نحوه مطالعه
-
من یکم درباره نحوه مطالعه ادبیات گیج شدم،موضوعی درس به درس؟؟ ممنون میشم کمکم کنید (:
سطح ادبیاتم هم معمولیه،نه عالی،نه بد! در حد ۲۰،۳۰ و گاهی بالاتر..
لطفا درباره نحوه مطالعه ادبیات توضیح بدید.
همیار فارغ-التحصیلان-آلاء تجربیا -
من یکم درباره نحوه مطالعه ادبیات گیج شدم،موضوعی درس به درس؟؟ ممنون میشم کمکم کنید (:
همیار فارغ-التحصیلان-آلاء تجربیا -
زهره صفری قواعدش یا معنیا یا تاریخ ادبیا کدوم؟
Mehdi Hosseinbor گلا دیگه ادبیات کنکور چجور بخونم..ارایه دستور..موضوعی بخونم یا درس ب درس
-
Mehdi Hosseinbor گلا دیگه ادبیات کنکور چجور بخونم..ارایه دستور..موضوعی بخونم یا درس ب درس
-
-
ali mohamadi 0 خب چجور موضدعی بخونم؟دستور از کجا شروع کنم؟؟
-
زهره صفری موضوعی
دستوری+آرایه
تاریخ ادبیات و کلماتم درس ب درس مشکلی نداره
قرابت معنایی فقط تست زیاد و تسلط(تمرکزم خیلی مهمه) -
خواهر من موضوعی خوندن از کجا خوندن نداره که
موضوعی یعنی همه ی آرایه ها رو باهم میخونیم ولی از مهم ترین ارایه ها شروع کنین که استاد حسین خانی (آرایه و دستور و قرابت ) رو دوره دارن و دارن ادبیات رو موضوعی پیش میبرن و نکته وتست هم دارن.
-
همیار فارغ-التحصیلان-آلاء تجربیازهره صفری سلام
فقط موضوعی بخونید، اصلا درس به درس نخونید، موضوعی یعنی آرایه را جدا یاد بگیرید و تست بزنید دستور جدا قرابت معنایی جدا لغت و املا جدا تاریخ هم جدا
چون توی کنکور هم جدا جدا ازتون میخوانفیلم خوب یا درسنامه خوب( باید موضوعی باشه) بخونید و بعد تست زیاد
-
زهره صفری سلام
فقط موضوعی بخونید، اصلا درس به درس نخونید، موضوعی یعنی آرایه را جدا یاد بگیرید و تست بزنید دستور جدا قرابت معنایی جدا لغت و املا جدا تاریخ هم جدا
چون توی کنکور هم جدا جدا ازتون میخوانفیلم خوب یا درسنامه خوب( باید موضوعی باشه) بخونید و بعد تست زیاد
z Gheibi درسته نمیدونم به چه ترتیبی بخونم مثلا از گدوم ارایه شروع کنم یا دستور از کجا شروع کنم؟
خب دستور کلی مبحث داره من نمیدونم از کجا شروع کنم به هرحال چینش کتاب پله به پله است من نمیدونم الان از کدوم دستور شروع به خوانش کنم -
z Gheibi درسته نمیدونم به چه ترتیبی بخونم مثلا از گدوم ارایه شروع کنم یا دستور از کجا شروع کنم؟
خب دستور کلی مبحث داره من نمیدونم از کجا شروع کنم به هرحال چینش کتاب پله به پله است من نمیدونم الان از کدوم دستور شروع به خوانش کنمزهره صفری سلام برای ارایه این پست میتونه کمکتون کنه https://forum.alaatv.com/post/1779239
اما آرایه هارو چون خیلی ترکیب میکنند بهتره با این آرایه های پرتکرار شروع کنید و تا آخر پیش ببرید
در مورد دستور هم من خودم نشستم و مباحث دستور را در کنکور های نظام جدید بررسی کردم بیشتر از گروه اسمی بود و تعیین نقش کلمات
بقیه مباحث در مقایسه با این دو موضوع اهمیت کمی داشتن