ریاضی جزوه
-
ali mohamadi 0 با پی دی اف حل کنم یعنی صورت سوال و ننویسم همینطور جواب و برای خودم بنویسم؟؟
تمام سوال هارو ننویسین تو دفتر چون الکی زمانتونو هدر میدین
سوال هارو حل کنین بعد برین سراغ پاسخنامه کلیدی هرکدومو که غلط زدین اون تستو علامت دار کنین و بنویسین تودفتر (( تست های مهم و نکته دارو))
-
سلام شما جزوه رو چاپ کردید؟من امکان پرینتش و ندارم سوالارو تو دفتر مینویسم حس میکنم زیاد وقت میگیره
️
تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیزهره صفری بعد ی چیز دیگه دوستان برای هر ددس ب نظر من تعداد تستایی که خود استاد حل میکنن کافی نیس من بعدش میرم سراغ کتاب کمک درسی ام شما چطور؟
همیار راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
زهره صفری بعد ی چیز دیگه دوستان برای هر ددس ب نظر من تعداد تستایی که خود استاد حل میکنن کافی نیس من بعدش میرم سراغ کتاب کمک درسی ام شما چطور؟
همیار راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیرتبه برتری که از راه ابریشم استفاده کرده بود گفته بود بهتره که یه منبع دیگه کنارش داشته باشین.
-
ابوالفضل ریسی یعنی چی از pdf استفاده کنم؟یعنی فقط من جواب و تو پاکنویس برای خودم داشته باشم؟
و اینکه خب کدوم تستا رو چندبار حل کنم؟ابوالفضل ریسی یعنی چی از pdf استفاده کنم؟یعنی فقط من جواب و تو پاکنویس برای خودم داشته باشم؟
و اینکه خب کدوم تستا رو چندبار حل کنم؟زهره صفری بنظر من چون پرینت نمیگیرید لازم نیست حتی جوابها رو هم بنویسید حالا اگر هم تو یه دفتری نوشتید تستهای ساده و پیش پا افتاده و تکراری رو ننویسید تا وقتتون هدر نره
از روی pdf هم منظورم اینه اکر با کامپیوتر میبینید فایل سوالات رو باز کنید و متن سوال رو بخونید و حل کنید و بعد حل همون سوال رو ببینید
و سوالاتی که حس میکنید نکته خیلی خوبی داره رو
مارک دار کنید و بعدا دوباره حل کنید
درباره منبع دیگه هم که گفتید بنظر من کنکورچه ها و پس آزمونها رو چند بار حل کنید به جای چند منبع داشتن -
زهره صفری بعد ی چیز دیگه دوستان برای هر ددس ب نظر من تعداد تستایی که خود استاد حل میکنن کافی نیس من بعدش میرم سراغ کتاب کمک درسی ام شما چطور؟
همیار راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیزهره صفری اگه منبع دارید حتما بزنید!
استاد ثابتی تیپ تست های مختلف رو اوردن که بتونن نکات مختلف تستی رو از توش بکشن بیرون و به ما یاد بدن
اون تست ها هم خوبه ولی برای کار کردن بیشتر و تسلط بهتر خوبه که به منبع هم بزنید -
دوست عزیز سعی کنید تیپ تست و نوع سوال و روش حل رو در دفتری جایی یادداشت کنید نه خود سوال رو. خود سوال رو مارک دار کنید بعدا حل کنید. اگه پرینت نمیکنید ( که بهتره کاغذ اسراف نشه) مثل ازمون انلاین ها جواب بدین.
-
دوست عزیز سعی کنید تیپ تست و نوع سوال و روش حل رو در دفتری جایی یادداشت کنید نه خود سوال رو. خود سوال رو مارک دار کنید بعدا حل کنید. اگه پرینت نمیکنید ( که بهتره کاغذ اسراف نشه) مثل ازمون انلاین ها جواب بدین.
Amir Kazemi 0 البته سوالات مهم و غلطهاتونا رو گفتم.
-
Amir Kazemi 0 چجور وقتی پرینت نمیکنم مارک دار کنم؟
-
برنامه هایی هستند که میتونن اینکارو کنن
-
زهره صفری از توی فیلمها. اون بخش 9 مربعی که بالا سمت راست فیلمهاست. البته در کامپیوتر. ازونجا راحت ستاره دار کنید.
-
زهره صفری از توی فیلمها. اون بخش 9 مربعی که بالا سمت راست فیلمهاست. البته در کامپیوتر. ازونجا راحت ستاره دار کنید.
Amir Kazemi 0 بله با لب تاب میبینم باید برم چک کنم
-
سلام شما جزوه رو چاپ کردید؟من امکان پرینتش و ندارم سوالارو تو دفتر مینویسم حس میکنم زیاد وقت میگیره
️
تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیزهره صفری کلا میشه بگین دوستلن راه ابریشم ریاضی چحور میبنین تازه میخوام ببینم گیج شدم!
تجربیا همیار راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد