Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
زیست شناسی آقای دکتر ارشی کلاس کنکور(1) (95-94)
-
سلام مجدد
جزوه فیلم های دکتر آرشی در سایت قرار میگیره یا نه ممنون یا علی -
سلام خدمت مدیریت طرح آلا و دکتر ارشی
ببخشید من خیلی خیلی روی تدریس پیش دانشگاهی آقای ارشی حساب کرده بودم....خیلی زیاد....بقیهفیلم ها چی شد؟؟؟
من الآن چیکار کنم؟؟
امید من ناامید شد؟؟
جواب بدید لطفا... -
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی آلائی ها عزیز.
مطلبی مهمی که می خواستم خدمتتون عرض کنم که اینه که توان استخدام کسی رو که توضیحات زیست رو بنویسه نداریم. از این رو ادامه فیلم ها در صورتی قرار می گیره که کسانی که از فیلم ها استفاده می کند توضیحاتش رو به من برسونند. لطفا تو این کار کمکمون کنید.
موفق و سربلند باشید -
sohrab
خود من ک تدریس استاد پازوکی رو بیشتر از همه-تو زیست- میپسندم اگرم در ب در دنبال فیلمایی از کلاسای زیست دیگه هستم واسه کامل نبودن تدریس برخی بخشای زیست استاد پازوکیه و ای کاش استاد پازوکی امسال بودن. هم ایشون و هم استاد شامیزاده و همچنین جناب فدایی فرد دلسوزانست تدریسشون. از خدا بهترینارو ارزو میکنم براشون -
navid_s91yahoo.com دانش آموزان آلاءreplied to mpashazadeh on آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده
mpashazadeh گفته است:
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی آلائی ها عزیز.
مطلبی مهمی که می خواستم خدمتتون عرض کنم که اینه که توان استخدام کسی رو که توضیحات زیست رو بنویسه نداریم. از این رو ادامه فیلم ها در صورتی قرار می گیره که کسانی که از فیلم ها استفاده می کند توضیحاتش رو به من برسونند. لطفا تو این کار کمکمون کنید.
موفق و سربلند باشیداین کوچکترین همکاری هست ک از دست ما ساختست. دیگران رو نمیدونم از طرف خودم میتونم بگم چشم،تا ببینم فیلمو خواهم فرستاد توضیحاتشو.
-
سلام واقعا دستتون درد نکنه بابت این همه زحمت
همه ی درس ها خوبن الا زیست که کامل نیست و خیلی هم مورد نیازه خواهشا و باز هم خواهشا یک پک زیست جفت و جور و کامل بزارید رو سایتتون خدا خیرتون بده ولی باور کنید این زیست کامل مخصوصا با این کنکور سخت پارسال برای داوطلبان تجربی از نون شب هم واجب تره
اگه می تونید حداقل ویدیو های مختلف رو کنار هم بچینید که یک پک کامل بشن
ممنون -
jafarveisy گفته است:
سلام واقعا دستتون درد نکنه بابت این همه زحمت
همه ی درس ها خوبن الا زیست که کامل نیست و خیلی هم مورد نیازه خواهشا و باز هم خواهشا یک پک زیست جفت و جور و کامل بزارید رو سایتتون خدا خیرتون بده ولی باور کنید این زیست کامل مخصوصا با این کنکور سخت پارسال برای داوطلبان تجربی از نون شب هم واجب تره
اگه می تونید حداقل ویدیو های مختلف رو کنار هم بچینید که یک پک کامل بشن
ممنونبه امید خدا ، دعا کنید که شرایط حور شه .
-
سلام ببخشید درس تازه ای داده نشده یا دیگه بقیه فیلم هارو نمی ذارید؟
اگه قراره نذارید لطفا تجدید نظر کنید واقعا بچه ها علی الخصوص شهرستانی ها خیلی نیاز دارن به این فیلم ها لطف کنید بذارید دعای خیر ما هم پشتتونه
موفق باشید -
jafarveisy گفته است:
سلام ببخشید درس تازه ای داده نشده یا دیگه بقیه فیلم هارو نمی ذارید؟
اگه قراره نذارید لطفا تجدید نظر کنید واقعا بچه ها علی الخصوص شهرستانی ها خیلی نیاز دارن به این فیلم ها لطف کنید بذارید دعای خیر ما هم پشتتونه
موفق باشیدضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی آلائی ها عزیز.
موفق و سربلند باشید -
سلام نمیدونم منظورتون از توضیحات چیه فقط لطف کنید فیلم ها رو به ترتیب بذارید و نام فصل بزنید اسم فصل هم نزدید فدای سرتون جزوه هم نمی خوایم برادر من
خدا خیرتون بده -
jafarveisy گفته است:
سلام نمیدونم منظورتون از توضیحات چیه فقط لطف کنید فیلم ها رو به ترتیب بذارید و نام فصل بزنید اسم فصل هم نزدید فدای سرتون جزوه هم نمی خوایم برادر من
خدا خیرتون بدهسلام.توضیحات همون چیرایی ک خودتون گفتین.هر فیلم ک دیدین وارد سایت بشین و زیرش بنویسین فصل و سالشو
-
jafarveisy
سلام
توضیحات یعنی این
-
سلام
خوب شما فیلم ها رو بذارید فصل و سال با ما
اگر چه نباشه هم فرقی نداره هرچی باشه فیلم ها به ترتیب قرار درن -
سلام،
در تلاشیم که برای زیست یه صفر تا صد جدا با آقای دکتر ارشی ضبط کنیم، همچنین از طرف دیگه از آقای پازوکی خواهش کردیم که یه وقتی را در برنامه ی خود باز کنند که ناقصی های پک زیست ایشون رو کامل کنیم!کلا آلاء دوست داره اگه فیلمی رو سایت قرار میده همه چی تموم باشه، ما برای ساعت فیلم برداری کلاس زیست یه سری مشکلات داریم که معمولا کیفیت فیلم برداری آن خوب از آب در نمیاد!
لذا تنها گزینه ی باقی مانده ضبط مجدد هست که یا به صورت صفر تا صد با آقای دکتر ارشی و یا تکمیل فیلم های آقای پازوکی!
دوستان عزیز باور کنید که آلاء تمام تلاشش رو می کنه، شما هم کم و کاستی ها رو به بزرگی خود ببخشید!