●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
بچه ها میتونم نکته بگم اگه اجازه بدین؟
fateme moosavi 0
بفرمایین همه میتونن نکته بگن -
atena abolhasani بله حواسم نبود اصلا پایانه اکسونی رو تایپ نکردم
@sania-andiravan اهان
نمیدونم منم الان شک کردم الان که به شکل نگاه میکنم یکی از این انشعاب هارو نشون داده نوشته یک پایانه ی اکسونی پس حرفی که شما زدین درسته چند تا پایانه ی آکسونی داریم
-
Amir 6 خب تاثیرش تو سرعت عکس میشه؟ یعنی میلین کمتر باشه سرعت هم بالاتر میشه آخه کمتر جهش داریم یعنی فاصله جهش ها بیشتره پس زودتر هم تموم میشه
-
من الان یه سوالی ذهنم رو درگیر کرد
الان تو شکل ها فقط هسته و پوشش میلینی رو نشون داده پس سیتوپلاسم نوروگلیا کجاس؟یعنی بخش زیادی یا کلا سیتوپلاسم رو از دست میدن؟ اگر اینجوری باشه یعنی دی ان ای خطی فقط میتونن داشته باشن؟ -
@sania-andiravan اهان
نمیدونم منم الان شک کردم الان که به شکل نگاه میکنم یکی از این انشعاب هارو نشون داده نوشته یک پایانه ی اکسونی پس حرفی که شما زدین درسته چند تا پایانه ی آکسونی داریم
atena abolhasani بله
️
-
الان تو شکل ها فقط هسته و پوشش میلینی رو نشون داده پس سیتوپلاسم نوروگلیا کجاس؟یعنی بخش زیادی یا کلا سیتوپلاسم رو از دست میدن؟ اگر اینجوری باشه یعنی دی ان ای خطی فقط میتونن داشته باشن؟ -
Amir 6 موافقم
-
@sania-andiravan فکر میکنم غلاف میلین هست
چون اگه سیتوپلاسم باشه یعنی هسته اش اومده بیرون؟ -
غلاف میلین هیچ وقت در اطراف جسم یاخته ای نورونها وجود ندارد چون میلین عایق است و اگر روی جسم یاخته ای هسته و سوخت و ساز یاخته را بر عهده دارد قرار بگیرد نورون نمیتونه پیام عصبی خوب هدایت و انتقال بده
در نورون حسی یک اکسون و یک دندریت از یک نقطه به جسم یاختهای متصل می باشد ولی در نورون های رابط و حرکتی تعداد زیادی دندریت از نقاط مختلف به جسم یاخته ای متصل هست ولی اکسون ان ها همیشه از یک نقطه به جسم یاخته ای متصل می باشد
میلین توسط پشتیبان تولید اما دور پشتیبان وجود نداره
علاوه بر دندریت حسی و اکسون حرکتی.اکسون حسی هم که کوتاه هست میلین هم دارد
میلین همون غشای یاخته پشتیبان که اطراف تار عصبی
غشای نورون فقط تو محل گره رانویه با اب میان بافتی ارتباط مستقیم دارد
نورون رابط فاقد اکسون و دندریت میلین دار هست و در بخش خاکستری مغز و نخاع وجود داره
فسفولیپید در غشا هر یاخته ای و در میلین ها که از غشا ی پیچ خورده نوروگلیا ایجاد میشن وجود دارن
-
@sania-andiravan فکر میکنم غلاف میلین هست
چون اگه سیتوپلاسم باشه یعنی هسته اش اومده بیرون؟atena abolhasani آخه چرا رنگ با اون غلاف بالاتری فرق داره؟ اون سفیده یچی هست یه کاسه زیر نیم کاسه اس
-
atena abolhasani آخه چرا رنگ با اون غلاف بالاتری فرق داره؟ اون سفیده یچی هست یه کاسه زیر نیم کاسه اس
@sania-andiravan در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
atena abolhasani آخه چرا رنگ با اون غلاف بالاتری فرق داره؟ اون سفیده یچی هست یه کاسه زیر نیم کاسه اس
-
غلاف میلین هیچ وقت در اطراف جسم یاخته ای نورونها وجود ندارد چون میلین عایق است و اگر روی جسم یاخته ای هسته و سوخت و ساز یاخته را بر عهده دارد قرار بگیرد نورون نمیتونه پیام عصبی خوب هدایت و انتقال بده
در نورون حسی یک اکسون و یک دندریت از یک نقطه به جسم یاختهای متصل می باشد ولی در نورون های رابط و حرکتی تعداد زیادی دندریت از نقاط مختلف به جسم یاخته ای متصل هست ولی اکسون ان ها همیشه از یک نقطه به جسم یاخته ای متصل می باشد
میلین توسط پشتیبان تولید اما دور پشتیبان وجود نداره
علاوه بر دندریت حسی و اکسون حرکتی.اکسون حسی هم که کوتاه هست میلین هم دارد
میلین همون غشای یاخته پشتیبان که اطراف تار عصبی
غشای نورون فقط تو محل گره رانویه با اب میان بافتی ارتباط مستقیم دارد
نورون رابط فاقد اکسون و دندریت میلین دار هست و در بخش خاکستری مغز و نخاع وجود داره
فسفولیپید در غشا هر یاخته ای و در میلین ها که از غشا ی پیچ خورده نوروگلیا ایجاد میشن وجود دارن
fateme moosavi 0
نکته یکی مونده به آخر
کتاب گفته هر سه نوع قاخته عصبی میتواند میلین دار یا بدون میلین باشد
پس نورون رابط هم میتونه میلین داشته باشه -
fateme moosavi 0
نکته یکی مونده به آخر
پس نورون رابط هم میتونه میلین داشته باشهAmir 6 اره من اینو کمی روش موندم میگه نیست شاید میگه چون تو مغز میلین نداره
-
fateme moosavi 0
نکته یکی مونده به آخر
پس نورون رابط هم میتونه میلین داشته باشهAmir 6 اره و من حس میکنم این جمله رو همین امسال اضافه کردن
حالا که رفتیم تو شکل سوم نکته هاشو بگیم؟؟