باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
@sania-andiravan دوستان لصفا اینجا ساعت مطالعه بدین من چند وقتی که اینجا شما ساعت مطالعه میدادین خیلی انگیزه پیدا کرده بودم تا روزی ۹ساعت هم رفتم ولی الان چند روزه اصلا کسی گزارش نمیده لطفا همکاری کنید
Mobina Amandadi 0 سلام مبینا جان من الان یه هفته ای هست گزارش میدم
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
سلامی گرم به دوستان گل
1_30 دقیقه یه تحقیق واس ورزش داشتم
2_90 دقیقه زیست خوندم بیشتر درسنامه بود
3_110 دقیقه هم ریاضی خوندم
در کلا 3 ساعت و 50 دقیقه
نشد که طبق برنامه پیش برم کلا تصمیم گرفتم امروز رو نخونم
شب تون خوش -
سلام
۴۵ دقیقه ادبیات
۴۵ دقیقه دینی
1:15 ریاضی
1:30 شیمی
1:15فیزیک
۴۵ دقیقه عربی
تقریبا ۶ ساعت
امیدوارم رو بهترین مدل خودتون به سمت جلو حرکت کنید -
گزارش ۱۶ اسفند :
یک ساعت و نیم زیست (مطالعه)
یک ساعت و نیم شیمی (مرور)
یک ساعت هم فیزیک ( مرور و تست) تعداد تست: ۲۴
جمع ساعات : ۴ ساعت
همیشه سعی کن بهتر از دیروزت باشی -
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
@فرناز-مقیمی سلام سلام یک ساعت و نیم شیمی با تکالیفش
چهل و پنج دقیقه فارسی ۱۵تست
دوساعت و نیم زیست ۱۶تست - دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
سلام
۱ ساعت ادبیات
۱:۳۰ ریاضی
۱:۳۰ شیمی
۲ ساعت زیست
۱ ساعت زبان
تقریبا ۷ ساعت
شبتون خوش -
۴ساعت دفاعی ۲۰تست
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
گزارش ۱۷ اسفند
یک ساعت و چهل و پنج دقیقه زیست (مطالعه و تست) تعداد تست : ۳۰
دو ساعت و ربع هم شیمی (مرور و تست) تعداد تست: ۱۸
جمع ساعات: ۴ -
- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
سلام
1ساعت و50دقیقه زیست
3ساعت ریاضی
1ساعت ونیم فیزیک
40دقیقه ادبیات
مجموع ساعت مطالعه:7ساعت
تمام تلاشمو کردم خدارو شکر جواب داد یه ساعت مطالعه خوب با بازده خوب
به امید فردایی بهترAmir 6 آفرین این عالیه
-
سلام به همه دوستان صبح تون بخیر
گزارش 99/12/17
1_50 دقیقه دینی(تکلیف بود)
2_3 ساعت شیمی فصل 3
3_90 دقیقه زیست فصل 7
4_280 دقیقه هم ریاضی امتحان
مجموع=10 ساعت
تست نزدم فعلا این روزها رو درسنامه ویادگیری ام
روزتون خوش -
سلام گزارش ۱۸ اسفند
یک ساعت و نیم زبان
یک ساعت زیست مطالعه
یک ساعت هم شیمی مرور
مجموع ساعات : ۳ساعت و نیم
هرروز یک شروعی دوباره است -
سلام
۴۵ دقیقه ادبیات
۴۵ دقیقه دینی
1:15 ریاضی
2:30 زیست
30 دقیقه زبان
تقریبا ۶
شبتون خوش -
سلام به دوستان گل
️صبح تون بخیر
️
گزارش 99/12/18
1_3:40 انشا نوشتم(خیلی طول کشید)
2_30 دقیقه ادبیات خوندم
3_4:15 هم فیزیک کلا خوندم
جمعا=8:25
موفق باشید روزتون خوش و شاد️
️
@sania-andiravan برای اینکه انشا وقتتو نگیره دنیای زیبای گوگل شما رو میتونه یاری کنه
-
Mobina Amandadi 0 سلام مبینا جان من الان یه هفته ای هست گزارش میدم
@sania-andiravan سلام خیلی خوش حال شدم افرین خیلی عالیه وسعی کن هرروز قوی تر بشی من بخاطر ساعت مطالعه بالایی رو داخل برنامه گذاشتم کمتر وقت میکنم به فضای مجازی سر بزنم به خاطر همین دیر پیام تون دیدم .