تجربیاتت در سال ۱۳۹۹
-
وارد مرحله جدیدی از زندگی شدم (دگرگونی) و درحال پیشرفتم
-
@ftm-dh آقا من امسال فهمیدم با معلم بحث نکنم خودم مث بچه آدم درس بخونم منتظر معلم نباشم نمرم برام مهم نباشه از هیچکس انتظار نداشته باشم و واقعا به آرامش رسیدم از وقتی اینارو فهمیدم...
-
@ftm-dh آقا من امسال فهمیدم با معلم بحث نکنم خودم مث بچه آدم درس بخونم منتظر معلم نباشم نمرم برام مهم نباشه از هیچکس انتظار نداشته باشم و واقعا به آرامش رسیدم از وقتی اینارو فهمیدم...
-
وارد یه مرحله جدیدی از زندگیم شدم تجربه های جدید کسب کردم و مهم تر از همه با دو تا فرشته آشنا شدم که الان با تموم وجودم دوستشون دارم
Mehdi Hosseinbor
@sania-Andiravan
دوستتون دارم فرشته های زندگیم -
وارد یه مرحله جدیدی از زندگیم شدم تجربه های جدید کسب کردم و مهم تر از همه با دو تا فرشته آشنا شدم که الان با تموم وجودم دوستشون دارم
Mehdi Hosseinbor
@sania-Andiravan
دوستتون دارم فرشته های زندگیممهدیه بانو من آدمم مقامم بالاتره
-
مهدیه بانو من آدمم مقامم بالاتره
Mehdi Hosseinbor شت
تو آدم نیستی فرشته ای
️
-
Fa Fa کاش منم تو این 3 سال مدرسه اینو میفهمیدم
Mehdi Hosseinbor از خواص مدرسه مجازی همین بس که همه چیو تجربه میکنی همون نیم سال اول
-
Mehdi Hosseinbor از خواص مدرسه مجازی همین بس که همه چیو تجربه میکنی همون نیم سال اول
-
یه تغییر بزرگ کردم
و به یه حس پاک رسیدم که با رسیدن بهش بقیه چیزا برام ارزش کاذبشونو از دست دادن -
از ته دل فهمیدم و به چشم خودم دیدم که خدا برات یه جای مشخص توی پازل افرینش در نظر گرفته و اگه خودتو بهش بسپاری به جایی میرسوندت که خودت هرگز فکر نمیکردی اون سمت بری ولی بعد متوجه میشی که خودش تو رو در بهترین موقعیت ممکن قرار داده
-
سلام
منم فهمیدم زندگی همیشه اونجوری نمیشه که من می خوام مسلما قرار نیس باب طبع من پیش بره پس خودمو باهاش وفق میدم هم خودم لذت می برم هم ارامش روانی بیشتری دارم