توی عید چجور بخونم
-
بچه ها تو عید چحور بخونمکه حداقل درصد زیر۲۰نداشته باشم با توجه به اینکه دانشجو ترم8 روانشناسی ام و پایان نامه هم دارم برنامهرو که روزانه میریزمولی چجور بخونمرو نم تو اینفرصت کم چه درسایی مهمتر و اسون ترن راهنماییم کنید بچه ها؟
-
بچه ها تو عید چحور بخونمکه حداقل درصد زیر۲۰نداشته باشم با توجه به اینکه دانشجو ترم8 روانشناسی ام و پایان نامه هم دارم برنامهرو که روزانه میریزمولی چجور بخونمرو نم تو اینفرصت کم چه درسایی مهمتر و اسون ترن راهنماییم کنید بچه ها؟
Melika Kazemi 0 سلام
اگه تجربی کنکور می دید در قدم اول بیشتر وقتتون رو برای زیست بزارید چون خیلی مهمه و بعد از اون شیمی هم تاثیر زیادی داره در اخر عمومیارو فراموش نکنید حسابی تراز جابه جا می کنه -
سلام
به نظرم توی مدت کم میشه دینی رو درصد بالا زد
چون دیر بازده نیست مثل ادبیات و یا ریاضیدر مورد بقیه دروس هم ....بچه ها رو منشن کردم...ک اگه خواستن راهنمایی بیشتر کنن.
-
Melika Kazemi 0
توی برنامه ی عید برا دروس عمومی ۴۰ درصد و دروس اختصاصی۶۰ درصد
من که با همین روش هم اختصاصیامو پارسال خوندم هم عمومیا -
Melika Kazemi 0 سلام
همایش های جمع بندی شرکت کنید
همایش طلایی روی سایت آلا هست ،جمع بندی توی مدت زمان کمی میتونه کمک بزرگی بهتون بکنه و برای شما خیلی مناسبه -
Melika Kazemi 0 سلام
اگه تجربی کنکور می دید در قدم اول بیشتر وقتتون رو برای زیست بزارید چون خیلی مهمه و بعد از اون شیمی هم تاثیر زیادی داره در اخر عمومیارو فراموش نکنید حسابی تراز جابه جا می کنهzahra zare 0 استو شیمی کار کنم بهتره بمظرت؟
-
Melika Kazemi 0
توی برنامه ی عید برا دروس عمومی ۴۰ درصد و دروس اختصاصی۶۰ درصد
من که با همین روش هم اختصاصیامو پارسال خوندم هم عمومیاparisa mrahimi هنوز تو اختصاصیا مشکل دارمبعید میدونم حتی ۵۰همبزنم
️
-
Melika Kazemi 0 سلام
همایش های جمع بندی شرکت کنید
همایش طلایی روی سایت آلا هست ،جمع بندی توی مدت زمان کمی میتونه کمک بزرگی بهتون بکنه و برای شما خیلی مناسبهz Gheibi ینی فقط اونفیلم جمع بندی ها رو ببینم؟
-
zahra zare 0 استو شیمی کار کنم بهتره بمظرت؟
Melika Kazemi 0 ببینید شیمی دوقسمت میشه، یه قسمت حفظی ها که متن کتاب مدنظره، یه قسمت هم مسائله اگه می خواید مسائل و بزنید استوکیومتری واقعا ضروریه چون مبحث پایه ای هست و تو اکثر مسائل کاربردداره
-
Melika Kazemi 0
اولا شما باید تعیین سطح شید
با این اوصاف فکر کنم کوله بارتون نه پره و نه خالی
الان تمرکزتون ر وبذارین روی مباحثی که در عین سادگی تعداد تست بالا در کنکور دارن
روی نقاط قوتتون کار کنید و سعی کنید بعضی ضعفا رو هم بکشید بالا
هر روز زیست فراموش نشه
شیمی هم بستگی به فهمتون از درس داره که با حفظیاش راحت ترین یا مساعل
وقتی فهمیدین برین سمت یکیش و خوب جمع و جورش کنید
همایشای جمع بندی الا مثل ارش یا تفتان خوبن به نظرم -
z Gheibi ینی فقط اونفیلم جمع بندی ها رو ببینم؟
Melika Kazemi 0 جمع بندی فیلم داره و جزوه و تست، همه با هم کامل میشن و این که ماه آخر هم کنکور های اخیر را باید مثل کنکور شبیه سازی کنید و از خودتون امتحان بگیرید
این دو تا با هم ( همایش جمع بندی+ کنکور های اخیر) خیلی مسیر کامل و خوبین.