فکر می کنی چه خبره؟
- 
الان که نه 
- 
من که هر چی فسفرامو میسوزونم چیزی به ذهنم نمیرسه 
- 
چرا همش شده سوپرایز!  
 خب رده سنی داره یا مخصوص همه هست؟!
 اردوی نوروزی یا همایش رایگان؟ جولو گیری از ضایع نشدنم صلواتی ختم کنید! جولو گیری از ضایع نشدنم صلواتی ختم کنید!
- 
@m-an اها فهمیدم آلاء میخواد بترکونه؟؟؟ 
- 
هورا خبر خوب   
 دوستان دعا کنین دارم میرم برای خرید راه ابریشم  ️ ️
- 
محمد مودب دعا میکنم موفق باشی  
- 
@m-an اگه گفتین خبر خوب چیه  ؟! ؟!
 من واقعا کنجکاو شدم کی میگید چیه این خبر ؟ ؟
- 
ای بابا چرا نمیگن خب یه حدس دیگه  حتما میخوایین بگین برخی مباحث کنکور حذف شده ! بخاطر کرونا حتما میخوایین بگین برخی مباحث کنکور حذف شده ! بخاطر کرونا
- 
اردو همراه با شرکت اساتید الا ! و بچه های انجمن 
- 
محمد مودب دعا میکنم موفق باشی  
- 
- 
@m-an مسابقه بذارید بعد به برنده همایش رایگان عید بدید؟ 
 مسابقه بذارید برنده را ادمین کنید  
 شایدم میخوایید جانشینتون را انتخاب کنید و بعد توی عید هم مراسم تاج گذاری داشته باشیم 
- 
@m-an مسابقه بذارید بعد به برنده همایش رایگان عید بدید؟ 
 شایدم میخوایید جانشینتون را انتخاب کنید و بعد توی عید هم مراسم تاج گذاری داشته باشیم @mitra-ism-rahmani در فکر می کنی چه خبره؟ گفته است: @m-an مسابقه بذارید بعد به برنده همایش رایگان عید بدید؟ 
 شایدم میخوایید جانشینتون را انتخاب کنید و بعد توی عید هم مراسم تاج گذاری داشته باشیم @m-an زودتر بگید  حدسا دیگه دارن از دایره واقعیت ها خرج میشن حدسا دیگه دارن از دایره واقعیت ها خرج میشن  @mitra-ism-rahmani @mitra-ism-rahmani
- 
@mitra-ism-rahmani در فکر می کنی چه خبره؟ گفته است: @m-an مسابقه بذارید بعد به برنده همایش رایگان عید بدید؟ 
 شایدم میخوایید جانشینتون را انتخاب کنید و بعد توی عید هم مراسم تاج گذاری داشته باشیم @m-an زودتر بگید  حدسا دیگه دارن از دایره واقعیت ها خرج میشن حدسا دیگه دارن از دایره واقعیت ها خرج میشن  @mitra-ism-rahmani @mitra-ism-rahmani@kosar-mortazavi در فکر می کنی چه خبره؟ گفته است: @mitra-ism-rahmani در فکر می کنی چه خبره؟ گفته است: @m-an مسابقه بذارید بعد به برنده همایش رایگان عید بدید؟ 
 شایدم میخوایید جانشینتون را انتخاب کنید و بعد توی عید هم مراسم تاج گذاری داشته باشیم @m-an زودتر بگید  حدسا دیگه دارن از دایره واقعیت ها خرج میشن حدسا دیگه دارن از دایره واقعیت ها خرج میشن  @mitra-ism-rahmani @mitra-ism-rahmaniخلاقیت ها دارن شکوفا میشن  
- 
@m-an اساتید میخوان سفرهای استانی قبل انتخابات بیان     
- 
- 
فک کنم همایش رایگان بدید 
 یا راه ابریشم رایگان کنید
 نمیدونم شاید از این دوتاهم کار بهتری کنید
 @M-an

ردپا
ردپا

️
️

من فکر میکنم میخواهید یه برنامه بذارید و ما هر روز گزارش بدیم که چقدر رو اون برنامه پیش رفتیم
 من فکر میکنم میخواهید یه برنامه بذارید و ما هر روز گزارش بدیم که چقدر رو اون برنامه پیش رفتیم @m-an
 @m-an