دخترونه خاص:)
-
این پست پاک شده!
@zeinab-j-i خود نماز و روزه رو نگفتم قوانینشو گفتم همینکه دوستمون اول گفت دو رکعت نماز
-
این پست پاک شده!
Kosar A003 اوم تازه ۵ تا دگه هم دارم از همین اروپاییایه غیرمسلمون ک از قران ایراد گرفتن
بعد یچیزی فهمیدن
ک خودشون مسلمون شدن^^ -
این پست پاک شده!
Zeinab Siri چرا متاسفی؟ من که گفتم توهین نمیکنم باید به اعتقادات هم احترام بذاریم نه؟!
-
@ariana-ariana قران رو شما از همه جنبه ها بررسی کنید معجزه هست...بیانی ، محتوایی ، علمی و ... و اگر بخواهید بدونید باید تحقیق درست و کاملی داشته باشین... و اینقدر زیاد هست که نمیشه گفت...حتی توی اینترنت و سایت های معتبر...
امیدوارم موفق باشین -
@ariana-ariana
قوانین نماز و روزه هم برای همون زمانه نه برای الان@zeinab-j-i تو قرآن ننوشته چقد نماز بخونیم و هر جا چی بگیم گفته نماز رو به پا دارید اگه می خواید زمانش رو بگید میدونم نوشته ولی نگفته مثلا سوره حمد که اول قرآن هست رو بگید اینا رو کی گفته! همین اقایون محترم
-
mohammadhosien mazaheri
اگه سیاست محمد و علی رو با این زمونه همسان میدونین.....
تنکس گادKosar A003 خب بله باید ببینیم سیاست دست کیه؟
بعضی ها هدفشون همینه که این باور ها و بدبینی هارا بوجود بیارن...حالا چه با لباس روحانیت و چه هرچیز دیگه.. -
@ariana-ariana
قرون وسطی الان چیه؟!
نکنه بحث دوباره برمیگرده به آزادی زنها؟
همه ی هم و غمتون شده همین؟
من کاری به دین ندارم،ماها هممون تو یه جغرافیا هستیم،هممون همون زنهای ایرانی الاصلیم که پوشش برتر داشتن،نجابت و شرف داشتن،همون جایی که یهودیای صهیونیست علنا ازش بعنوان هدف و طعمه یاد میکنن و میخوان تیکه پارش کنن
باشه.....ایرانی که هستیم!!
انقدر شرف داریم که خودمون رو به ارزشهای پوچ اونا نسپریم و خودمون به دست خودمون به این نفاق دامن نزنیم؟!
کسی نمیگه من خوبم،تو بدی،اون بدتره و.....موضوع اینه که ما داریم با دستای خودمون کشور رو با همین اختلافاتِ بی مزه ی پیش پا افتاده تیکه تیکه میکنیم تا عقاید دشمن چندین هزارسالمون بر ما حاکم بشه -
@zeinab-j-i تو قرآن ننوشته چقد نماز بخونیم و هر جا چی بگیم گفته نماز رو به پا دارید اگه می خواید زمانش رو بگید میدونم نوشته ولی نگفته مثلا سوره حمد که اول قرآن هست رو بگید اینا رو کی گفته! همین اقایون محترم
@ariana-ariana گفتم قرار بود قران بیاد بگه که دیگه از بس طولانی میشد هیچکی حوصله نداشت بخونه... اینکه نماز چند رکعته و این ها از گفتار و رفتار پیامبر خدا گرفته شده.
-
@zeinab-j-i تو قرآن ننوشته چقد نماز بخونیم و هر جا چی بگیم گفته نماز رو به پا دارید اگه می خواید زمانش رو بگید میدونم نوشته ولی نگفته مثلا سوره حمد که اول قرآن هست رو بگید اینا رو کی گفته! همین اقایون محترم
@ariana-ariana عام اینا تو کتابایه تاریخی نوشته شده خواهر
و البته چون تقریبا نماز هرکس یمدله اما تمام ادیاننماز دارن
تقریبا تا حدودی تو قران مشخص شده و بقیش بعهده پیشوایان دینیه
نماز فقط برای مصاحبت با خداست نه چیز دیگه
و مدل نماز خوندن ماهم که الان داره تو سبک یوگا اروپاییا استفاده میشه
ینی بهترین مدل ارامش:/ -
دوستان من نظراتم رو گفتم و شما باهاش مخالف بودین ولی خب نه من به قرآن رو اوردم نه شما ازش برگشتین به نظر من نه اسلام هر دینی یک روش برای زندگیه من این روش و با عقل پیش میبرم و تا الان موفق بودم امیدوارم از اینجا به بعدم موفق باشم ایشالا که شما هم موفق باشید.
شب تون خوش
-
@ariana-ariana
قرون وسطی الان چیه؟!
نکنه بحث دوباره برمیگرده به آزادی زنها؟
همه ی هم و غمتون شده همین؟
من کاری به دین ندارم،ماها هممون تو یه جغرافیا هستیم،هممون همون زنهای ایرانی الاصلیم که پوشش برتر داشتن،نجابت و شرف داشتن،همون جایی که یهودیای صهیونیست علنا ازش بعنوان هدف و طعمه یاد میکنن و میخوان تیکه پارش کنن
باشه.....ایرانی که هستیم!!
انقدر شرف داریم که خودمون رو به ارزشهای پوچ اونا نسپریم و خودمون به دست خودمون به این نفاق دامن نزنیم؟!
کسی نمیگه من خوبم،تو بدی،اون بدتره و.....موضوع اینه که ما داریم با دستای خودمون کشور رو با همین اختلافاتِ بی مزه ی پیش پا افتاده تیکه تیکه میکنیم تا عقاید دشمن چندین هزارسالمون بر ما حاکم بشهZeinab Siri حقوق زنها هست ولی خیلی چیزای دیگه هم هست عزیزم
-
@ariana-ariana گفتم قرار بود قران بیاد بگه که دیگه از بس طولانی میشد هیچکی حوصله نداشت بخونه... اینکه نماز چند رکعته و این ها از گفتار و رفتار پیامبر خدا گرفته شده.
mohammadhosien mazaheri از گفتار پیامبرا خارج شد و افتاد دست اخوندا:))))))
-
دوستان من نظراتم رو گفتم و شما باهاش مخالف بودین ولی خب نه من به قرآن رو اوردم نه شما ازش برگشتین به نظر من نه اسلام هر دینی یک روش برای زندگیه من این روش و با عقل پیش میبرم و تا الان موفق بودم امیدوارم از اینجا به بعدم موفق باشم ایشالا که شما هم موفق باشید.
شب تون خوش
-
@ariana-ariana عام اینا تو کتابایه تاریخی نوشته شده خواهر
و البته چون تقریبا نماز هرکس یمدله اما تمام ادیاننماز دارن
تقریبا تا حدودی تو قران مشخص شده و بقیش بعهده پیشوایان دینیه
نماز فقط برای مصاحبت با خداست نه چیز دیگه
و مدل نماز خوندن ماهم که الان داره تو سبک یوگا اروپاییا استفاده میشه
ینی بهترین مدل ارامش:/Kosar A003 من نظرم اینه تو به هر چی اعتقاد داشته باشی اون بهت انرژی مثبت میده
تو به نماز و حجاب و اسلام اعتقاد داشته باش چون بهت انرژی مثبت میده و حتما موفقی
من اعتقاد ندارم چون بهم انرژی مثبتی نمیده دیدم بعضیا میگن آخرش نماز خوندم سبک شدم من همچین احساسی ندارم -
mohammadhosien mazaheri از گفتار پیامبرا خارج شد و افتاد دست اخوندا:))))))
@ariana-ariana قرار نیست هر روحانی بد باشه.. گفتم توی هرچیزی خوب و بد هست...مثالش رهبرمون که چی بگم در وصف ایشون، . مثال بد هم روحانیونی که توی اغتشاشات 88 بودند...مهم اینه ما بصیرت داشته باشیم.
اونها هم هدفشون خراب کردن قشر روحانی جامعه است. -
اولین مصاحبتم با دوستان این تاپیک بود از اشنایی همتون خوشوقتم^^
@Ariana-Ariana تو پیداش میکنی بهتر از ما ،مطمئنم:)
شب همتون خوش^^ -
شب تون خوش
@ariana-ariana عزیزم کسی با شما مخالفت نکرد هر انسانی عقل داره و خدا بهش اون رو داده تا فکر کنه شما از این راه به خدا میرسید پس ادامه بدید و من هم از این راه،ما فقط گفتیم بیشتر در مورد قران تحقیق کنی همین
به قول معروف من به دین خودم و تو به دین خودت -
Zeinab Siri حقوق زنها هست ولی خیلی چیزای دیگه هم هست عزیزم
@ariana-ariana
حقوق زنها که از نظر یه عده کلا تو اسلام نابود شده!!!
هیچی حق ندارن،ارزش و احترام اجتماعی و خیلی چیزای دیگه رو حق نمیدونن،فقط اون یه تیکه پارچه ی رو سرشون که سنگینی میکنه،مانتوی شیشه ایشون،موهای اتو کشیدشون ،رفتن به استادیوم فوتبال،دوچرخه سواری تو پارک ها،با تی شرت و هودی بیرون رفتنا،تا نصفه شب تو خیابون گشتنا،روابط نامشروع داشتنا،صورت گریم کردنا،آرایش کردنا و...هست که ۱۰۰البته همهههه ی اینا از بانوان ایرانی سلب شده و الان همشونو دارن کتک میزنن و بهشون میگن که چراااا اینجوری بیرون اومدی و الان همشون تو زندان هستند و دارن شکنجه میشن و یه عده مثل من هستن که دارن دروغ میگن ،اصلا این چیزایی که گفتن برای تو قصه هاست و اینا توهمات و بقولی تراوشات ذهنیشون هست و بهتره که بهشون توجه نکنید ،خودتون رو هم خسته نکنید،آزاد باشید،هرطور دوست داشتید برید بیرون اصلا به کسی هم ربطی نداره...فقط وصیت اون شهید رو یادتون باشه که گفت من اگر ذره ای به گردن این انقلاب حق داشته باشم ،نمیگذرم از زن بی حجاب این وصیت نامه برای چند سال پیشه،خانواده شهید الحمدالله موجود هستن،وصیت نامه تحریف نشده،خود شهید نوشتش
به هرحال اگر ناخواسته بی احترامی کردم از همه پوزش میطلبم،شبتون خوش