باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
مهدیه بانو
حال دل من با این چیزا خوب نمیشه
به زمان نیاز دارمAmir 6 آره درسته به زمان نیاز داره ولی برا خوب شدنش باید کاری انجام بدی یا نه؟کمک خواستی بگو تعارف نداشته باش
-
مهدیه بانو
حال دل من با این چیزا خوب نمیشه
به زمان نیاز دارمAmir 6 به نظرم حال تون خوب نیست تو این روز ها فشار نیارید به خودتون کارهایی رو بکنید که حال تون رو خوب کنه و اینکه انرژی منفی رو از خودتون دور کنید خیلی وقت ها شده من خودم تو موقعیت پر از ناامیدی بودم ولی به بقیه کاری نداشتم هی گفتم امید داشته باش این چیزها خیلی کمک میکنه
-
Amir 6 آره درسته به زمان نیاز داره ولی برا خوب شدنش باید کاری انجام بدی یا نه؟کمک خواستی بگو تعارف نداشته باش
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو
روز به روز دارم بهتر میشم
نه ممنون ازتون
میگم حال من اینطوری خوب نمیشه
فعلا با همین ساعت ها میخونم
انشاالله روز به روز هم بهتر میشه -
Amir 6 به نظرم حال تون خوب نیست تو این روز ها فشار نیارید به خودتون کارهایی رو بکنید که حال تون رو خوب کنه و اینکه انرژی منفی رو از خودتون دور کنید خیلی وقت ها شده من خودم تو موقعیت پر از ناامیدی بودم ولی به بقیه کاری نداشتم هی گفتم امید داشته باش این چیزها خیلی کمک میکنه
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
دقیقا
ممنون ازتون -
مهدیه بانو
روز به روز دارم بهتر میشم
نه ممنون ازتون
میگم حال من اینطوری خوب نمیشه
فعلا با همین ساعت ها میخونم
انشاالله روز به روز هم بهتر میشهAmir 6 خواهش میکنم ان شاالله همیشه خوب باشی پیشنهاد میدم انیمیشن روح رو ببین رو کمک منم حساب کن
-
Amir 6 خواهش میکنم کاری نکردم امیدوارم هر چه زودتر قوی ترین و بهترین برگردید
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همه گی امروز. پنج ساعت فیزیک
ممنون میشم و خواهش می کنم ازتون که اینجا به غیر از گزارش ساعت مطالعه حرف دیگه ای نداشته باشیم و گفتگو وحرف را بزارید برای اون یکی تایپک تا اینجا یک گزارش مرتب و پشت سر هم داشته باشید
ممنون از توجه تون -
میبینم تاپیک خداروشکر جان گرفته
منم از امروز هستم
-
میبینم تاپیک خداروشکر جان گرفته
منم از امروز هستم
-
@فرناز-مقیمی سلام فرناز جان خوبی؟ به نظرم اینجوری خیلی خوبه این مدلی اینجا گزارش بدیم و اونجا نکات درسی مهم یا مطالب انگیزشی بزاریم حالا اگر دوستان موفق بودن
️
@sania-andiravan دوستان لصفا اینجا ساعت مطالعه بدین من چند وقتی که اینجا شما ساعت مطالعه میدادین خیلی انگیزه پیدا کرده بودم تا روزی ۹ساعت هم رفتم ولی الان چند روزه اصلا کسی گزارش نمیده لطفا همکاری کنید
-
@sania-andiravan دوستان لصفا اینجا ساعت مطالعه بدین من چند وقتی که اینجا شما ساعت مطالعه میدادین خیلی انگیزه پیدا کرده بودم تا روزی ۹ساعت هم رفتم ولی الان چند روزه اصلا کسی گزارش نمیده لطفا همکاری کنید
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMobina Amandadi 0 سلام بچه ها شروع کردن
-
Mobina Amandadi 0 سلام بچه ها شروع کردن
@فرناز-مقیمی اره ببخشید من پیام هاتون واسم دیر رسید اخرین پیام واسه ۴روز پیش بود همچین که پیام خودم گذاشتم دیدم از بقیه امد بالا .
به هر حال از همگی معذرت می خواهم -
Mobina Amandadi 0 سلام مبینا جان من الان یه هفته ای هست گزارش میدم
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همه گی امروز سه ساعت
من تا یک هفته و شاید هم بیشتر نمیام همه گی موفق باشید -
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده۱۰۰دقیقه شیمی
۹۰دقیقه زیست
0تست
به امید روزای بهتر - دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به نام خدا...
3 ساعت ریاضی + 16 تست و فیلم جزوه مبحث لگاریتم داغونم کرد از طرفی معلم همونطوری داره میره ترمز نمیگیره ک
2.5 ساعت زیست + 50 تست
2 ساعت شیمی + 35 تست
1.5 دینی +40 تست
1.5 عربی + 35 تست
جمع ساعت : 10.5
جمع تست : 176 -
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
0:45 عربی
1:45ریاضی -
سلامی گرم به دوستان گل
1_30 دقیقه یه تحقیق واس ورزش داشتم
2_90 دقیقه زیست خوندم بیشتر درسنامه بود
3_110 دقیقه هم ریاضی خوندم
در کلا 3 ساعت و 50 دقیقه
نشد که طبق برنامه پیش برم کلا تصمیم گرفتم امروز رو نخونم
شب تون خوش -
یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط پرهام خرازی زاده انجام شده
سلام
۴۵ دقیقه ادبیات
۴۵ دقیقه دینی
1:15 ریاضی
1:30 شیمی
1:15فیزیک
۴۵ دقیقه عربی
تقریبا ۶ ساعت
امیدوارم رو بهترین مدل خودتون به سمت جلو حرکت کنید -
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گزارش ۱۶ اسفند :
یک ساعت و نیم زیست (مطالعه)