●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
fateme moosavi 0 نه
شوخی کردی خب جدی نبودی که
یا بودی؟@sania-andiravan نه شوخی بود
-
@sania-andiravan
اره به نظرم شکل هایی که تقریبا مرتبط به هم هستن با هم تحلیل کنیم حالا هرچندتا بودن بهتر نیست؟Amir 6 شکل مغز رو بنظرم یه شب مفصل روش بحث کنیم من دو سه بار خوندمش باز الان یادم رفته
-
Amir 6
اوضاع خوب دیگه من وقتی کودک درونم فعال میشه غیر قابل کنترول
-
@sania-andiravan نه شوخی بود
fateme moosavi 0 درود بر شما
-
fateme moosavi 0
شوخی کردم -
Amir 6 شکل مغز رو بنظرم یه شب مفصل روش بحث کنیم من دو سه بار خوندمش باز الان یادم رفته
پرهام خرازی زاده
آره شکل پرنکته ایه -
@sania-andiravan بیام؟
-
Amir 6
اوضاع خوب دیگه من وقتی کودک درونم فعال میشه غیر قابل کنترول
fateme moosavi 0
زدین رو دست رامبد -
Amir 6 شکل مغز رو بنظرم یه شب مفصل روش بحث کنیم من دو سه بار خوندمش باز الان یادم رفته
پرهام خرازی زاده شکل لایه های پوست گفتار 1 فصل 3 هم خیلی مهمه به نظرم یه تحلیلی بکنیم
-
@sania-andiravan بیام؟
fateme moosavi 0 بفرما
-
پرهام خرازی زاده شکل لایه های پوست گفتار 1 فصل 3 هم خیلی مهمه به نظرم یه تحلیلی بکنیم
@sania-andiravan اونو اقای موقاری تمیز تحلیل کرده دیگ نکته ای نموند ازش
-
@sania-andiravan بعد فصل ۳ استخوانه فک کنم اشتباه تایپ کردید
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیاfateme moosavi 0
@sania-Andiravan
رفتین شخصی؟ -
fateme moosavi 0
@sania-Andiravan
رفتین شخصی؟ -
fateme moosavi 0
@sania-Andiravan
رفتین شخصی؟Amir 6 چه فوضولی
-
@sania-andiravan بعد فصل ۳ استخوانه فک کنم اشتباه تایپ کردید
پرهام خرازی زاده بله حواسم نبوو
ممنون
-
fateme moosavi 0
@sania-Andiravan
رفتین شخصی؟ -
کسی از شما راه ابریشم خریده یا برنامه ای داره براش؟؟