Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
-
sohrab1999
سلام
بیشتر فیلم ها رو سایت هم آپلود میشن
فیلم دوپلر هم از آقای کازرانیان هست از سال قبل -
کد تخفیف برای 9 تا از "همایش های طلایی تخته خاک"
کد تخفیف 25% ویژه ی اعضای کانال آلاء که برای همایش ها و جمع بندی های زیر 25% تخفیف میده به شما.
1️⃣ تحلیل سنجش #زیست آقای #پازوکی
2️⃣ تحلیل سنجش #عربی آقای #جلادتی
3️⃣ همایش تخصصی حل مسائل #شیمی آقای #صنیعی
4️⃣ جمع بندی فیزیک2و3 آقای #طلوعی
5️⃣ جمع بندی شیمی 2و3 آقای #صنیعی
6️⃣ همایش #فیزیک آقای #طلوعی
7️⃣ همایش #زیست آقای #پازوکی
8️⃣ همایش #دیفرانسیل و #ریاضی_پایه آقای #ثابتی
9️⃣ همایش #ریاضی_تجربی آقای #شامیزادهکد تخفیف برای 9 تا از "همایش های طلایی تخته خاک"
کد: alaa25
code: alaa25@alaa_sanatisharif
-
سلام به همگی
من 50 قسمت آخر این درس رو میخوام دانلود کنم ولی حدود 30-40 تا ازونا کیفیت بالا نداره و همشون با کیفیت متوسط دانلود میشه
توی کیفیت متوسط هم نوشته های روی تخته واضح نیست . چه مشکلی داره که اینطوره. با چنتا مرورگر امتحان کردم با گوشی امتحان کردم ولی همینطوره -
mobindanesh اینترنتتون چیه؟ من این مشکلو داشتم حل شد
-
Mashlab313 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
صبانت!
با فندق شکن هم امتحان کردم نشد -
mobindanesh در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Mashlab313 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
صبانت!
با فندق شکن هم امتحان کردم نشدآقا درست شد
یه بنده خدایی گفته بود توی لینک دانلود بعد از ?mp4 این عبارت YaZahra رو اضافه کنید درست میشه -
mobindanesh منم صبا دارم. مشکل داشتم. ولی رفع شد. البته ن با این ترفند!
-
سلام دوستان ، میخواستم بدونم از قسمت ترمودینامیک میشه فقط ماشین گرمایی و یخچال رو خوند چون وقت ندارم؟ ؟ و در قسمت چند به این مباحث اشاره شده ؟
-
دوستان اینجا جلسات 118 و 119 نداره؟!
آیا جا مونده؟
آیا اشتباه تایپیه؟
قراره بعدا ظبط بشه؟ -
ای کاش همایش فیزیک آقای طلوعی رایگان بود
-
javad.n.g در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ای کاش همایش فیزیک آقای طلوعی رایگان بود
ای کاش ای ......
-
دوستان ببخشید این سوال رو میپرسم چه کنم تا زبان و عربی رو به 60برسونم کمکم کنید بخدا نیاز دارم
-
seyed hossein78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان ببخشید این سوال رو میپرسم چه کنم تا زبان و عربی رو به 60برسونم کمکم کنید بخدا نیاز دارم
کار سختیه
منم دنبالشم اما نیافتم هنوز -
بچه ها ببخشید فیلمای استاد تموم شدن؟؟ینی این ۱۳۰تا فیلم دیگ کل فیزیکه؟؟بهش دیگه اضاف نمیشه؟؟