عاشق اند خیلی هارو دیم شیمی میخونند مدیریت میخونند و کاملا شیفته رشته شونند
و چندان هم با بازار کارش کار یندارند و من بهفکر فرو میرم یعنی هیچ دغدغه ای برای تشکیل خانواده و شروع زندگی مشترک ندارند ؟
و به دو جواب رسیدم حالت اول اینکه شاید مثل من شرایط مالی بدی ندارند و حامی هم دارند که بتوانند دارمئد کسب کنند ازدواج کنند زندگی مشترک رو شروع کنند این خوبه و من حسود نیستم
حالت دوم هم اینه که قانع هستند سخت نمیگرند راضی هستند و خوشبخت و ایننیشون میده در خانواده سالم با عشق بزرگ شدند
من از بس سر کوفت های مادرم رو سر بی پولی شنیدم که بههیچج وجه دوست ندارم اگر تشکیل خانواده بدم دعوا سر بی پولی و برطرف نشدن نیاز های اولیه باشه
ببینید مهدیه خانم یه جور اجبار جامعه هستش من اگر دختر خانمی پیدا میکردم که میگفت با درو ندارت میسازم ولی تو سعی ت رو بکن برای بالا بردن کیفیت زندگیمون
الان دخترای فامیل رو از ما قایم میکنندد میگن پسره هیچ کارس دخترای خواستگار پزشک میخوان پولدار ساده نمی پسندند یه دختره زیبا روی باشه که براش یه امتیازه وضعیت مالیشونم خوب باشه اونم یک امتیازه
به این نتیجه رسیدم ازدواج در منطقه ما کمی سخت تره مناطق دیگه شهر های دیگه آدمهاش با معرفت ترند و انتخاب زیادی برای ازدواج و دوستی هرچی هست
-
شما لطف دارید طرز فکر من حاصل مطالعه کتاب های متفرقه اس من 700 جلد کتاب دارم دو قفسه کتاب بزرگ توی 10 سال جمع ش کردم و قصد دارم 80 درصد کتابارو هدیه کنم به کتابخون های سیار مناطق محروم متاسفانه دنیا بر اساس خیر و شره و ادما گرایش به شر پلیدی ظلم کشتار تجاوز فریب اهریمنی بودن دارند - نمیخوام توجیه کنم چون اکثریت شر هستند منم مثل اونا بشم ... - میخوام گروه ادمای با شرف و نیک رو رود خودم جمع کنم و برای جمع کردن این اشخاص خود من هم باید در حد اونا باشم وگرنه یه پزشک وکیل قاضی ورزشکار تعمیرکار نجار سیساستمدار پر درامد با من بیکار درامد کم چه سنخیتی داریم؟ هیچی
-
Tony Montana برای سرکوفت اطرافیان متاسفم شما مقصر نیستید بله درسته متاسفانه توقع ها خیلییییی بالا رفته و انصافا شرایط واقعا سخت شده به نظرمن بیشتر این توقع ها الکی و بی خوده و میخوان کمبود هاشون رو جبران کنن ولی در کل هر کاری میکنید امیدتون رو از دست ندید و توکلتون به خدا باشه ان شاالله همچی درست میشه
براتون بهترین ها رو آرزو میکنماگر کمکی خواستید بگید در حد توانم کمک میکنم
علی یارتیاحق -
Tony Montana این حرفتون اشتباهه
-
خیلی از مهندسا توپ تکونشون نمیده
وخیلیارم اوضاعشون خرابه -
حتما ک نباید دکتر باشی هرکس توی هر رشته اگه نهایت تلاشش رو بکنه بالاخرههههه میشه فقط کافیه ت کارت متخصص باشی بله متخصص:)
-
واسه پیشرفت،واسه رسیدن ب اهداف هیچ وقت دیر نیست
من امسال ی زن ومرد رو دیدم ک تو سن ۴۵سالگی پزشکیقبول شدن
شما الان۳۲ سال دارید و از جایگاهی ک هستید ناراضی
اجازه ندید توسن۴۲سالگی هم از جایگاه تون ناراضی باشید
۲.
خانواده و تمام آدمهای اطرافت رو بذار کنار
آده خانواده
شما فقط واسه خودت زندگی میکنید
فقط و فقط خودتون
من متولد ۷۸هستم
اما بخاطر مشکلات زندگیم الان خیلی وقته ازدرس دور شدم
وتازه شروع کردم
نمیگم خانوادم حمایتم نمیکنن ن
اتفاقا ازلحاظ مالی اره اما عاطفی چیزی نمیگن اما میدونم باورم ندارن
واین اصلا مهمنیست -
من نمیگم نرید دنبال درآمد خوب
بله اوضاع اقتصادی خوب نیست
هدچندمن اینو درک نمیکنم
اما برید دنبال چیزی ک عاشق هستید
من دوسال ب شدت افسردگی گرفتم چون از زیست شناسی متنفر بودم
و ب اجبار رفتم
و ب ی چیز باور دارم
اگه بخواید ب درآمد و موفقیت برسید توهررشته ای امکان پذیر هست
اما
بعد قبولی اصلا سراغ اون دخترای فامیل نرید
زندگیپراز شکست و پیروزی هست
هیچ کسنمیتونه تضمینی واسه آینده داشته باشه هیچ کس
حالا شما پزشکباش یا مهندس -
خب تقریبا ی قسمت از زندگی خودم
من وارد ی رابطه شدم
توی خونه بزرگ وپراز امکانات بزرگ شدم
هرچند شاید بتونم بگم من خوشبختی نداشتم
بچگیم فقط پول بود ودعواهای پدرومادرم
قرار بود رابطه م رسمی بشه ک بخاطر شرایطی عقب افتاد واسه سه یاچهارسال دیگه
خب
برای من فرقی نداشت پزشک باشه یا مهندس یا دبیر و یا...
هرشغلی شریف هست و هرکس باید براش احترام قائل باشه درصورتی ک پول حلال باشه
روزی ک داشت تصمیم گرفت حتی ب برادرشم گفتم برام فرق نمیکنه قرار شغلش چی باشه
اما من میدونم دیونه پزشکی هست
وبعد از چندماه بهم گفت
جلو خانوادممیگفتم میخوام برم پیراپزشکی اما وقتی باتو حرف میزدم فقط منتظر این بودم کبگی تومیتونی پزشکی قبول شی هرچند مسیر عوض شد هرچند شاید یکم طول بکشه
واز اونجایی کمن خودم عاشق هدفمم
ااجازه ندادم دست از هدفش بکشه
والان هردواز شرایط راضی هستیم بااینکه۹۰۰ کیلومتر ازهم فاصله داریم
زندگیتون رو برپایه خواسته های دیگران بنا نکنید
میدونستم اگه بره ی روز بیمارستان و دانشجوهای پزشکی رو ببینه حسرت خواهد خورد
نذارید ی روز مثل الان حسرت بخورید
قید همه دنیا رو بزنید
فقط شما باش و شما
سمت آدم هایی نرید ک شمارو واسه پول و موقعیت خوب خواستن
یادتون باشه روزای سخت چ کسی کنارتون بود
ومهمتراز همه خودتون باید کنار خودتون باشید
باور کنید خودتون رو
موفق باشید -
سلام
من اینجور شنیدم و اینجور میگن و من اینجا دارم می پرسم مشورت میگیرم
اگر حوصله داشتید لطفا بیشتر توضیح دهید
ممنون که وقت گذاشتی و حرفامو خوندی
-
سلام
بله حرف من هم همینه و دارم مشورت میگیرم در مورد رشته ها و متاسفانه مافیای کنکور و زیر مجموعه هاش برای بیزینس خودشون خیلی روی روپوش سفید تبلیغ میکنند یادمه اوایل انقلاب اسلامی مهندسی رو بورس بود من مثل خیلیا هیچ شناختی از مشاغل ندارم هرچند کلی مقاله راجب شون خوندم به نظرم بهترین مشورت رو دانشجویان همون رشته میتونند بگن و راهنمایی کنند
-
Tony Montana سلام,ممکنه یه چتروم بامن بازکنید کارمهمی دارم,ممنون
-
ب قول یکی از دوستام محدودیت باعث موفقیت میشه
بیخیال این حرفا بشید
بیخیال فقر وهرچیز دیگه
رتبه دو ریاضی (منطقه ش رو دقیق نمیدونم)همرمان هم کار میکرده وهم درس میخونده
باور کنید واسه موفقیت پول نیاز نیست
حالا کمیخواید زندگی تونرو تغییر بدید
ببینید ب چ درسی علاقه دارید
ب چ شغلی بیشتر علاقه دارید
و بعد درمورد درآمدشون تحقیق کنید
مطمئن سه رشته دندان و پزشکی و دارو ب شدت پردرامد و شغل تضمینی دارن
زودتر تصمیم بگیرید
واین افکار رو داشته باشید
اینکه میخواید ب موفقیت برسید -
سلام
بله من هم خوندم داستان این زن و شوهر رو اول خانومشون خوندن بعد شوهرشون هم تشویق شدند بخونند ....
اول بسم الله دارم مسیرمو انتخاب میکنم و بهترین جا تو این محیط های دانش آموزیه
-
Tony Montana در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
سلام
بله من هم خوندم داستان این زن و شوهر رو اول خانومشون خوندن بعد شوهرشون هم تشویق شدند بخونند ....
اول بسم الله دارم مسیرمو انتخاب میکنم و بهترین جا تو این محیط های دانش آموزیه
بله درسته
بسم الله رو گفتید ویادتون باشه خودتون خودتون رو تشویق کنید
بله محیط های دانش اموزی ب شدت خوبن و بچه ها واقعا میتونن بهتون کمک کنن مخصوصا مشکلات درسی رو اینجا میتونید مطرح کنید
و من اولین کسی هستم کمیگم باور دارم موفق میشید
فقط کافی بخواید -
Tony Montana
بله کاملا درست میگین (:
درمورد مهاجرت که گفتین ، من یکی از دوستام مهندسی کامپیوتر قبول شد (دانشگاه تهران). یه مقاله نوشت و بخاطرِ اینکه قبل از دانشگاه برنامه نویسی رو خیلی خوب بلد بود از طرفِ استادش معرفی شد به چنتا استادِ آلمانی که قبولش کردن و مهاجرت کرد. ولی همین مسیر برای رشتههای تجربی مخصوصا پزشکی سخت تره. رشتهای مث علوم آزمایشگاهی هم اینطور که شنیدم فرصتای مناسبی برای بورسیه شدن توی آلمان داره.
اطلاعاتی که خودم دارم اینِ که رشتههایی مث مکانیک و هوافضا موقعیتِ خوبی برای اپلای کردن دارن (من خودم هدفم آلمانِ بخاطر همین بیشتر از بقیهی کشورها درموردش تحقیق میکنم) فقط باید دانشگاهِ دولتی - بعضی از دانشگاهای آزاد و غیرانتفایی هم شاملش میشه فقط باید ببینید که معتبر هستن یا نه - قبول بشین. نکتهی اصلیِ مهاجرت هم اینِ که حتما یا باید آزمونِ آیلتس رو نمرهی ۷ به بالا کسب کنید یا اینکه زبانِ آلمانی رو تا سطحِ B2 پیش برده باشین. دیگه اینا یه سری اطلاعاتِ ابتداییِ ک باتوجه به کشور و رشتهی موردِ نظرتون متفاوته و با گوگل کردن میتونید یه سری اطلاعاتِ کلی درموردش بدست بیارین. -
Tony Montana من پدر خودم مهندسه واقعا الان با قدیم فرق داره شرایط زندگی ما حتی از خیلی دکتر ها بهتره درکل براتون ارزوی موفقیت دارم انشالله هرچه زودتر از سردرگمی دربیایید اگر هم میخوایید کنکور تجربی بدید خیلییییییی باید پایبند باشید
-
Tony Montana در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
سلام
بله حرف من هم همینه و دارم مشورت میگیرم در مورد رشته ها و متاسفانه مافیای کنکور و زیر مجموعه هاش برای بیزینس خودشون خیلی روی روپوش سفید تبلیغ میکنند یادمه اوایل انقلاب اسلامی مهندسی رو بورس بود من مثل خیلیا هیچ شناختی از مشاغل ندارم هرچند کلی مقاله راجب شون خوندم به نظرم بهترین مشورت رو دانشجویان همون رشته میتونند بگن و راهنمایی کنند
من مهندسیِ مکانیک میخونم
با اینکه هرکسی از راه میرسه و میگه این رشته مردونه ست یا حتی بازارکارِ مناسبی نداره ، ولی اونقدر به خودم ایمان و به رشتهم علاقه دارم که اهمیتی نمیدم (: ببینید واقن نمیشه بجز یه سری رشته درموردِ بازارکار توضیح داد! شما فک کن هرسال ۶۰ نفر دانشجوی مکانیک از یه دانشگاهی فارغ التحصیل میشن .. از اون تعداد شاید ۵-۶ نفر فعال بوده باشن و بقیه شون عملا منفعل بودن! هررشتهای بستگی به خودِ شخص داره که چقدر دنبالِ ساختنِ آیندشِ
امیدوارم موفق باشید -
من دقیق نمیدونم علاقه مندی هامو
اما میدونم من از فیلم و سریال های معمایی خیلی خوشم میاد البته باید داستان خوبی هم داشته باشند
هیچ وقت از بازرس پووآرو / شرلوک هولمز / مرداک خسته نشدم
از تن تن خوشم میاد رونامه نگاری که همه جای دنیا سفر میکنه اما دوست ندارم خودمو مثل اون گرفتار کنم
یعنی من کار تو یه محیط اتاق بسته رو دوست ندارم
نا شناخته ها برام جالب بوده
کشف اعماق اقیانوس ها نمی دونم این متخصصان زیست شناسند زمین شناسند
از ستاره ها خوشم میاد کهکشان به نظرم رشته مرتبطش فیزیک و نجوم باشه و نمیدونم دانشجویان فیزیک و نجوم درامد انچنانی ندارند - فیزیک که کلا هیچی و اگر هم بخونم باید برم خارج و اگر درامد رو هم کنار بزاریم نمیدونم مغزم کشش فیزیک و نجوم رو داره یا نه
خوبیه رشته مهندسی اینه که همش در دفتر نیست میشه رفت سر پروژه
دست به آچارم خوبه اینو تو خدمت سربازی فهمیدم توپ 23 میلی متری ضدهوایی رو بازو بسته میکردیم اسلحه ژ3 بازو بسته میکردیم البته سخت نبود وقتی یاد گرفتیم مثل لگوی خانه سازیه
به نظرم رشته هوا فضا یا مکانیک هم خوب باشه فقط نمیدونم از پس درس هاشون بر میام یا نه
یک مستندی رو دنبال میکردم به اسم عجایب مغز انسان در اون برنامه آزمایش های جالبی رو یک گروه تحقیقاتی انجام میدادند راجب عملکرد انسان در شرایط مختلف و با اگاهی از این اطلاعات نشون میدادن چطور میشه دیگران رو یعنی مغز رو گول زد من نمیدونم این محققیقن چه رشته ای درس خوندن روانشناسی روانپزشکی مغز و اعصاب البته در یک پروژه تحقیقاتی همه علوم جمع هستند
از این خاصیت مغز در خیلی جاها سود میبردند در فروش و بازاریابی در سیاست و خیلی جاها منم به شدت این برنامه عجای مغز انسان رو دنبال میکردم