صفرتاصد زیست دهم-جمعبندی نوبت اول
-
سلام بچها تو قسم ۳۷ صفرتاصد زیست دهم آقای موقاری که درسای نوبت اول تموم شد گفتن یه جزوه دارن خیلی خوبه برای جمعبندی چاپ کنیم و این صحبت ها... من هرچی گشتم پیداش نکردم تو کلیپهای بعدیه یا حذف شده اگه لینکی چیزی داره بزارید لطفا💜اگه هم پیداش نکردین لطف کنید از جزوه خودتون عکس بگیرین هرطوری باشه خوبه کمک بزرگی میکنید💜
-
-
سلام بچها تو قسم ۳۷ صفرتاصد زیست دهم آقای موقاری که درسای نوبت اول تموم شد گفتن یه جزوه دارن خیلی خوبه برای جمعبندی چاپ کنیم و این صحبت ها... من هرچی گشتم پیداش نکردم تو کلیپهای بعدیه یا حذف شده اگه لینکی چیزی داره بزارید لطفا💜اگه هم پیداش نکردین لطف کنید از جزوه خودتون عکس بگیرین هرطوری باشه خوبه کمک بزرگی میکنید💜
Fa Fa جزوه لقمه ای که باید در بخش محصولات خریداری کنید
-
هادی رحیمی همون شب امتحان ؟
-
هادی رحیمی هرچی میگردم جزوه ای با نام لقمه ای پیدا نمیکنم شاید بخاطر اینه که با اپلیکشینم؟چیکار کنم😐
-
هادی رحیمی همون شب امتحان ؟
Fa Fa اره فکر کنم ۲۰ هزار تومن یا ۲۵ هزار تومن
-
هادی رحیمی هرچی میگردم جزوه ای با نام لقمه ای پیدا نمیکنم شاید بخاطر اینه که با اپلیکشینم؟چیکار کنم😐
Fa Fa نه من اپلکیشن رو دارم تو قسمت محصولات باید خریداری کنید اقای موقاری اون جزوه رو نوشتن
-
سلام اگه میشه راهنمایی کنید جزوه لقمه ای دقیقا کجاست ممنون میشم🙏
-
سلام اگه میشه راهنمایی کنید جزوه لقمه ای دقیقا کجاست ممنون میشم🙏
فاطمه نظری 0

.
از محصولات باید بگیرید! شب امتحان -
فاطمه نظری 0

.
از محصولات باید بگیرید! شب امتحان@narjes-hashemi هم شب امتحان دهم برای نوبت اول هست و هم نوبت دوم
-
Fa Fa اره فکر کنم ۲۰ هزار تومن یا ۲۵ هزار تومن
هادی رحیمی اوکی دمت گرم 👍