صفرتاصد زیست دهم-جمعبندی نوبت اول
-
سلام بچها تو قسم ۳۷ صفرتاصد زیست دهم آقای موقاری که درسای نوبت اول تموم شد گفتن یه جزوه دارن خیلی خوبه برای جمعبندی چاپ کنیم و این صحبت ها... من هرچی گشتم پیداش نکردم تو کلیپهای بعدیه یا حذف شده اگه لینکی چیزی داره بزارید لطفا
اگه هم پیداش نکردین لطف کنید از جزوه خودتون عکس بگیرین هرطوری باشه خوبه کمک بزرگی میکنید
-
-
سلام بچها تو قسم ۳۷ صفرتاصد زیست دهم آقای موقاری که درسای نوبت اول تموم شد گفتن یه جزوه دارن خیلی خوبه برای جمعبندی چاپ کنیم و این صحبت ها... من هرچی گشتم پیداش نکردم تو کلیپهای بعدیه یا حذف شده اگه لینکی چیزی داره بزارید لطفا
اگه هم پیداش نکردین لطف کنید از جزوه خودتون عکس بگیرین هرطوری باشه خوبه کمک بزرگی میکنید
Fa Fa جزوه لقمه ای که باید در بخش محصولات خریداری کنید
-
هادی رحیمی همون شب امتحان ؟
-
هادی رحیمی هرچی میگردم جزوه ای با نام لقمه ای پیدا نمیکنم شاید بخاطر اینه که با اپلیکشینم؟چیکار کنم
-
هادی رحیمی همون شب امتحان ؟
Fa Fa اره فکر کنم ۲۰ هزار تومن یا ۲۵ هزار تومن
-
هادی رحیمی هرچی میگردم جزوه ای با نام لقمه ای پیدا نمیکنم شاید بخاطر اینه که با اپلیکشینم؟چیکار کنم
Fa Fa نه من اپلکیشن رو دارم تو قسمت محصولات باید خریداری کنید اقای موقاری اون جزوه رو نوشتن
-
سلام اگه میشه راهنمایی کنید جزوه لقمه ای دقیقا کجاست ممنون میشم
-
سلام اگه میشه راهنمایی کنید جزوه لقمه ای دقیقا کجاست ممنون میشم
فاطمه نظری 0
.
از محصولات باید بگیرید! شب امتحان -
فاطمه نظری 0
.
از محصولات باید بگیرید! شب امتحان@narjes-hashemi هم شب امتحان دهم برای نوبت اول هست و هم نوبت دوم
-
Fa Fa اره فکر کنم ۲۰ هزار تومن یا ۲۵ هزار تومن
هادی رحیمی اوکی دمت گرم