ریاضی جزوه
-
سلام شما جزوه رو چاپ کردید؟من امکان پرینتش و ندارم سوالارو تو دفتر مینویسم حس میکنم زیاد وقت میگیره🤦🏻♀️
تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیزهره صفری بعد ی چیز دیگه دوستان برای هر ددس ب نظر من تعداد تستایی که خود استاد حل میکنن کافی نیس من بعدش میرم سراغ کتاب کمک درسی ام شما چطور؟
همیار راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
زهره صفری بعد ی چیز دیگه دوستان برای هر ددس ب نظر من تعداد تستایی که خود استاد حل میکنن کافی نیس من بعدش میرم سراغ کتاب کمک درسی ام شما چطور؟
همیار راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیرتبه برتری که از راه ابریشم استفاده کرده بود گفته بود بهتره که یه منبع دیگه کنارش داشته باشین.
-
ابوالفضل ریسی یعنی چی از pdf استفاده کنم؟یعنی فقط من جواب و تو پاکنویس برای خودم داشته باشم؟
و اینکه خب کدوم تستا رو چندبار حل کنم؟ابوالفضل ریسی یعنی چی از pdf استفاده کنم؟یعنی فقط من جواب و تو پاکنویس برای خودم داشته باشم؟
و اینکه خب کدوم تستا رو چندبار حل کنم؟زهره صفری بنظر من چون پرینت نمیگیرید لازم نیست حتی جوابها رو هم بنویسید حالا اگر هم تو یه دفتری نوشتید تستهای ساده و پیش پا افتاده و تکراری رو ننویسید تا وقتتون هدر نره
از روی pdf هم منظورم اینه اکر با کامپیوتر میبینید فایل سوالات رو باز کنید و متن سوال رو بخونید و حل کنید و بعد حل همون سوال رو ببینید
و سوالاتی که حس میکنید نکته خیلی خوبی داره رو
مارک دار کنید و بعدا دوباره حل کنید
درباره منبع دیگه هم که گفتید بنظر من کنکورچه ها و پس آزمونها رو چند بار حل کنید به جای چند منبع داشتن -
زهره صفری بعد ی چیز دیگه دوستان برای هر ددس ب نظر من تعداد تستایی که خود استاد حل میکنن کافی نیس من بعدش میرم سراغ کتاب کمک درسی ام شما چطور؟
همیار راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیزهره صفری اگه منبع دارید حتما بزنید!
استاد ثابتی تیپ تست های مختلف رو اوردن که بتونن نکات مختلف تستی رو از توش بکشن بیرون و به ما یاد بدن
اون تست ها هم خوبه ولی برای کار کردن بیشتر و تسلط بهتر خوبه که به منبع هم بزنید -
دوست عزیز سعی کنید تیپ تست و نوع سوال و روش حل رو در دفتری جایی یادداشت کنید نه خود سوال رو. خود سوال رو مارک دار کنید بعدا حل کنید. اگه پرینت نمیکنید ( که بهتره کاغذ اسراف نشه) مثل ازمون انلاین ها جواب بدین.
-
دوست عزیز سعی کنید تیپ تست و نوع سوال و روش حل رو در دفتری جایی یادداشت کنید نه خود سوال رو. خود سوال رو مارک دار کنید بعدا حل کنید. اگه پرینت نمیکنید ( که بهتره کاغذ اسراف نشه) مثل ازمون انلاین ها جواب بدین.
Amir Kazemi 0 البته سوالات مهم و غلطهاتونا رو گفتم.🙂
-
Amir Kazemi 0 چجور وقتی پرینت نمیکنم مارک دار کنم؟
-
برنامه هایی هستند که میتونن اینکارو کنن
-
زهره صفری از توی فیلمها. اون بخش 9 مربعی که بالا سمت راست فیلمهاست. البته در کامپیوتر. ازونجا راحت ستاره دار کنید.
-
زهره صفری از توی فیلمها. اون بخش 9 مربعی که بالا سمت راست فیلمهاست. البته در کامپیوتر. ازونجا راحت ستاره دار کنید.
Amir Kazemi 0 بله با لب تاب میبینم باید برم چک کنم
-
سلام شما جزوه رو چاپ کردید؟من امکان پرینتش و ندارم سوالارو تو دفتر مینویسم حس میکنم زیاد وقت میگیره🤦🏻♀️
تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیزهره صفری کلا میشه بگین دوستلن راه ابریشم ریاضی چحور میبنین تازه میخوام ببینم گیج شدم!
تجربیا همیار راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد