مطالعات پزشکی
-
z Gheibi در مطالعات پزشکی گفته است:
Bio خیلی ممنون
سیر مطالعاتی هم داره؟این یه سایت مرجع برا انتشار مقاله س شما خودتون باید موضوعی رو که دوست دارین پیدا کنید بعد برید دنبالش و مقاله های مختلف و کتابای مختلف بخونید
Bio میدونید من به دنبال اینم که مطالعاتم هدف دار و پیوسته و منظم باشه تا بتونم بعدا ازشون استفاده کنم ، صرف کنجکاوی نیست، اگر بی هوا حرکت کنم تهش یک مقدار زیادی اطلاعات خام طبقه بندی نشده دارم ،درسته داشتنش از نداشتنش بهتره اما حالا که دارم تلاش میکنم توی مسیر درست بکنم
مشکل اینه من تصویری از دروس و منابع تکمیلی اونا ندارم ، اصلا شناخت ندارم -
Bio میدونید من به دنبال اینم که مطالعاتم هدف دار و پیوسته و منظم باشه تا بتونم بعدا ازشون استفاده کنم ، صرف کنجکاوی نیست، اگر بی هوا حرکت کنم تهش یک مقدار زیادی اطلاعات خام طبقه بندی نشده دارم ،درسته داشتنش از نداشتنش بهتره اما حالا که دارم تلاش میکنم توی مسیر درست بکنم
مشکل اینه من تصویری از دروس و منابع تکمیلی اونا ندارم ، اصلا شناخت ندارمz Gheibi در مطالعات پزشکی گفته است:
مشکل اینه من تصویری از دروس و منابع تکمیلی اونا ندارم ، اصلا شناخت ندارمخب بنظرم برید درسای ترمای بالاتر ببینید اول از روی منابع بخونید ولی اگه خیلی تو زیست قوی و خفن نیستین نه زیست مدرسه ها منظورم زیست تخصصیه شروع کنید مطالب مرتبط رو از رو کتابای زیست عمومی مثل کمپبل و بعدش از رو تخصصی هاش بخونید البته به اینم دقت کنید که استادهاتون چه منابعی رو برای این مباحث پیشنهاد میدن و این مطالعه ها رو بزارید تو اولویت دوم بعد از درسای خود دانشگاه و بعد دیگه برای اینکه در جریان علم روز قرار بگیریم مقاله بخونید
-
بدن انسان در ۲۴ ساعت :
️انسان ۲۳۰۴۰ بار پلک میزند
️قلب ۱۰۰۰۰۰ بار میتپد
️ریهها ۲۳۰۰۰ بار تنفس میکنند
️کبد ۱۵۰۰ لیتر خون تصفیه میکند
️معده ۲ لیتر اسید ترشح میکند
-
سلام
اصول آموزش به بیمار.pdf
️اصول آموزش به بیمار
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
مشکل اینه من تصویری از دروس و منابع تکمیلی اونا ندارم ، اصلا شناخت ندارمخب بنظرم برید درسای ترمای بالاتر ببینید اول از روی منابع بخونید ولی اگه خیلی تو زیست قوی و خفن نیستین نه زیست مدرسه ها منظورم زیست تخصصیه شروع کنید مطالب مرتبط رو از رو کتابای زیست عمومی مثل کمپبل و بعدش از رو تخصصی هاش بخونید البته به اینم دقت کنید که استادهاتون چه منابعی رو برای این مباحث پیشنهاد میدن و این مطالعه ها رو بزارید تو اولویت دوم بعد از درسای خود دانشگاه و بعد دیگه برای اینکه در جریان علم روز قرار بگیریم مقاله بخونید
-
Bio مشکل همین است که نمی دونم منابع هر درسی چه کتابیه
توی زیست تخصصی صفرم، گایتون برای شروع مناسبه؟ -
خب بنظرم برید درسای ترمای بالاتر ببینید اول از روی منابع بخونید ولی اگه خیلی تو زیست قوی و خفن نیستین نه زیست مدرسه ها منظورم زیست تخصصیه شروع کنید مطالب مرتبط رو از رو کتابای زیست عمومی مثل کمپبل و بعدش از رو تخصصی هاش بخونید البته به اینم دقت کنید که استادهاتون چه منابعی رو برای این مباحث پیشنهاد میدن و این مطالعه ها رو بزارید تو اولویت دوم بعد از درسای خود دانشگاه و بعد دیگه برای اینکه در جریان علم روز قرار بگیریم مقاله بخونید
Bio مسیر کلی را به خوبی ترسیم کردید خیلی راهگشا بود، تشکر فراوان از شما
-
خب بنظرم برید درسای ترمای بالاتر ببینید اول از روی منابع بخونید ولی اگه خیلی تو زیست قوی و خفن نیستین نه زیست مدرسه ها منظورم زیست تخصصیه شروع کنید مطالب مرتبط رو از رو کتابای زیست عمومی مثل کمپبل و بعدش از رو تخصصی هاش بخونید البته به اینم دقت کنید که استادهاتون چه منابعی رو برای این مباحث پیشنهاد میدن و این مطالعه ها رو بزارید تو اولویت دوم بعد از درسای خود دانشگاه و بعد دیگه برای اینکه در جریان علم روز قرار بگیریم مقاله بخونید
خواهش میکنم لطف دارید
-
Abdomen.pdf
جزوه آناتومی شکم -
Bio مشکل همین است که نمی دونم منابع هر درسی چه کتابیه
توی زیست تخصصی صفرم، گایتون برای شروع مناسبه؟ -
https://uupload.ir/filelink/hamKrL6Xk40E/dzdt_bypass.pdf
جزوه عمل بای پاس
-
z Gheibi سلام
دوران علوم پایه، آن ترم های نخستین
http://amirmghorbani.com/علوم-پایه/
کتاب هم برای دوران علوم پایه معرفی کرده، حتما بخونید -
SJY سلام
یک هفته است مدام قسمتهایی از این مقاله ای که معرفی کردید را میخونم
خیییییییلی عالی بود
تشکر فراوان از لطف شماممنونم از همه عزیزان که مطالب مفید رو با من هم به اشتراک میگذارید
-
z Gheibi خواهش میکنم
گفتم تا دیر نشده و اول راهین شاید مفید باشه.
امیر محمد مقاله های دیگه ای هم داره، که خیلی خوبن اگه وقت کردین پیشنهاد میکنم حتما اون نوشته هایی که درمورد پزشکی و دانشگاه ایناست رو بخونیدSJY در مطالعات پزشکی گفته است:
z Gheibi خواهش میکنم
گفتم تا دیر نشده و اول راهین شاید مفید باشه.
امیر محمد مقاله های دیگه ای هم داره، که خیلی خوبن اگه وقت کردین پیشنهاد میکنم حتما اون نوشته هایی که درمورد پزشکی و دانشگاه ایناست رو بخونیدبازهم سپاس
امیرمحمد یوسفوند میشه لینک تاپیک مقاله هاتونو بدید