#مشاوره
-
Haniye_ Mehtar شوخی میکنم ان شاےالله میتونین
Abolfazl 3 انشااالله
-
Haniye_ Mehtar در #مشاوره گفته است:
فاطمه خورشیدی مرسی
نصیحتای استاد موقاری رو تو آخرین جلسه صفر تاصد دوازدهم رو گوش کنید واقعا ارزشمنده
Abolfazl Sattari در #مشاوره گفته است:
فاطمه خورشیدی مرسی
نصیحتای استاد موقاری رو تو آخرین جلسه صفر تاصد دوازدهم رو گوش کنید واقعا ارزشمنده
-
فاطمه خورشیدی مرسی
Abolfazl Sattari حتما
-
Abolfazl Sattari ممنون به خاطر انگیزه
هرکیم که گفت نه غیر ممکنه بدون آره واس اون غیر ممکنه تو که اون نیستی :))
Abolfazl Sattari این جمله روزمو ساخت
-
سلام بچه ها،به نظرتون برای شروع به کنکور ۱۴۰۰ دیره؟
Haniye_ Mehtar از الان با روش درست حسابی بخونی نتیجه خوبی میگیری
امید داشتع باش و بی استرس کار کن ولی این یک چیز کلیه کسیه ک ۱۱ ماه ۱۰ ماه زحمت کشیده با کسی که ۴ ماه زحمت کشیده نتیجه هاشون متفاوت خواهد بود
ولی میگم وقت خوبیه منتها درست بخون ک کمال گرا نباش -
سلام یک جمله را من از یک رتبه برتر شنیدم که گقت هیچوقت دیر نیست بلکه اتفاقا فرصت مناسبی هست برای درس خوندن پس مهم اینه با خودت عهد ببندی و محکم درس بخونی تحت احساسات و مسکلات درستو رها نکنی تا به امید خدا موفق بشی
-
Haniye_ Mehtar سلام
ببین تو فکر کن فردا کنکور داری دفترچه سوالات جلوته چه حسی داری اگه نخونده باشی و بدون هیچ تلاشی منتظر باشی اونجا تو اون لحظه یک حس شرمندگی داری از خودت خجالت میکشی و میگی کاش برمیگشتم عقب فقط چند ماه حالا فک کن برگشتی و چند ماه تا کنکورت مونده چطور براش تلاش میکنی همونطوری این چند ماهو تلاش کن -
Haniye_ Mehtar سلام
ببین تو فکر کن فردا کنکور داری دفترچه سوالات جلوته چه حسی داری اگه نخونده باشی و بدون هیچ تلاشی منتظر باشی اونجا تو اون لحظه یک حس شرمندگی داری از خودت خجالت میکشی و میگی کاش برمیگشتم عقب فقط چند ماه حالا فک کن برگشتی و چند ماه تا کنکورت مونده چطور براش تلاش میکنی همونطوری این چند ماهو تلاش کنfatemeh8181 در #مشاوره گفته است:
Haniye_ Mehtar سلام
ببین تو فکر کن فردا کنکور داری دفترچه سوالات جلوته چه حسی داری اگه نخونده باشی و بدون هیچ تلاشی منتظر باشی اونجا تو اون لحظه یک حس شرمندگی داری از خودت خجالت میکشی و میگی کاش برمیگشتم عقب فقط چند ماه حالا فک کن برگشتی و چند ماه تا کنکورت مونده چطور براش تلاش میکنی همونطوری این چند ماهو تلاش کنحرف حق
-
سلام یک جمله را من از یک رتبه برتر شنیدم که گقت هیچوقت دیر نیست بلکه اتفاقا فرصت مناسبی هست برای درس خوندن پس مهم اینه با خودت عهد ببندی و محکم درس بخونی تحت احساسات و مسکلات درستو رها نکنی تا به امید خدا موفق بشی
-
سلام منو منشن کره ده بودین اینو بگم هیچوقت دیر نیست قبلا هم گفتم از هر زمان به خوبی نهایت استفاده را ببرید و از فضای مجازی دور باشین یک کار مورد علاقه مثل ورزش انجام بدین روحیتون حفظ شود
-
نه دیر نیست