Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
شناوری
-
سلام. ما برای ساده شدن موضوع سصح قایق را یک مستطیل در نظر می گیریم که بر روی آن یک توپ وجود دارد و کل مجموعه ی قایق را a در نظر می گیریم. نیروی شناوری می شود:چگالی مایع×حجم جسم× شتاب گرانشی زمین. خوب وقتی توپ بر از قایق جدا شود بنابر این حجم مجموعه ی a کمتر می شود و نیروی شناوری طبق این رابطه بیشتر می شود در نتیجه ارتفاع آب نسبت به دیواره ی قایق پایین می آید
-
به نظر من بهترین جزوه و کتاب کمک آموزشی برای فیزیک دهم همان جزوه ی استاد یاری است که مجموعه ی کاملی از تمام کتاب ها و جزوات است و با خواندن این جزوه دیگر نیازی به خرید کتاب های کمک درسی نیست(تازه قیمت کتاب های کمک درسی هم که سر به فلک دارد می کشد) البته اگر هم جزوات استد یاری را از آلا نخریدید می توانید سوالات را از روی فیلم های استاد یاری حل کنید
-
zoohre hocini
سلام. ما برای ساده شدن موضوع سصح قایق را یک مستطیل در نظر می گیریم که بر روی آن یک توپ وجود دارد و کل مجموعه ی قایق را a در نظر می گیریم. نیروی شناوری می شود:چگالی مایع×حجم جسم× شتاب گرانشی زمین. خوب وقتی توپ بر از قایق جدا شود بنابر این حجم مجموعه ی a کمتر می شود و نیروی شناوری طبق این رابطه بیشتر می شود در نتیجه ارتفاع آب نسبت به دیواره ی قایق پایین می آید -
رضا آلناصر خیلی لطف کردید
فقط متوجه نمیشم اگر توپ رو برداریم حجم کم میشه، نیروی شناوری هم باید کم بشه دیگه چرا میگیم زیاد میشه
از طرفی توپ که ته نشین میشه باعث میشه یه حجمی از آب جابه جا بشه و بیاد بالا
در اصل همین تیکه که حجم چوب مانده درآب از حجم آب بالا اومده بیشتر کم میشه رو متوجه نمیشم -
zoohre hocini
راست می گویید
ببخشید حواسم نبود و گرنه همین حرف شما درست است -
zoohre hocini
سلام. یک بار دیگر بهتر توضیح بدهم(دفعه ی قبلی یکم بد توضیح دادم)
اگر قایق و توپ را مجموعه ی a در نظر بگیریم نیروی شناوری می شود: چگالی× حجم× شتاب گرانشی.(می دانیم که چگالی×حجم = جرم)
و وقتی که توپ از این مجموعه ی a خارج شود مسلما جرم مجموعه ی a کم می شود به همین دلیل فشار وارد بر آب نیز کم می شود پس مقدار کمتری از قایق در آب فرو می رود.
(یک نکته: وقتی که توپ روی قایق است در این زمان وزن آب اشغال شده با وزن توپ یکی است و زمانی که توپ درون آب است حجم آب با حجم توپ یکی است) -
خیلی ببخشید اگر با متن نمی توانم با نوشتار توضیح دهم(حتما فیلم های استاد یاری را ببیند)
-
رضا آلناصر آها حالا باز یه سوال دیگه برام پیش اومد
وقتی توپ داخل سامانه است، چرا میگیم وزن آب جابه جا شده با وزن توپ یکیه؟ نباید بگیم با زون توپ و قایق یکیه؟ -
zoohre hocini
سلام. من در آن بحث می خواستم بنویسم که وزن قایق ناچیز باشد تا توضیحش راحت تر شود. -
-
رضا آلناصر آهان
خیلی لطف کردید مچکرم ازتون