●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@sania-andiravan نمیدونم این بخش نامرو از کجا میخان بیارن که نمیاد
fateme moosavi 0 فقط آموزش و پرورش منطقه ما
زنگ بزنی کسی نیست انگاری بخشنامه چجوری میخواد بیاد دیگه خدا میدونه
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
مگه هرسال بخشنامه میومد؟
ما خودمون تعطیل میکردیم
اندکی تفکر و تعقل به عاقبت نیاز است فقط -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دو شنبه از 10/30 کلاسای فوق برنامه شروع میشه
یکی 10/3-0 دارم بقیشم از ساعت 4 تا ساعت 8
-
Amir 6 نمیدونم ولی امروز فقط 5 نفر سر کلاس انلاین بون بقیه نبودن
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 خوبه بچه های پایه ای دارین
کلاس ما که همه تو حاضری زدن با همدیگه رقابت میکنن -
fateme moosavi 0 خوبه بچه های پایه ای دارین
کلاس ما که همه تو حاضری زدن با همدیگه رقابت میکننتجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهatena abolhasani نمیدونم چرا نبودن عجیب بود من بی خبر بودم و سر کلاس بودم ولی فقط حضور میزدم میرفتم پی کار خودم
-
@sania-andiravan
مگه هرسال بخشنامه میومد؟
ما خودمون تعطیل میکردیم
اندکی تفکر و تعقل به عاقبت نیاز است فقطAmir 6 واس ما هرسال میاد همیشه بخشنامه میاد
حتی کلاس چیندن هم با بخشنامه بود
ما هم خودمون برنامه می ریختیم نریم ولی همه مون می رفتیممن میدونستم میرن می رفتم
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من کلاسام شروع میشه از 7 تا 10/30 تو رخت خوابم..بعدشم تا 12 تو رخت خوابم
-
fateme moosavi 0 خوبه بچه های پایه ای دارین
کلاس ما که همه تو حاضری زدن با همدیگه رقابت میکننatena abolhasani من فقط خودشیرین ببینم
سامورایی میشم -
atena abolhasani نمیدونم چرا نبودن عجیب بود من بی خبر بودم و سر کلاس بودم ولی فقط حضور میزدم میرفتم پی کار خودم
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
atena abolhasani من فقط خودشیرین ببینم
سامورایی میشمتجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
-
Amir 6 واس ما هرسال میاد همیشه بخشنامه میاد
حتی کلاس چیندن هم با بخشنامه بود
ما هم خودمون برنامه می ریختیم نریم ولی همه مون می رفتیممن میدونستم میرن می رفتم
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
-
atena abolhasani من فقط خودشیرین ببینم
سامورایی میشمتجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan سامورایی، سامورای نجیبزادگان نظامی و افسر کاست در قرون وسطی و عصر جدید نخستین ژاپن بودند. در ژاپن، به آنان معمولاً بوشی یا بوکه گفته میشود. در اواخر قرن دوازدهم، اصطلاح سامورایی بهطور مترادف بوشی به کار میرفت و در ارتباط با جنگاوران ردههای میانی و عالی استفاده میشد
-
@sania-andiravan سامورایی، سامورای نجیبزادگان نظامی و افسر کاست در قرون وسطی و عصر جدید نخستین ژاپن بودند. در ژاپن، به آنان معمولاً بوشی یا بوکه گفته میشود. در اواخر قرن دوازدهم، اصطلاح سامورایی بهطور مترادف بوشی به کار میرفت و در ارتباط با جنگاوران ردههای میانی و عالی استفاده میشد
fateme moosavi 0 برید اونور اندی سامورایی داره یا شمشیرش میاد
خدایی خودشیرین تو مجازی سم خالصه تو واقعیت یه اخم ما رو می دیدن -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fateme moosavi 0 بچه ها درس امروز بریزین هر چی میتونین از ش در بیارین نکته
-
fateme moosavi 0 دقیقاااا یه عکس دارم با فیلتر این شکلیییی شبیه چنگیز خان مغول میشم
-
fateme moosavi 0 دقیقاااا یه عکس دارم با فیلتر این شکلیییی شبیه چنگیز خان مغول میشم
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
-
فعلا دوستان گل یازدهم فردا شب منتظرتون هستم
️
شب تون خوش -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیانوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاز نورون عصبی به تاریخچه سامورایی ها رسیدیم
واویلا