20 درصد حذفیات دوازدهم
-
دوستان سلام.میگن بخاطر کرونا 20 درصد مطالب دوازدهم رو حذف میکنن درسته اایا ولی فعلا قطعی نشدهه @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @ناظم
moohamad bahrami سلام
فعلا مشخص نیس اگه قطعی باشه سازمان سنجش سایت اعلام میکنه
مثل پارسال -
moohamad bahrami
فعلا هیچی قطعی نیست
من حتی شنیدم ممکنه از ترم 2 یازدهم هم حذفی داشته باشیم
حالا باید صبر کنیم ببینیم سازمان سنجش چی میگهsallar savadkoohi بابا بخونید بره همه رو. اینا طراح ها اصلا کاری به حذفیات ندارن.
-
sallar savadkoohi بابا بخونید بره همه رو. اینا طراح ها اصلا کاری به حذفیات ندارن.
-
@mohsen-sari فکر اینم بکن که میشه وقتی که قراره بزاری برا مباحث آخر دوازدهم میزاری رو بقیه اگر حذف بشه بهتره
-
@mohsen-sari فکر اینم بکن که میشه وقتی که قراره بزاری برا مباحث آخر دوازدهم میزاری رو بقیه اگر حذف بشه بهتره
Mohammad Afshar من حرف ایشون تایید میکنم مباحث آخر راحتر هستن واسه کنکور تا ابتداییا
-
@mohsen-sari نه حذفیات به صورته پخشه از قسمت های کل کتاب
مثلا فیزیک را یادمه از فصل 1 و 3 خیلی بود
از 2 و 4 کمتر بود@mitra-ism-rahmani اره منم از فیزکو شنیدم معلممون لیستشم داد
خدا کنه از همه درسا باشه -
بعد من از دبیرام که پرسیدم چرا پارسال حذف کردن و داخل کنکور ازش سوال دادن گفتن که پارسال حذف نبوده بلکه خوندنش اختیاری بوده یعنی اینکه تو امتحانات نهایی یه قسمت از امتحان به صورت انتخاب از بین دو نمونه سوال بوده فکر کنم
بعد اونایی که دوست داشتن به اون قسمت که اختیاری بوده جواب میدادن اونایی که اون قسمت اختیاری را نخونده بودن به یه قسمت دیگه از سوالات پاسخ میدادن
برای همین کنکور ازش سوال اومده
ولی امسال انگار دارن میگن کامل حذفه و انگار داخل کنکور هم ازش سوال نمیاد
اینا چیزایی که من شنیدم@mitra-ism-rahmani میاد صاف از همون حذفیات
-
از 2 و 4 کمتر بود -
سازمان سنجش هیچ چیش معلوم نیست کارش بر هم زدن تمرکز دانش اموزاست به نظرم بخونید همه چی رو حذف بشه بهتر نشم نشد
-
سازمان سنجش هیچ چیش معلوم نیست کارش بر هم زدن تمرکز دانش اموزاست به نظرم بخونید همه چی رو حذف بشه بهتر نشم نشد
Mohammad Afshar در 20 درصد حذفیات دوازدهم گفته است:
موافقم چون مباحث آسونی از شیمی را حذف کرده بودن
که میشد راحت ازش درصد کسب کرد -
http://aee.medu.ir/portal/home.php?school_code=95010878&block=announcement&id=3012801
این اون سایت وزارت خونس
و یه چیز خیلی جالب الان اصلا نمیتونم اون بخشنامه را پیدا کنم -
M2-Red_0.pdf
این همون فایل بخشنامه هست که اون روزی که دبیرم دادن دانلودش کردم داخلش توضیح دادن -
Mohammad Afshar
در عوض طراح سطح مباحث دیگرو یه لول میاره بالاتر که جور درسای حذفیات رو بکشه -
از 2 و 4 کمتر بود -
این پست پاک شده!