تست متناقض زیست فصل 7 دوازدهم
-
به نظرتون جیم جیم غلط نیست چون گفته انواعی باید بگه نوعی طبق متن کتاب -
کسی نظری نداره
-
کسی نظری نداره
reyhane karimi 0 به این فصل هنوز من نرسیدم
-
به نظرتون جیم جیم غلط نیست چون گفته انواعی باید بگه نوعی طبق متن کتابreyhane karimi 0 سلام دوست من ، درست میگه چون آنزیم های برش دهنده یک نوع نیستند ما چند نوع آنزیم برش دهنده داریم ولی برای گفتار یک ما گفته اون قطعه ژن رو با نوعی آنزیم برش دهنده جدا میکنن که منظورش آنزیم Ecor1 هستش ولی در کل انواعی داریم🌹
-
reyhane karimi 0 سلام دوست من ، درست میگه چون آنزیم های برش دهنده یک نوع نیستند ما چند نوع آنزیم برش دهنده داریم ولی برای گفتار یک ما گفته اون قطعه ژن رو با نوعی آنزیم برش دهنده جدا میکنن که منظورش آنزیم Ecor1 هستش ولی در کل انواعی داریم🌹
yasaman yazdani آخه گفته جهت ورود یک ژن خارجی صورت سوال گفته نوعی ژن به خاطر همین باید بگه نوعی آنزیم صفحه 95 کتاب متن بالا رو نگاه کنید
-
reyhane karimi 0 سلام دوست من ، درست میگه چون آنزیم های برش دهنده یک نوع نیستند ما چند نوع آنزیم برش دهنده داریم ولی برای گفتار یک ما گفته اون قطعه ژن رو با نوعی آنزیم برش دهنده جدا میکنن که منظورش آنزیم Ecor1 هستش ولی در کل انواعی داریم🌹
yasaman yazdani یم.
در ساخت یک دنای نوترکیب، قطعه دنای حاوی توالی موردنظر در دنای ناقل جاسازی میشود.
دانستید که برای جداسازی قطعه دنای موردنظر از نوعی آنزیم برشدهنده استفاده میشود. توجه
َ ک، باید همان آنزیمی باشد که در جداسازی دنای
داشته باشید آنزیم مورد استفاده برای برش دادن دیس
موردنظر استفاده شده است. چرا؟
َ ک با آنزیم، آن را به یک قطعه دنای خط