دو تست متناقض کنکور 99
-
سلام دوستان این بیت اسلوب معادله داره چرا گفته شده که نداره
و اینکه اون سوال اولم به نظرم گزینه یکم به نوعی میتونست جواب سوال باشه خودتون تحلیل کنید ببینید -
و اینکه اون سوال اولم به نظرم گزینه یکم به نوعی میتونست جواب سوال باشه خودتون تحلیل کنید ببینیدreyhane karimi 0 در دو تست متناقض کنکور 99 گفته است:
و اینکه اون سوال اولم به نظرم گزینه یکم به نوعی میتونست جواب سوال باشه خودتون تحلیل کنید ببینید1 فک کنم استعاره نداره
تگ کن دوستان جواب بدن
-
Abolfazl Sattari دام ایهام نداره؟
-
reyhane karimi 0 در دو تست متناقض کنکور 99 گفته است:
و اینکه اون سوال اولم به نظرم گزینه یکم به نوعی میتونست جواب سوال باشه خودتون تحلیل کنید ببینید1 فک کنم استعاره نداره
تگ کن دوستان جواب بدن
این پست پاک شده! -
Ahmad Nezami در دو تست متناقض کنکور 99 گفته است:
داره ایهام تناسب نداره
(فک نمیکنم دام و مرغ رو بشه ایهام تناسب گرفت) -
تگ کن دوستان جواب بدن
Abolfazl Sattari آخه میگه ای دیده نگه کن
-
(دیده مثل انسانی است که میبیند)
معنی نمیده (ویژگی دیگه ای به دیده نسبت داده نشد. چشم میبینه دیگه!:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: ) -
(دیده مثل انسانی است که میبیند)
معنی نمیده (ویژگی دیگه ای به دیده نسبت داده نشد. چشم میبینه دیگه!:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: )Abolfazl Sattari میدونم آخه ببین درسته ولی به چشمش میگه ای داره باهاش حرف میزنه آخه آدم مگه با چشش حرف میزنه پس بهش شخصیت داده به نوعی
-
Abolfazl Sattari میدونم آخه ببین درسته ولی به چشمش میگه ای داره باهاش حرف میزنه آخه آدم مگه با چشش حرف میزنه پس بهش شخصیت داده به نوعی
Abolfazl Sattari میدونم آخه ببین درسته ولی به چشمش میگه ای داره باهاش حرف میزنه آخه آدم مگه با چشش حرف میزنه پس بهش شخصیت داده به نوعی
یعنی مکنیه میگیرید؟
-
یعنی مکنیه میگیرید؟
Abolfazl Sattari آره به نوعی
-
استعاره شاید داشته باشه ولی خب ایهام تناسب فک کنم نداره (ایهام داره ولی)
(دام رو نمیشه با مرغ تناسب گرفت) -
استعاره شاید داشته باشه ولی خب ایهام تناسب فک کنم نداره (ایهام داره ولی)
(دام رو نمیشه با مرغ تناسب گرفت)Abolfazl Sattari دام میشه یه معنیش چهارپا اون یکی معنیش تلاه که معنی اولش که اتفاقا معنی اصلی هم نیست با مر تناسب میسازه
-
و اینکه اون سوال اولم به نظرم گزینه یکم به نوعی میتونست جواب سوال باشه خودتون تحلیل کنید ببینیدreyhane karimi 0
من فکر میکنم که سوال یک درواقع درصورت داشتن ایهام تناسب ایهام نخواهد داشت و برعکس
بیت یک هم اسلوب معادله داره اشتباه نوشتن براتون اما خب ایهام رو نداره -
reyhane karimi 0
من فکر میکنم که سوال یک درواقع درصورت داشتن ایهام تناسب ایهام نخواهد داشت و برعکس
بیت یک هم اسلوب معادله داره اشتباه نوشتن براتون اما خب ایهام رو نداره@danial-hosseiny مرسی ولی هواگیر میتونه ایهام باشه دچار هوس شدن یا به هوا رفتن{پرنده}