جهاد مغنیه
-
@narjes-hashemi نه
مهدیه بانو جواب خودتو دادی
براهمین وجود شهیدا آرامشهچو از همه چیزشون گذشتن و قاعدتا یه فرقی بین اونا با یکی مثل منو شما هست
-
مهدیه بانو جواب خودتو دادی
براهمین وجود شهیدا آرامشهچو از همه چیزشون گذشتن و قاعدتا یه فرقی بین اونا با یکی مثل منو شما هست
@narjes-hashemi آهان بله دقیقا
-
@narjes-hashemi زندگی=پول،خوانواده،شغل،و از همه محم تر آیندت
@narjes-hashemi
ده برابر اینا هم باشه ولی تاریخ انقضا دارن
ولی اخرت نه
بهترین تصمیمو گرفتن
-
من نمی دونستم تا حالا رفیق شهید یعنی چی؟الان تازه متوجه شدم خیلی خوشحالم یه برادر دارم توی زندگی بهم کمک میکنه نمی بینمش ولی مطمئنم زنده است و کمکم میکنه .رفیق و برادر شهیدم کمکم کن آدم بهتری بشم و برای جامعه ام مفید باشم
-
دوستان کیا موافقن روزی یک نفر بیا ورد مورد یک شهید متن بنویسه در باره زندگی شهید درباره خصوصیات قسمت هایی از وصیت نامه و ... هر کی موافقه بگه اگر شد از صبح شروع کنیم
-
دوستان کیا موافقن روزی یک نفر بیا ورد مورد یک شهید متن بنویسه در باره زندگی شهید درباره خصوصیات قسمت هایی از وصیت نامه و ... هر کی موافقه بگه اگر شد از صبح شروع کنیم
من هر روز از شهید محمود رضا بیضایی میزارم
-
Mohammad Afshar من بیشتر اوقات میزارم فرقی نداره باشه یا نباشه
-
این پست پاک شده! -
من هر روز از شهید محمود رضا بیضایی میزارم
ali mohamadi 0 میخواییم برای همه اون روزی که برای یک شهید میزاریم کامل باشه خوب برای فردا هر کس تونست فقط در مورد همین شهید هر چی میدونه بگه وروز بعد یک شهید دیگه
-
Mohammad Afshar من هم هستم
-
بچه ها فکر میکنم اگر هر روز مختص یک شهید باشه باعث آشنایی همه با شهدای مختلف هستیم و به یک ماه نرسیده با 30شهید آشنا شدیم و از زندگی شهید میدونیم
-
اگر موافق هستید فردا فقط درباره شهید محمودرضا بیضایی هر کس هر جی میدونه بگه که همه با ایشون آشنا بشیم
-
اگر موافق هستید فردا فقط درباره شهید محمودرضا بیضایی هر کس هر جی میدونه بگه که همه با ایشون آشنا بشیم
Mohammad Afshar اگر امکانش رو دارید تاپیک جدید بزنید بهتره!
-
@narjes-hashemi فکر خوبیه
-
@narjes-hashemi دقیقا
اینجوری مطالب در هم بر هم میشوند
-
@narjes-hashemi فکر خوبیه
Mohammad Afshar اسم خوب بزارید
-
یه سوال ببخشید من سوال زیاد میپرسم شما قول هایی که به رفیق شهیدتون میدید رو یادداشت میکنید یا خیر؟
-
اسم تایپیک سلام بر شهید
-
به تو حسادت میکنند، تو مکن. تو را تکذیب میکنند، آرام باش. تو را میستایند، فریب مخور. تو را نکوهش میکنند، شکوه مکن. مردم از تو بد میگویند، اندوهگین مشو. همه مردم تو را نیک میخوانند، مسرور مباش… آنگاه از ما خواهی بود.
تکه ای از وصیت نامه شهید بابک نوری
-