سلام
بنده نزدیک دو هفته پیش دوره شلیک نهایی دروس اختصاصی یازدهم رو تهیه کردم و در ابتدا همه چیز عادی بود ، اما از پریروز که وارد قسمت درس ها شدم تنها جزوات موجود بوده و ویدیو ها وجود ندارند.
بنده مهلت انقضای دوره رو چک کردم و نباید به این زودی منقضی شده باشد.
لطفا هرچه سریعتر کمک کرده و رسیدگی کنید.
توی این فیلم آقای موقاری گفتن؛
این جلسه جلسه خیلی مهمی هستش از این نظر که نکاتی که با هم داشتیم در گفتار1 و گفتار2 و همین مباحث ابتدایی گفتار3 رو با هم جمع بندی می کنیم حالا نموداری که براتون درست کردم روی عکس که می ندازیم رو مانیتور که گفتم به بچه ها این عکس این نمودار اضافه کردم به همون جزوه نمودار جنسی که بچه هایی که جزوه جنسی رو می گیرن اون هم برای خودشون دارند
جلال موقاری
ولی من جزوه نمودار دوره جنسی رو خریدم ولی این عکسی که آقای موقاری روی مانیتور انداختند رو نداره
لطفاً اضافه کنید😘
سریع لطفاً چون نیاز داریم هممون
ممنون
@حامیان-آلاء
@administrators
M.an
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
با سلام
چند روزی هست که پخش ویدیو ها در سایت آلاء مشکلاتی پیدا کرده.
من پکیج راه ابریشم رو تهیه کردم و از آموزش ها واقعا راضی هستم اما مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده، متاسفانه واقعا روانی کننده هستن!
می تونم لیستی از مواردی که مورد نظرم هست رو اینجا شرح بدم:
ممنون میشم این موارد رو پیگیری کنید
با تشکر
خوندن این تاپیک برای هر انجمنی ای واجبه!
-
M.an
ادمین جان ضربۀ سنگینی به من وارد کردی
گروهای دیگه رو به این منظور تگ کردم که اولا هرکسی تاپیک رو میخونه آیدی گروها رو ببینه و توی هرکدوم که خواست عضو بشه اگه بلد نبوده تا این لحظه
و دوما به این دلیل که یکی مثه خودِ من اینقدر این گروه رو تگ و منشن میکنن سر مسائل بی ربط، از این گروه لفت دادن یا نوتیفش رو خاموش کردن که پیاماش براشون نیاد...
اما اون پیشنهادی که آخر تاپیک دادم رو میشه بهم بگین که درنهایت بهش رسیدگی میشه یا خیر...؟ -
danial hosseiny حلال اولسون
-
سلام
بچهها اگر سوال را علامت حل شده بزنید خیلی خوب میشه ، کلی به تلف نشدن وقت بقیه و رسیدگی به سوالات دوستان تون کمک کردیدdanial hosseiny یک روش برای این که وقت گرفته نشه پیدا کردم، اول بررسی کنید در انتهای تاپیک عبارت (ممنون، خواهش میکنم) هست یا نه، اگه بود خیلی اوقات حل شده
-
من به محض اینکه با مفهوم گروه آشنا شدم از گروه دانش آموزان خارج شدم الانم هر کی هر کیو تگ کنه من توشون نیستم انقدم نگران تگای بیخود نیستم
اون اول یکی جوک می نوشت هم واسه من نوتیفیکیشن می اومد -
z Gheibi
روش خوبیه اما آخه این شبیه اینه که ما میتونیم از مسیر مستقیم بریم زودتر هم میرسیم اما میانبری رو انتخاب کنیم که ما رو دیرتر میرسونه!
و درعین حال مثلا یه نفری که تازه عضو شده و نمیدونه چخبره یهو میبینین کلی وقت میذاره بنده خدا و تلاشش بی فایده س! تاپیک یک ماهِ پیش تموم شده و رفته!
کاش رعایت کنن واقعا... -
@ida-shateri
کلمۀ "بِررررررررررررررررررررررررررَ" فقط توی سرم پیچید در جوابت بگم
قوربانام -
samira pournazar
لفت دادی از یه دنیا راحتی واقعا -
danial hosseiny
رفقا یه نکتۀ دیگه ای که لازم میدونم بگم اینکه اگه عکسی رو آپلود میکنین، لطفا به حالت افقی باشه!
چون یکی مثل من که با سیستم میاد توی سایت نمیتونه صفحۀ سیستم رو بچرخونه و سوال رو بخونه!
باید سیو کنه و بره با کلی دنگ و فنگ سوال رو ببینه تا بتونه کمک کنه!
در کل اینکه عکس اگه به حالت افقی باشه خیلی بهتر خواهد بود
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
-
danial hosseiny تنظیمات کاربری منو ببینین حس می کنین تو سلول انفرادی زندان تک نفره ای هستن تو یه جزیره دور افتاده ی خالی از سکنه تازگیا که کلا همونم نمیام
-
danial hosseiny در خوندن این تاپیک برای هر انجمنی ای واجبه! گفته است:
danial hosseiny
رفقا یه نکتۀ دیگه ای که لازم میدونم بگم اینکه اگه عکسی رو آپلود میکنین، لطفا به حالت افقی باشه!
چون یکی مثل من که با سیستم میاد توی سایت نمیتونه صفحۀ سیستم رو بچرخونه و سوال رو بخونه!
باید سیو کنه و بره با کلی دنگ و فنگ سوال رو ببینه تا بتونه کمک کنه!
در کل اینکه عکس اگه به حالت افقی باشه خیلی بهتر خواهد بود
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاخواهش می کنم رعایت کنین
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
danial hosseiny
M.an
خانوم مدیر دستم به دامنتون یه کاری بکنین.
یا بگین من این تاپیکم رو دوباره یه دستی به سر و روش بکشم و موارد جدید رو هم بهش اضافه کنم و شما یه جوری بزنینش جزو تاپیکای منوی اصلی؛ یا اصلا خودتون یه همچین متن تاپیکی رو بردارین بزنین جزو تاپیک اصلیا یا...
انجمن هر روز داره به اعضاش اضافه میشه و این خیلی خوبه.
اما مشکل اینجاس که من به شخصه هی هرروز دارم زیر چندین پست همین موارد تکراری رو هی میگم...
بی زحمت یه کاری بکنین که وقتی کسی عضو انجمن میشه، در درجۀ اول آشنایی با تمااااااام نکات و آیکون ها و بالا پائینای انجمن رو یاد بگیره بعد شروع به کار کنه و بره برای تاپیک زدن...
واقعا اینجوری که نمیشه خب -
danial hosseiny
در موردش باهم صحبت می کنیم
بله دیدم خیلی خوب کمک کرده بودین به بچه های جدید، ممنون -
این پست پاک شده!