تو رو خدا نرو پزشکی
-
Fa Fa وقتی خدا یه چی رو میندازه تو دلت راه رسیدنش رو نشون میده و کمکشم میکنه فقط کافیه در راهی که دوست داری قدم برداری ما مگه چند سال زندگی میکنیم فوقش صد سال تو مسیر علاقمون باشیم و لذت ببریم بهتره به نظرم هرکس یه نظری داره پیشنهاد میکنم انیمیشن روح رو ببینی
مهدیه بانو ببین راستش همه چیز به این سافتی که فکر میکنی نیست حرفات قشنگه ولی من واقعا نه افسردگی دارم نه کمبود فقط این حس واقعیمه شاید کسی از بیرون ببینه حتی نفهمه چی تو ذهن من میگذره ممنون از توجهت و اون انیمیشنم حتما میبینم سومین نفری هستی که پیشنهاد میکنی
-
مهدیه بانو در تو رو خدا نرو پزشکی گفته است:
سروش قادری امید داشته باش به نظرم برو زندگینامه چند تا از آدمای بزرگ رو بخون کریستین رونالدو اول میدونی چی بود؟رفتگر آره رفتگر بود فیلم جارو کشیدنش تو خیابون هست این فقط به نمونه بود
کسی که بخواد ببینه میبینه
و
"نرود میخ آهنین در سنگ"jana bin والا نمد مشکل بقیه با ما تجربیا چیه
همیشه آخرش میشیم پول دوست و آدم بده -
jana bin من مسیر رسیدن بهشو نمیگم
مگه دانشگاه وسط بیابونه ۷سال گرسنگی؟
من بعد رسیدن ب هدفو میگم
پزشکی پایه حقوق---»۱۰۰میل
شغلای دیگ(علاقه های بچگیمون) پایه حقوق---» errorسروش قادری نمی دونم چی بگم بهت پزشکی ظاهرش زیباست اما باطنش نه فقط چند تا حرف که بهت گفتن رو میزنی تا حالا تو بیمارستان قدم زنی بین اونا بودی ببینی چجوریه؟
-
مهدیه بانو ببین راستش همه چیز به این سافتی که فکر میکنی نیست حرفات قشنگه ولی من واقعا نه افسردگی دارم نه کمبود فقط این حس واقعیمه شاید کسی از بیرون ببینه حتی نفهمه چی تو ذهن من میگذره ممنون از توجهت و اون انیمیشنم حتما میبینم سومین نفری هستی که پیشنهاد میکنی
Fa Fa میدونم موفق باشی
-
دختر جان شما اصلا حق نداری برا بقیه تعیین تکلیف کنی
اصلا7سال چیه 10 سال هم طول بکشه عیب نداره چون دنبال ارزوش بود
اگه این طور باشه و کسی نره پزشک بشه پس کشور چی میشه
کرونا و....والا من نصف عمرم تو بیمارستان بودم
سختیای پزشکیم میدونم
نصفشون بعد چند سال خیلییییییییییی پیر میشن و واقعا شکسته میشه چهرشون
ولی خب چطور بگم
از بقیه بهتره فعلا -
Fa Fa باو چی چیو فضایی
والا ما اصا مهد کودک نداشتیم
فلهای انداختنمون تو مدرسهسروش قادری فله ای
وای خدا
-
Fa Fa میدونم موفق باشی
مهدیه بانو همچنین
-
مهدیه بانو همچنین
-
https://forum.alaatv.com/topic/29312 ملت ریختن اینجا همه
ممنون میشم ی سیر به این تاپیک بزنین -
بچه ها انشالا همه پزشکی قبول بشیم
اینقدر زیاد که بخوان صادر کنند
خسته نباشید خدا حافظ -
بچه ها من نمیگم نرید
میگم اگه میرید وجدان داشته باشید و فقط به پول اهمیت ندید
من پزشکی نمیخوام
نمی دونم مشکل این پست چی بود که یه روز بعد اومدم سر زدم دیدم ترکیده
من حرفم اینه که پزشک با وجدان باشید
من فامیل های نردیکم 13 تا پزشک داریم!
و همشون هم عالی ان
داییم رتبه 1 شده تهران تو سال خودش!
هم تخصص هم عمومی!
همشون تخصص گرفتن
ولی من اون دکتر های اطراف تو شهرمون رو که دیدم واقعا از سیستم آموزشی نا امید شدم و این پست رو گذاشتم
نمی دونستم این همه بد قضاوتش می کنید!
شما علاقه داشته باشید بالاخره یه راهی برای پول در آوردن پیدا می کنید ازش!
نگید کار نیست!حرف بزرگتر های خودتون رو تکرار نکنید!چند تا کتاب توسعه فردی بخونید
روزی میرسه که خیلی پیر شدید و تو حساب بانکیتونم خیلی پوله
ولی ناراحتید!چرا؟
چون نرفتید دنبال استعداد ها و علایقتون و حتی برای پیدا کردن اونا تلاش نکردید!و این جهنم واقعیه!
اون موقع اینقدر پیر شدید که نمیتونید از پولتون استفاده کنید و دنبال علاقه هاتون برید!چرا؟
من دیگه به انجمن سر نمیزنم
.
.
.
ببخشید که فرصت نکردم جوابتون رو بدم
موفق باشیدjana bin شما بایه دید کلی نگاه کردید و یکم با عقل و منطق جور درنمیومد من اگر چیزی گفتم شرمنده ولی خب تاپیکتون نقص داشت بهتره خودتون یه بار دیگه بخونید
-
jana bin والا نمد مشکل بقیه با ما تجربیا چیه
همیشه آخرش میشیم پول دوست و آدم بدهسروش قادری اوکی ولی منم تجربیم
-
سروش قادری اوکی ولی منم تجربیم
jana bin خودت واس چی میخونی؟
اصا ب چ هدفی اومدی تجربی؟
پول ی علاقه؟ -
پول ی علاقه؟سروش قادری در تو رو خدا نرو پزشکی گفته است:
پول ی علاقه؟یکی از دوستان میگفت
۹۰درصد محصلای تجربی اصا به تجربی علاقه ندارن
همه تجربیا میدونیم چه رشته سنگینیه و واقعا آدم خودشو میخواد
ولی خب هر سال۶۰۰هزار نفر واسه حدودا ۱۵هزار صندلی رقابت میکنن
ریسکش خیلی بالاس ولی خب باید رو درصد کمش حساب کرد
چون حداقلش ی امنیت شغلی و حقوق ثابته -
maryam111 من خالم تو بیمارستانه پرستاره یه اسم عجق وجقیم داره نمیدونم چی بش میگن ولی خب مسئوله این کاراس که شیفت میدن به دکترا و پرستارا حالا بگذریم من ازش پرسیدم وضع پرستاری چطوریه گفت جدیدا خیلی سخت استخدام رسمیشون میکنن حتی الان بعد اینکه طرح چن نفر از همکاراش تموم شده دیگه رفتن و بیکارن نمیدونم حالا من تحقیقم در همین حد بوده شاید تو بهتر بدونی
Fa Fa در تو رو خدا نرو پزشکی گفته است:
maryam111 من خالم تو بیمارستانه پرستاره یه اسم عجق وجقیم داره نمیدونم چی بش میگن ولی خب مسئوله این کاراس که شیفت میدن به دکترا و پرستارا حالا بگذریم من ازش پرسیدم وضع پرستاری چطوریه گفت جدیدا خیلی سخت استخدام رسمیشون میکنن حتی الان بعد اینکه طرح چن نفر از همکاراش تموم شده دیگه رفتن و بیکارن نمیدونم حالا من تحقیقم در همین حد بوده شاید تو بهتر بدونی
آره استخدام خیلی کم میگیرن
ولی خب شرکتی یا قراردادی بهتره وضعش
ولی خب بازم از بقیه رشته های پیراپزشکی بازار کارش بهتره -
Fa Fa در تو رو خدا نرو پزشکی گفته است:
آره استخدام خیلی کم میگیرن
ولی خب شرکتی یا قراردادی بهتره وضعش
ولی خب بازم از بقیه رشته های پیراپزشکی بازار کارش بهتره -
اگه فکر می کنی بعد قبولی راحتی
اگه فکر می کنی برات پول ریختن تو پزشکی
اگه فکر می کنی اسونه
اگه فکر می کنی درآمد همه پزشک ها خیلی بالاست
اگه فکر می کنی توی بیست و خورده ای سالگی واسه خودت مطب میزنی
اگه فکر می کنی که میتونی باهاش فیس بده
اگه فکر می کنی پزشکی خیلی اسمش باحاله پس باید بری
تو رو خدا نرو
میدونی واسه چی؟
چون ده بیست یال دیگه تبدیل میشه به اون دکتری که صورت یکی از اشناهای ما رو داغون کرد
یا پماد اشتباهی برای سوختگی خیلـــی ساده خواهرم تجویز کرد و نزدیک بود کورش کنه اگه ما روی پماد رو قبل استفداه نخونده بودیم!!
یا میشی اون دکتری که میشناسم توی هر عمل داره میشماره که اگه چند تا عمل دیگه کنه میتونه اون ویلای کوفتیش رو بخره
یا میشی اون دکتری که سر عمل بینی ساده یه دختر از آشناهامون کُشتش!
تو رو خدا نرو پزشکی حتی اگه قبول شدی: )
تجربی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا پزشک آینده دانش آموز کنکوری @فارغ-التحصیلان-آلاء
-
سلام
قبول دارم .. ....چون خودم سختی های پزشکی و کلا شغل های بیمارستانی رو میدونم. شیفت های دختر عمه هام توی بیمارستان رو میدونم.....توی عید سختی هایی ک دارن رو میبینم.....میزان وقت آزادشون رو میبینم.....
مشاوره خواهرمم ک دندون پزشک بود در مورد اینکه چقد وقتش آزاده صحبت کرد با خواهرم. اینکه چقد درس می خونه و .....
خودم خوشم نمیاد همینجوری از رو باکلاسی و دهن پر کن و فلان و بهمان وارد این رشته بشم..... چون تهش بدجور به ضرر خودم تموم میشه.
من خودم عاشق پزشکیم و علاقه دارم ولی آدمی هم نیستم ک جبهه بگیرم و بگم ک چون علاقه دارم دیگه واقع بین نباشم.....و سختی هاش رو نبینم. اگر هم روزی پزشکی رو انتخاب کنم و تمام سختی هاش رو با جون و دل قبول کنم فقطططط و فقططط به خاطر عشق و علاقه ای هست ک نسبت به پزشکی و نجات دادن آدما دارم. -
سلام
قبول دارم .. ....چون خودم سختی های پزشکی و کلا شغل های بیمارستانی رو میدونم. شیفت های دختر عمه هام توی بیمارستان رو میدونم.....توی عید سختی هایی ک دارن رو میبینم.....میزان وقت آزادشون رو میبینم.....
مشاوره خواهرمم ک دندون پزشک بود در مورد اینکه چقد وقتش آزاده صحبت کرد با خواهرم. اینکه چقد درس می خونه و .....
خودم خوشم نمیاد همینجوری از رو باکلاسی و دهن پر کن و فلان و بهمان وارد این رشته بشم..... چون تهش بدجور به ضرر خودم تموم میشه.
من خودم عاشق پزشکیم و علاقه دارم ولی آدمی هم نیستم ک جبهه بگیرم و بگم ک چون علاقه دارم دیگه واقع بین نباشم.....و سختی هاش رو نبینم. اگر هم روزی پزشکی رو انتخاب کنم و تمام سختی هاش رو با جون و دل قبول کنم فقطططط و فقططط به خاطر عشق و علاقه ای هست ک نسبت به پزشکی و نجات دادن آدما دارم.