امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
آقای ابوذر خانی خیلیا مث من منتظرنا
-
سلام خسته نباشید
آقای ابوذر خانی برنامه راه ابریشم تا قبل عید خیلی روشن و واضح و عالی بود ولی از الان تا خود کنکور من واقعا نمی دونم برنامه راه ابریشم وغیر راه ابریشم چیه ترو خدا یه فیلم تهیه کنید و داخلش بگید دقیقا برنامه آلا تا خود روز کنکور چیه
.................خواهشا
خیلیلیا مث من منتظرنا .........
جدیدا یه پیامی تو اینستا دیدم. این نحوه اطلاع رسانی که فیلم وعکس قاطیه زیاد خوب نیست یا فیلم باشه یا عکس (تلفیقی زیاد جالب در نمیاد )
سهراب جان خیلی استرس دارم تروخدا خودت تو یه فیلم بیا برنامه رو زودتر بگو
...ممنون sohrab M.an -
Matin Jowkar
در مورد راه ابریشم که تو گزارش فوری توضیح داده شد فرسنگ های پیش رو چطور خواهد بوددر مورد برنامه عید، ما برنامه از ۲ام تا ۲۵ام فروردین داریم
به صورت ساعتی مبحثی
حالا شما تو اون بازه هایی که برای هر درس در نظر گرفته شده می تونید از تفتان از راه ابریشم و یا دوره های رایگان
استفاده کنیدکه خب ما پیشنهاد می کنیم همه از تفتان استفاده کنن چون جمع بندی و مرور خوبی داره و کاملا مناسب این دوره از سال طراحی شده
جزئیات دیگر اردو مجازی که با همایش های تفتان هست هم اعلام خواهد شدبرای راه ابریشمی ها هم تفتان تخفیف داره که براتون فرستاده میشه که در صورتی که خواستین از تفتان استفاده کنید با این کد تخفیف تهیه کنید
خلاصه نگران نباشید آلاء همانند همیشه با دقت تمام برای موفقیت همه آلایی ها در تلاش هست تا این دوره رو هم به خوبی و پر دستاورد پشت سر بذارید
می تونید از دوستانی که سال قبل کنکور دادن هم در مورد تفتان سوال کنید تو انتخابتون کمک می کنه
-
-
بچه ها اگه میشه شما هم منشن کنید
-
-
-
-
-
آقای ابوذر خانی و خانوم مدیر یکی بیاد توضیح بده چه کنیم
1.. راه ابریشم برا عید مثل تفتان برنامه ریزی ساعت به ساعت داره یانه
2..اصلا راه ابریشم تا کی با ما هست و معلمای عزیز اصلا برا عید فیلم برا مرورو ضبط می کنن
3.. تو برنامه ریزی ساعت به ساعت اگه قرار باشه در راه ابریشم قرار بگیره دروس عمومی هم میذارید?? واگه برنامه ریزی برا عمومی هم بذارید عمومی آرش رو بخریم یا تفتان
(بچه ها لطفا شما هم منشن کنید)
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
sohrab
M.an -
با صحبت هایی که با جناب مدیر کردم تفتان بگیریم ومنتظر اطلاعیه های بعدی آلا باید باشیم
-
رضا آلناصر
یعنی چی؟ -
گفتن تفتان بخر عشق کن نخواستی تست های مارک شده قبلا راه ابریشم ر بزن
-
گفتن تا روز کنکور براتون برنامه داریم و الان فقط رو تفتان تمرکز داشته باشید وتا کنکور اطلاعیه ها ی سوپرایز کننده الا ادامه داره
-
رضا آلناصر ای خدا
-
رضا آلناصر این مورد که از اول هم مشخص بود
منتهی مشکل ما نبود برنامس
نمیشه که تراکتوری نشست فیلم نگاه کرد یا تست زد
اعلام کردن برنامه میدن ولی هنوز هیچ خبری نیست
بحث اینه که برنامه رو بدن ما بفهمیم قراره چکار کنیم و چه چیزی پیش رو داریم.
با همین یه جمله که "تفتان بخر عشق کن" که نمیشه برنامه ریخت و جمع بندی کرد. -
Matin Jowkar
اخه شما باید برنامت بیشتر به سلیقه خودت باشه
الان الا برنامه میده
و توش میگه روزی ان تا فیلم از تفتان ببین
خوب شما شاید نخوای تفتان بخری
یا اینکه یه جاهایی رو به فیلم نیاز نداشته باشی
نمیدونم من که ترحیج میدم با توجه به شناختم از خودم و کارایی که تا حالا کردم برنامه مناسبمو انتخاب کنم -
Matin Jowkar دانش آموزان آلاءreplied to sallar savadkoohi on آخرین ویرایش توسط Matin Jowkar انجام شده
sallar savadkoohi بله من هم به اینکه خودم برنامه ای متناسب با توانایی خودم بچینم تمایل بیشتری دارم.
ولی آلا اعلام کرد که برنامه هایی رو میده که هر آلایی (چه راه ابریشمی چه کسی که رایگانا رو میبینه و چه کسی که تفتان خریده) بتونه یه برنامه اصولی برای جمع بندی داشته باشه.
اما حالا یک نفر میگه گفتن تفتان بخرید
یک نفر میگه نه نیاز نیست و هزاران نظر دیگه
خود آلا هم از شنبه تا الان درباره برنامه نوروز کلا یک پیام فرستاده که اون هم عملا هیچ توضیحی درباره برنامه درش داده نشده.
خوب همه این ها نتیجه عدم شفاف سازی هست
نزدیک 1 ماه هست که برنامه راه ابریشم به هم ریخته و ما هم البته درک میکنیم سنگینی کار رو اما تنها خواسته مون یک لایو یا یک اعلام برنامه کامل و جامع بود تا تکلیفمون روشن شه.
تنها اتفاقی که بعد از کلی درخواست و اعتراض افتاد اعلام برنامه های 2 روز یکبار بود که همون هم بعد از دو بار به کلی متوقف شد.
از خانم مدیر و آقا سهراب برای چندمین بار خواهش میکنم یک بار برای دوره پیش رو و همچنین برنامه راه ابریشم توضیح کامل و جامعی رو ارائه بدن تا خیلی از این سردرگمی ها برطرف بشه
خیلی ببخشید اگه طولانی بود ولی واقعا دیگه کلافگی پیش اومده.
متشکر
M.an
sohrab -
Matin Jowkar
در مورد راه ابریشم که تو گزارش فوری توضیح داده شد فرسنگ های پیش رو چطور خواهد بوددر مورد برنامه عید، ما برنامه از ۲ام تا ۲۵ام فروردین داریم
به صورت ساعتی مبحثی
حالا شما تو اون بازه هایی که برای هر درس در نظر گرفته شده می تونید از تفتان از راه ابریشم و یا دوره های رایگان
استفاده کنیدکه خب ما پیشنهاد می کنیم همه از تفتان استفاده کنن چون جمع بندی و مرور خوبی داره و کاملا مناسب این دوره از سال طراحی شده
جزئیات دیگر اردو مجازی که با همایش های تفتان هست هم اعلام خواهد شدبرای راه ابریشمی ها هم تفتان تخفیف داره که براتون فرستاده میشه که در صورتی که خواستین از تفتان استفاده کنید با این کد تخفیف تهیه کنید
خلاصه نگران نباشید آلاء همانند همیشه با دقت تمام برای موفقیت همه آلایی ها در تلاش هست تا این دوره رو هم به خوبی و پر دستاورد پشت سر بذارید
می تونید از دوستانی که سال قبل کنکور دادن هم در مورد تفتان سوال کنید تو انتخابتون کمک می کنه
-
M.an ممنونم لطف کردید همینکه خیلی شفاف اعلام کردید برنامه مون رو چطور پیش ببریم خیلی از بلاتکلیفی درمون بیاره.
بازم متشکرم از لطفتون -
-
-