دخترونه خاص:)
-
Mehdi Hosseinbor
با اون بخش از حرفتون موافقم،که بزور نباید به کسی چیزی رو تحمیل کرد اما با این بخش که میگید هرکسی رو باید به حال خودش رها کرد نه!!!
خیلی وقت ها ما آدما راه اشتباهی رو انتخاب میکنیم،این درسته که ما بدونیم یکی از عزیزانمون راه غلط رو انتخاب کرده و بهش کمک نکنیم؟Zeinab Siri بنظر من اگه یکی از عزیزام حجابش درست نباشه ولی دلش با خدا باشه بهتره از هزارتا زن که حجابشون کامله و آدمای خوبی نیستن
-
Mehdi Hosseinbor
با اون بخش از حرفتون موافقم،که بزور نباید به کسی چیزی رو تحمیل کرد اما با این بخش که میگید هرکسی رو باید به حال خودش رها کرد نه!!!
خیلی وقت ها ما آدما راه اشتباهی رو انتخاب میکنیم،این درسته که ما بدونیم یکی از عزیزانمون راه غلط رو انتخاب کرده و بهش کمک نکنیم؟Zeinab Siri الان کسی که بد حجابه و دلش پاکه راهش غلطه؟
یااونی که با حجابه و از انسانیت بویی نبرده آدم درستیه؟
بی احترامی نیستا فقط میخوام بدونم -
Zeinab Siri بنظر من اگه یکی از عزیزام حجابش درست نباشه ولی دلش با خدا باشه بهتره از هزارتا زن که حجابشون کامله و آدمای خوبی نیستن
Mehdi Hosseinbor نه، هیچکدومش خوب نیست
نه فقط دل پاک بدرد میخوره و نه فقط حفظ ظاهر و ریاکاری -
Zeinab Siri بنظر من اگه یکی از عزیزام حجابش درست نباشه ولی دلش با خدا باشه بهتره از هزارتا زن که حجابشون کامله و آدمای خوبی نیستن
Mehdi Hosseinbor
و در ضمن این رو هم بگم که هیچکس از دل دیگری خبر نداره!
نمیشه صرفا با حرف،رفتار و ظاهر از اسرار دل کسی با خبر شد -
Mehdi Hosseinbor نه، هیچکدومش خوب نیست
نه فقط دل پاک بدرد میخوره و نه فقط حفظ ظاهر و ریاکاریZeinab Siri مگه کسی که حجابش درست نباشه ولی دلش پاک باشه چه ضرری میتونه داشته باشه؟
-
@دانش-آموزان-آلاء
نظر شما چیه؟
لطف نظراتتون رو بگیدZeinab Siri با کادر سبز یکم مشکل دارم لفظ زیبایی من زن و سلامت شوهر یجورایی زنندس و میتونه بی احترامی تلقی بشه زیاد جالب نبود
-
Zeinab Siri الان کسی که بد حجابه و دلش پاکه راهش غلطه؟
یااونی که با حجابه و از انسانیت بویی نبرده آدم درستیه؟
بی احترامی نیستا فقط میخوام بدونم@narjes-hashemi
راه غلط همونیه که تو مسیرش دوستت،عزیزت،خواهرت،هموطنت و...ذره ذره از خدا دور میشه،همون کارایی رو انجام میده که نباید انجام بده،همون رفتارایی رو داره که نباید داشته باشه...چه با حجاب باشه و چه بی حجاب! -
Mehdi Hosseinbor
کسی نگفت که هرکسی که حجاب داره اصلا اذیت نمیشه!Zeinab Siri پس فایده حجاب چی هستش؟؟
-
@narjes-hashemi
راه غلط همونیه که تو مسیرش دوستت،عزیزت،خواهرت،هموطنت و...ذره ذره از خدا دور میشه،همون کارایی رو انجام میده که نباید انجام بده،همون رفتارایی رو داره که نباید داشته باشه...چه با حجاب باشه و چه بی حجاب!Zeinab Siri آخه قرار نیست به خاطر دیگران زندگی کنی که آدمای اطراف خودشونو درست کنن روی افکارخودشون زوم کنن الان چرا وقتی ذات آدم درست باشه باید خطایی از دیگران سر بزنه؟
و اینکه دوست عزیز من تاکید میکنم اصلا قصدم توهین به عقایدتون نیست به هرحال هرکس عقایدی داره ولی من خودم به شخصه خیلی روش فک میکنم و واقعا درکش نمیکنم -
Zeinab Siri مگه کسی که حجابش درست نباشه ولی دلش پاک باشه چه ضرری میتونه داشته باشه؟
Mehdi Hosseinbor
همونطور که یه آدم به ظاهر باحجاب اما درباطن بدحجاب تر از هر بدحجابی ضرر داره که یکی از همون ضررهاش بدگمانی شماست نسبت به این قشر(مذهبی ها)
یه بدحجاب هم میتونه ضررهای زیادی رو به جامعه و اطرافیانش خواسته یا ناخواسته تحمیل کنه،چرا گفتم واژه ی تحمیل؟چون اثرات این رفتار اون فرد به بقیه تحمیل میشه،چه کسی بخواد و چه نخواد!
یه بدحجاب(منظورم از بکار بردن این کلمه فردیِ که صرفا با الگو گیری از بقیه و بدون هیچ قصو و غرضی مدلش رو انتخاب کرده) بطور ناخواسته روی روح و روان آدمای اطرافش تاثیر میذاره(در جواب دوستانی که میگن کسی که تاثیر میگیره خب تقصیر خودشه،تاثیر نگیره!باید بگم که بدن برای مکانیسم هاش نمیاد از بنده و شما نظرسنجی کنه که الان هورمون ترشح کنم یا نه؟؟؟)
مقالات علمی و معتبر زیادی هست که میتونید مطالعه کنید،از جمله همین موضوع که اون خانم یا آقا با رفتار زننده ای که داره بین عموم مردم جلب توجه میکنه و خیلی راحت میتونه بنیان یک خانواده رو از هم بپاشونه -
Zeinab Siri با کادر سبز یکم مشکل دارم لفظ زیبایی من زن و سلامت شوهر یجورایی زنندس و میتونه بی احترامی تلقی بشه زیاد جالب نبود
Fa Fa
واقعیته -
Zeinab Siri آخه قرار نیست به خاطر دیگران زندگی کنی که آدمای اطراف خودشونو درست کنن روی افکارخودشون زوم کنن الان چرا وقتی ذات آدم درست باشه باید خطایی از دیگران سر بزنه؟
و اینکه دوست عزیز من تاکید میکنم اصلا قصدم توهین به عقایدتون نیست به هرحال هرکس عقایدی داره ولی من خودم به شخصه خیلی روش فک میکنم و واقعا درکش نمیکنم@narjes-hashemi
من گفتم قرارِ برای دیگران زندگی کنیم؟؟؟
اشتباه نکن دوست عزیز
تشخیص راه درست و غلط با دیگران نیست که حالا ما بخواهیم با توجه به تمایلات دیگران خودمون رو تطبیق بدیم و اونها رو راضی کنیم،معیار درست و غلط بودن با خداست -
@دانش-آموزان-آلاء
نظر شما چیه؟
لطف نظراتتون رو بگیدZeinab Siri خیلی نامرتبطه که بیاید ادم های بالغ رو با یه بچه مقایسه کنید
یک ادم بالغ و به بلوغ رسیده حق داره خودش انتخاب کنه چجوری میخواد زندگی کنه همونطور که وقتی بچه ای تو سن کم هست ما بهش یاد میدیم که سیگار بده وقتی بزرگ شد اون مختاره هر کاری که میخواد بکنه ما میتونیم به بچه هامون یاد بدیم که حجاب میتونه گاهی مفید باشه در یکسری شرایط ولی اینکه بخوایم مجبورش کنیم حقیقتا این حق رو نداریم!!!! -
Zeinab Siri پس فایده حجاب چی هستش؟؟
Mehdi Hosseinbor
فایده اش رو از کدوم جنبه میخواهید بدونید؟
علمی یا عرفانی؟ -
Fa Fa
واقعیتهZeinab Siri این خشونت محضه تا حقیقت شما فقط درباره حجاب زن صحبت کردید دریغ از کلمه ای درباره مرد و هر بی حجابی رو خیلی عذر میخوام ازین کلمه استفاده میکنم ولی فاحشه خوندید با توجه به اون کادر این چیزا به ذهن آدم خطور میکنه تاثیر کلمات...
-
Zeinab Siri خیلی نامرتبطه که بیاید ادم های بالغ رو با یه بچه مقایسه کنید
یک ادم بالغ و به بلوغ رسیده حق داره خودش انتخاب کنه چجوری میخواد زندگی کنه همونطور که وقتی بچه ای تو سن کم هست ما بهش یاد میدیم که سیگار بده وقتی بزرگ شد اون مختاره هر کاری که میخواد بکنه ما میتونیم به بچه هامون یاد بدیم که حجاب میتونه گاهی مفید باشه در یکسری شرایط ولی اینکه بخوایم مجبورش کنیم حقیقتا این حق رو نداریم!!!!sarnisa6
اول یه سوال بپرسم ازتون!
حجاب فقط گاهی خوبه؟؟
اون اغلب مواردی که خوب نیست چیا هست؟ -
Zeinab Siri این خشونت محضه تا حقیقت شما فقط درباره حجاب زن صحبت کردید دریغ از کلمه ای درباره مرد و هر بی حجابی رو خیلی عذر میخوام ازین کلمه استفاده میکنم ولی فاحشه خوندید با توجه به اون کادر این چیزا به ذهن آدم خطور میکنه تاثیر کلمات...
Fa Fa
نه نه،اصلا اینطوری نیست
شما اشتباه برداشت کردید،اصلا همچین چیزی منظور نبوده!!
حجاب هم برای مردِ و هم برای زن،کسی حقِ ظلم و ستم با زن رو نداره چه لفظی و چه غیره
من در مقام و جایگاه یک زن و از طرف یک زن این پست رو گذاشتم،فارغ از تمام بحث هایی که توی این حیطه وجود داره -
Fa Fa
نه نه،اصلا اینطوری نیست
شما اشتباه برداشت کردید،اصلا همچین چیزی منظور نبوده!!
حجاب هم برای مردِ و هم برای زن،کسی حقِ ظلم و ستم با زن رو نداره چه لفظی و چه غیره
من در مقام و جایگاه یک زن و از طرف یک زن این پست رو گذاشتم،فارغ از تمام بحث هایی که توی این حیطه وجود دارهZeinab Siri به نظر من بهتره یکم لطیف تر بیان کنید دیدگاهتون رو نسبت به حجاب خودتون و همجنسهاتون شاید منظور شما این نبوده باشه ولی با اون کلمات به ذهن اکثر انسانهای عادی که زیاد مذهبی نیستن همین چیزی که من برداشت کردم خطور میکنه
-
Mehdi Hosseinbor
همونطور که یه آدم به ظاهر باحجاب اما درباطن بدحجاب تر از هر بدحجابی ضرر داره که یکی از همون ضررهاش بدگمانی شماست نسبت به این قشر(مذهبی ها)
یه بدحجاب هم میتونه ضررهای زیادی رو به جامعه و اطرافیانش خواسته یا ناخواسته تحمیل کنه،چرا گفتم واژه ی تحمیل؟چون اثرات این رفتار اون فرد به بقیه تحمیل میشه،چه کسی بخواد و چه نخواد!
یه بدحجاب(منظورم از بکار بردن این کلمه فردیِ که صرفا با الگو گیری از بقیه و بدون هیچ قصو و غرضی مدلش رو انتخاب کرده) بطور ناخواسته روی روح و روان آدمای اطرافش تاثیر میذاره(در جواب دوستانی که میگن کسی که تاثیر میگیره خب تقصیر خودشه،تاثیر نگیره!باید بگم که بدن برای مکانیسم هاش نمیاد از بنده و شما نظرسنجی کنه که الان هورمون ترشح کنم یا نه؟؟؟)
مقالات علمی و معتبر زیادی هست که میتونید مطالعه کنید،از جمله همین موضوع که اون خانم یا آقا با رفتار زننده ای که داره بین عموم مردم جلب توجه میکنه و خیلی راحت میتونه بنیان یک خانواده رو از هم بپاشونهZeinab Siri پس با این توصیف شما چه حجاب باشه چه حجاب نباشه فرقی نمیکنه مهم دل پاکه
من کسی که حجاب داره یا کسی که حجاب نداره رو ببینم برام فرقی نداره
مهم بینش منه که چه حسی پیدا میکنم
اگه از اول منو عقده ای بار بیارن ک بی حجابی عیبه با همین بینش بزرگ میشم ولی وقتی بگن فرقی نمیکنه وقتی بزرگ بشم برام فرقی نمیکنه که طرف با حجاب باشه یا نباشه -
Zeinab Siri به نظر من بهتره یکم لطیف تر بیان کنید دیدگاهتون رو نسبت به حجاب خودتون و همجنسهاتون شاید منظور شما این نبوده باشه ولی با اون کلمات به ذهن اکثر انسانهای عادی که زیاد مذهبی نیستن همین چیزی که من برداشت کردم خطور میکنه
Fa Fa
دیگه لطیف تر از این حالتم وجود داره که میگه ارزش خودتون رو بدونید ،شما کالا نیستید که بقیه بخوان ازتون به هر بهانه ای استفاده کنن؟؟
شما اگر این به ذهنت خطور کرد حق داری،چون اکثرا این رو توی ذهن همه فرو کردن که بین یه محجبه(کاری به دل و نیت ندارم) و غیرمحجبه فرق زیادی هست!نه اینطوری نیست