باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to مهدیه بانو on ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهدیه بانو مرسی خوشگلم
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to Succinate on ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan خواهش 🥰
-
مهدیه بانو
این روزا حال دلم خوب نیست
نوسان زیاد دارم
اینم دست خودم نیست. -
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to Mr.Amir1 on ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 چرا؟تلاش کن حال دلت خوب شده یا با یه نفر صحبت کن از خودت توقع زیادی نداشته باش
-
Mr.Amir1replied to مهدیه بانو on ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط Mr.Amir1 انجام شده
مهدیه بانو
حال دل من با این چیزا خوب نمیشه
به زمان نیاز دارم -
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to Mr.Amir1 on ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 آره درسته به زمان نیاز داره ولی برا خوب شدنش باید کاری انجام بدی یا نه؟کمک خواستی بگو تعارف نداشته باش
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr.Amir1 on ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 به نظرم حال تون خوب نیست تو این روز ها فشار نیارید به خودتون کارهایی رو بکنید که حال تون رو خوب کنه و اینکه انرژی منفی رو از خودتون دور کنید خیلی وقت ها شده من خودم تو موقعیت پر از ناامیدی بودم ولی به بقیه کاری نداشتم هی گفتم امید داشته باش این چیزها خیلی کمک میکنه
-
مهدیه بانو
روز به روز دارم بهتر میشم
نه ممنون ازتون
میگم حال من اینطوری خوب نمیشه
فعلا با همین ساعت ها میخونم
انشاالله روز به روز هم بهتر میشه -
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to Mr.Amir1 on ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 خواهش میکنم ان شاالله همیشه خوب باشی پیشنهاد میدم انیمیشن روح رو ببین رو کمک منم حساب کن
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr.Amir1 on ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 خواهش میکنم کاری نکردم امیدوارم هر چه زودتر قوی ترین و بهترین برگردید
-
سلام به همه گی امروز. پنج ساعت فیزیک
ممنون میشم و خواهش می کنم ازتون که اینجا به غیر از گزارش ساعت مطالعه حرف دیگه ای نداشته باشیم و گفتگو وحرف را بزارید برای اون یکی تایپک تا اینجا یک گزارش مرتب و پشت سر هم داشته باشید
ممنون از توجه تون -
پرهام خرازی زاده یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میبینم تاپیک خداروشکر جان گرفته
منم از امروز هستم
-
پرهام خرازی زاده یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میبینم تاپیک خداروشکر جان گرفته
منم از امروز هستم
-
@sania-andiravan دوستان لصفا اینجا ساعت مطالعه بدین من چند وقتی که اینجا شما ساعت مطالعه میدادین خیلی انگیزه پیدا کرده بودم تا روزی ۹ساعت هم رفتم ولی الان چند روزه اصلا کسی گزارش نمیده لطفا همکاری کنید
-
Mobina Amandadi 0 سلام بچه ها شروع کردن
-
@فرناز-مقیمی اره ببخشید من پیام هاتون واسم دیر رسید اخرین پیام واسه ۴روز پیش بود همچین که پیام خودم گذاشتم دیدم از بقیه امد بالا .
به هر حال از همگی معذرت می خواهم -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mobina Amandadi 0 on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Amandadi 0 سلام مبینا جان من الان یه هفته ای هست گزارش میدم
-
سلام به همه گی امروز سه ساعت
من تا یک هفته و شاید هم بیشتر نمیام همه گی موفق باشید
212/387