کدوم استاد؟....
-
سبطی خوبه بقیه رو نشنیدم
-
سلام دوستان
خوبین خوشین
انشالله که همینطور باشه
یه سوال داشتم،من کلاس دهمم، دهم تجربی بنظر شما برای ادبیات با کدوم استاد پیش برم؟ استاد سبطی،استاد مرادی،استاد
حسین خانی
ممنون میشم راهنمایی کنیدMaryam Nateqi در کدوم استاد؟.... گفته است:
سلام دوستان
خوبین خوشین
انشالله که همینطور باشه
یه سوال داشتم،من کلاس دهمم، دهم تجربی بنظر شما برای ادبیات با کدوم استاد پیش برم؟ استاد سبطی،استاد مرادی،استاد
حسین خانی
ممنون میشم راهنمایی کنیداستاد حسین خانی دارن کامل تر پیش میرن
تست هم که میزنن
اگه دهمید گزینه بهتری هست
ولی موضوعی درس میدن
بیشتر به کار کنکورتون میاد تا امتحانات مدرسه
اگه واسه امتحانات میخواید آقای مرادی
آقای سبطی هم واسه دم کنکور خوبه -
سبطی خوبه بقیه رو نشنیدم
مهدیه بانو
متوجه شدم، مرسی مهدیه جون️
-
Maryam Nateqi در کدوم استاد؟.... گفته است:
سلام دوستان
خوبین خوشین
انشالله که همینطور باشه
حسین خانی
ممنون میشم راهنمایی کنیداستاد حسین خانی دارن کامل تر پیش میرن
تست هم که میزنن
اگه دهمید گزینه بهتری هست
ولی موضوعی درس میدن
بیشتر به کار کنکورتون میاد تا امتحانات مدرسه
اگه واسه امتحانات میخواید آقای مرادی
آقای سبطی هم واسه دم کنکور خوبه@mr-fantastic
من برای کنکور میخواستم، متوجه شدم
لطف کردید
ممنونم -
مهدیه بانو
متوجه شدم، مرسی مهدیه جون️
Maryam Nateqi خواهش میکنم عزیزم
️
-
سلام دوستان
خوبین خوشین
انشالله که همینطور باشه
حسین خانی
ممنون میشم راهنمایی کنیدMaryam Nateqi سلام عزیزم اقای حسین خانی خیلی خیلی خوبه
-
سلام دوستان
خوبین خوشین
انشالله که همینطور باشه
حسین خانی
ممنون میشم راهنمایی کنیدMaryam Nateqi ابتدا خودت لغات و روی دروس رو بخون سعی کن ۳ قلمرو های زبانی ادبی فکری رو استخراج کنی و کمو بیش بیت هارو معنی کن سپس اگر در جایی به مشکلی برخوردی یا سوالی داشتی میتونی به ویدیو هر کدوم از اساتید که خواستی رجوع کنی و مشکلتو برطرف کنی هم یادگیریت افزایش پیدا میکنه هم تسلطت بر درس اینطوری بهترین نتیجرو میگیری
-
Maryam Nateqi ابتدا خودت لغات و روی دروس رو بخون سعی کن ۳ قلمرو های زبانی ادبی فکری رو استخراج کنی و کمو بیش بیت هارو معنی کن سپس اگر در جایی به مشکلی برخوردی یا سوالی داشتی میتونی به ویدیو هر کدوم از اساتید که خواستی رجوع کنی و مشکلتو برطرف کنی هم یادگیریت افزایش پیدا میکنه هم تسلطت بر درس اینطوری بهترین نتیجرو میگیری
er adrenaline
ممنونم از راهنمایی تون -
Maryam Nateqi سلام عزیزم اقای حسین خانی خیلی خیلی خوبه
Yeganeh Robat Sarpooshi
مرسی یگانه جونم️
️
-
سلام دوستان
خوبین خوشین
انشالله که همینطور باشه
حسین خانی
ممنون میشم راهنمایی کنیدMaryam Nateqi اگه مشکلی برا هزینه نداشته باشید کلاس استاد تاجیک تو تخته سیاه خیلی خوبه من خودم شاگردشون هستم الانم نکته تست ها شروع شده
-
سلام دوستان
خوبین خوشین
انشالله که همینطور باشه
حسین خانی
ممنون میشم راهنمایی کنیدMaryam Nateqi سلام فیلم های استادسبطی را ببینید چند بار ببینید خوبه چون به درک ادبی خیلی کمک میکنه
اما کامل نیست یه دوره کامل دیگه هم همراهش داشته باشید -
سلام من تعریف دوره فارسی موضوعی و نکته تست اقای حسین خانیو زیاد شنیدم
-
Maryam Nateqi اگه مشکلی برا هزینه نداشته باشید کلاس استاد تاجیک تو تخته سیاه خیلی خوبه من خودم شاگردشون هستم الانم نکته تست ها شروع شده
fatemeh ganjkhanloo
نه مشکل هزینه ندارم اتفاقا الان از بعضی از محصولات حرف آخر استفاده میکنم اما خب خواستم باز پیگیر استادان الا باشم -
Maryam Nateqi سلام فیلم های استادسبطی را ببینید چند بار ببینید خوبه چون به درک ادبی خیلی کمک میکنه
اما کامل نیست یه دوره کامل دیگه هم همراهش داشته باشیدz Gheibi
متوجه شدم
ممنونم همیار جون -
z Gheibi
متوجه شدم
ممنونم همیار جونMaryam Nateqi خواهش میکنم
موفق باشی گلم
-
استادحسین خانی بنظر من خیلی خوب و کامل درس میدن
یه کلیپ رو ببینید متوجه میشید -
سلام من تعریف دوره فارسی موضوعی و نکته تست اقای حسین خانیو زیاد شنیدم
matin shirinkam
متوجه شدم ممنونم -
Maryam Nateqi خواهش میکنم
موفق باشی گلم
z Gheibi
️
️
️
-
fatemeh ganjkhanloo
نه مشکل هزینه ندارم اتفاقا الان از بعضی از محصولات حرف آخر استفاده میکنم اما خب خواستم باز پیگیر استادان الا باشمMaryam Nateqi استاد تاجیک خیلی خوبه من که نتیجه گرفتم باز بزن تو سایت انلاین اکادمی نمونه تدریس ها رو ببین بعد
موفق باشی -
@n-n-good
بله حتما
ممنونم