با تند خوانی کلی وقت ذخیره میکنی
-
Amir Abbas 0
سلام ببخشید من کلا همه درسا رو خیلی وقت میزارم میخونم اینها به کنار مثلا زیست رو دو صفحه رو در 45 دقیقه میخونم البته یه بار روزنامه وار میخونم چند بار هم باز میخونم علاوه بر این موقع خوندن خیلی توی فکر میرم منظورم اینه که ترکیب میکنم، اون مواردی که نیاز به دقت داره، روشون وقت میزارم و اینکه خودم چند بار برای خودم توضیح میدم از خودم سوال میپرسم و....
این روش مطالعه خوب نیست؟؟. باید اصلاحش کنم؟؟؟...Maryam Nateqi روشتون خوبه
پیشنهاد من- تکنیک ها رو چاشنی کارتون کنید (تایمر / خط بری/ دفترچه افکار )
- اعتقاد من اینکه وقتی فلفسه ی موضوع رو بفهمی خود به خود حفظ میشی
مثال= تو ادبیات ی کلمه به اسم چنگ هست به دو معنی یک) نوعی ساز دو) انگشتای دستمون شما برید تو اینترنت شکل ساز چنگ رو ببینید.
-
Amir Abbas 0
بله....
همون میشه دیگه ....همون روش کلی خوندن زیست. چون زیست خط به خط نکته داره....
تند خوانی بیشتر برای دینی خوبه. و البته انسانیا.سارا M 0 من گفتم بعد تموم شدن هر مبحث ...
بنظرتون هر مبچث چند خط میتونه باشه ؟ -
Amir Abbas 0
ممنون.
ی سوال......الان تند خوانی زیست چطوره؟؟؟!!!
منم زیست رو ک میخونم مثل توضیحات شما عمل میکنم......خب این ک مطالعه درست و کامل زیست میشه دیگه.......نه؟!
اما تند خوانی زیست چطوره؟!!!
یعنی اینجور مطالعه تند خوانی میشه؟!!سارا M 0 پیشنهاد میکنم به جای اینکه خودمونو درگیر اسم ها و تلفظات بکنیم به اهداف فکر کنیم
اهداف چین؟- سرعت مطالعمون رو ارتقا بدیم
- درک مطلب مون روی 80 درصد به بالا باشه
.
.
.
-
Amir Abbas 0
ممنون.
ی سوال......الان تند خوانی زیست چطوره؟؟؟!!!
منم زیست رو ک میخونم مثل توضیحات شما عمل میکنم......خب این ک مطالعه درست و کامل زیست میشه دیگه.......نه؟!
اما تند خوانی زیست چطوره؟!!!
یعنی اینجور مطالعه تند خوانی میشه؟!!سارا M 0 شما باید به روش خودتون برسید. هر کدوم از حرفای من که فکر کریدن خوبه نگه دارین هر کدوم رو که فکر میکنین به درد نخوره دور برزید.
-
سارا M 0 شما باید به روش خودتون برسید. هر کدوم از حرفای من که فکر کریدن خوبه نگه دارین هر کدوم رو که فکر میکنین به درد نخوره دور برزید.
Amir Abbas 0
بله چشم .
ممنون از توضیحاتتون. -
-
Amir Abbas 0
بله چشم .
ممنون از توضیحاتتون.سارا دلتون میخواد ی نمونه از زیست رو بخونیم
-
@فرناز-مقیمی درست شده یا نه ؟
اگه نشد ی فکر دیگه میکنمAmir Abbas 0 در با تند خوانی کلی وقت ذخیره میکنی گفته است:
@فرناز-مقیمی درست شده یا نه ؟
اگه نشد ی فکر دیگه میکنمسلام خیلی ممنون درست شد
-
سارا دلتون میخواد ی نمونه از زیست رو بخونیم
بنظرم برخی دبیر ها اینقدر خوب درس میدن که وقتی فیلم آموزشی را دیدی کلی از مسیر را جلو رفتی و یکجور هایی خوندن اولیه را انجام دادی و توی وقتی که بخای صرف کنی خیلی موثره
-
مینا میناب سلم درست شد؟
Amir Abbas 0 بله درست شده
-
مینا میناب ی تایپیک دیگه میزنم
Amir Abbas 0 نه لازم نیست درست شده ممنون
-
بنظرم برخی دبیر ها اینقدر خوب درس میدن که وقتی فیلم آموزشی را دیدی کلی از مسیر را جلو رفتی و یکجور هایی خوندن اولیه را انجام دادی و توی وقتی که بخای صرف کنی خیلی موثره
ANA Kamali سلام من خودم معتقدم اگر تدریس استاد واقعا خوب باشه مراحل 1 و 2 که توی ویس ها گفتم انجام میشه
میمونه خلاصه برداری / نقشه ذهنی / مرور -
-
amir abbas به مدت یک هفته روزی 10 دقیقه (6 تا دور تمرین )
-
رکورد هاتونو برام بفرستین
- در تمرین خط بری چند صفحه میخونید
- در مطالعه ی دروستون سرعت و درک مطلبتون چقدره؟
-
Amir Abbas 0
بله -
Amir Abbas 0
ممنون میشم. -
Amir Abbas 0
ممنون میشم.سارا M 0 تا 9 میخونم 9تا 10 وقت آزاد دارین؟
-
سارا M 0 تا 9 میخونم 9تا 10 وقت آزاد دارین؟
Amir Abbas 0
بله.....۹ تا ۱۰ خوبه. -
Amir Abbas 0 عالی بود
بی نظیر بود
خداقوت