سردرگمی
-
سلام بچه ها
دوستان من یکم دارم گیج میزنم و احساس میکنم دارم دور میشم از مسیرم
مخصوصا ع اواخر این هفته ک گذشت
طبق برنامه ک میرم جلو چون ریاضیم میافته اواخر شب اون رمق صبح تا عصرو ندارم واسش
طبق برنامه قلمچی میرم جلو،پشتببانم گفت ک نباید از8تا10ساعت بزنه بیرون،ولی دارم طبق برنامه قلمچی میرم جلو و دقیقا شده حدودا12ساعت قبل و واسه همین مث ی نمودار ک هرچی به شب نزدیک میشم حوصلهم کم میشه و خستهتر میشم
بعدشم یکم عطشم کم شده سر خوندن درسا
از نظر جسمی مشکلی ندارم فعلا ولی احساس میکنم از بعد روحی و آرامش و توان ذهنی یکم کم آوردم
خودمم احساس میکنم این واسه اینه ک از همه چی گذشتم و تفریحی نذاشتم واس خودم،واس همین یکم کم میارم
مخصوصا این دو سه روز ک مهمونای نوروزی دارن میان و علی رغم میل باطنیم دارم کارایی میکنم که نمیخوام
ممنون میشم کمکم کنید🙏🙏🙏🙏🙏
دانش-آموزان-آلاء
دهم یازدهم تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیار -
سلام بچه ها
دوستان من یکم دارم گیج میزنم و احساس میکنم دارم دور میشم از مسیرم
مخصوصا ع اواخر این هفته ک گذشت
طبق برنامه ک میرم جلو چون ریاضیم میافته اواخر شب اون رمق صبح تا عصرو ندارم واسش
طبق برنامه قلمچی میرم جلو،پشتببانم گفت ک نباید از8تا10ساعت بزنه بیرون،ولی دارم طبق برنامه قلمچی میرم جلو و دقیقا شده حدودا12ساعت قبل و واسه همین مث ی نمودار ک هرچی به شب نزدیک میشم حوصلهم کم میشه و خستهتر میشم
بعدشم یکم عطشم کم شده سر خوندن درسا
از نظر جسمی مشکلی ندارم فعلا ولی احساس میکنم از بعد روحی و آرامش و توان ذهنی یکم کم آوردم
خودمم احساس میکنم این واسه اینه ک از همه چی گذشتم و تفریحی نذاشتم واس خودم،واس همین یکم کم میارم
مخصوصا این دو سه روز ک مهمونای نوروزی دارن میان و علی رغم میل باطنیم دارم کارایی میکنم که نمیخوام
ممنون میشم کمکم کنید🙏🙏🙏🙏🙏
دانش-آموزان-آلاء
دهم یازدهم تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیارسروش قادری
سلام من خودم وضعیت عالی ای ندارم ولی حذف تفریح ها از برنامه تون به شدت آسیب زننده است و این ۳ ماه آخر به مراتب خیییلیی مهم تر از ماه های قبل
سعی کنید به بعد روانی تون هم برسید، من خودم کم میخوندم تا هفته قبل ولی الان و برای این ۳ ماه انرژی بیشتری ذخیره کردم و قصد اصلی ام بعد عید شروع میشه
نمیدونم ببینید ی تفریحی که هم خیلی براتون تاثیر گذار باشه و تایم کمی رو هم بگیره انتخاب کنید،اصلا فضای مجازی و فیلم یا این چیزا مناسب نیست چون امتحان کردم و دغدغه ذهنی دارید سر درس بعدی که میخونید
به قول آقای موقاری از حداقل حداکثر استفاده رو کن
یعنی تو تفریح انتخابی این دوتا چیز رو ملاک قرار بدید
من خودم پیاده روی بهترین شیوه انرژی گرفتنم هست و معمولا آخر شب میرم بیرون یکی دوساعت و خسته هم میشم و میخوابم زود و فردا خیلی سرحال بیدار میشم
برای خستگی غروب ب بعد هم پیشنهاد ام ی خواب یک ساعت تو بعدازظهر هست
و اینکه زور زوری همین راه رو ادامه بدی میبری قبل کنکور، ی تفریح مناسب پیدا کن برای خودت،
یا با دوستات فضای رقابتی دوستانه داشته باش
من خودم مثلا در روز دوبار اینا با دوستم حرف میزنم که مثلا امروز چی خوندی و حال و احوال ات چطوره و خیلی انرژی از هم میگیریم -
سروش قادری
سلام من خودم وضعیت عالی ای ندارم ولی حذف تفریح ها از برنامه تون به شدت آسیب زننده است و این ۳ ماه آخر به مراتب خیییلیی مهم تر از ماه های قبل
سعی کنید به بعد روانی تون هم برسید، من خودم کم میخوندم تا هفته قبل ولی الان و برای این ۳ ماه انرژی بیشتری ذخیره کردم و قصد اصلی ام بعد عید شروع میشه
نمیدونم ببینید ی تفریحی که هم خیلی براتون تاثیر گذار باشه و تایم کمی رو هم بگیره انتخاب کنید،اصلا فضای مجازی و فیلم یا این چیزا مناسب نیست چون امتحان کردم و دغدغه ذهنی دارید سر درس بعدی که میخونید
به قول آقای موقاری از حداقل حداکثر استفاده رو کن
یعنی تو تفریح انتخابی این دوتا چیز رو ملاک قرار بدید
من خودم پیاده روی بهترین شیوه انرژی گرفتنم هست و معمولا آخر شب میرم بیرون یکی دوساعت و خسته هم میشم و میخوابم زود و فردا خیلی سرحال بیدار میشم
برای خستگی غروب ب بعد هم پیشنهاد ام ی خواب یک ساعت تو بعدازظهر هست
و اینکه زور زوری همین راه رو ادامه بدی میبری قبل کنکور، ی تفریح مناسب پیدا کن برای خودت،
یا با دوستات فضای رقابتی دوستانه داشته باش
من خودم مثلا در روز دوبار اینا با دوستم حرف میزنم که مثلا امروز چی خوندی و حال و احوال ات چطوره و خیلی انرژی از هم میگیریمmasood khadmloo ممنون ک وقت گذاشتی
ولی من ی تفریح مناسبم نمیدونم
دقیقا همون چیزی ک شما میگید
از اینم میترسم همین تفریحم وقتمو بگیره -
سلام
برنامه رو طوری بچینید ک اختصاصیا شب نیفتن.....
من خواهرم تمام دروس اختصاصیا رو پشت سرهم از صبح تا عصر گذاشت....و بعدش هم عمومی ها رو
میدونید چرا؟ چون خودش رو میشناخت و میدونست اینجوری کمتر استرس داره
زمانی ک خواهرم برنامش رو نشون مشاورش داد....مشاور بهش گفت ک تو با این برنامه نمیتونی پیش بری....(چون اصلش یکی عمومی و یکی اختصاصی هستش )خسته میشی....خواهرمم گفت من مدت هاست با همین پیش میرم 🙂
و در آخر هم با برنامه خودش نتیحه دلخواه رو گرفت
الان شما هم برنامه رو باید طوری تنظیم کنید ک اختصاصی ها به شب نکشن....
با توجه به توان خودتون ... با توجه به شناخت و توانایی مغزتون ک چه ساعت هایی بازده بالایی داره
الان برنامه خواهر من رو شاید یکی دیگه نتونه ولی خودش خودش رو می شناخت...و خوب هم تونست اجراش کنه..
در مورد انگیزه و ...جدا از خیلی از چیزها....باید بگم ک شما حتمااا باید تغذیه و خوابتون مفید باشه....زمان خوابتون باید درست باشه تا خوابتون هم مفید باشه....
ورزش هم خیلی برای شادی و سلامت هم جسم و مخصوصا روح عالیه...
موفق باشید... -
masood khadmloo ممنون ک وقت گذاشتی
ولی من ی تفریح مناسبم نمیدونم
دقیقا همون چیزی ک شما میگید
از اینم میترسم همین تفریحم وقتمو بگیرهسروش قادری
بخوای نخوای وقتت میره سرش ولی تاثیری که میزاره خیلی بهتر هست
اینکه ۱۲ساعت رو فقط بخونی و بیحوصلگی داشته باشی توش و درک نهاییت رو میاره پایین
ولی ممکنه ی تفریح داشته باشی و تایمت بیاد رو ۱۰ولی اون تایم مطالعت رو با انرژی و اشتیاق بخونی -
سلام
من خواهرم تمام دروس اختصاصیا رو پشت سرهم از صبح تا عصر گذاشت....و بعدش هم عمومی ها رو
زمانی ک خواهرم برنامش رو نشون مشاورش داد....مشاور بهش گفت ک تو با این برنامه نمیتونی پیش بری....(چون اصلش یکی عمومی و یکی اختصاصی هستش )خسته میشی....خواهرمم گفت من مدت هاست با همین پیش میرم 🙂
با توجه به توان خودتون ... با توجه به شناخت و توانایی مغزتون ک چه ساعت هایی بازده بالایی داره
الان برنامه خواهر من رو شاید یکی دیگه نتونه ولی خودش خودش رو می شناخت...و خوب هم تونست اجراش کنه..
در مورد انگیزه و ...جدا از خیلی از چیزها....باید بگم ک شما حتمااا باید تغذیه و خوابتون مفید باشه....زمان خوابتون باید درست باشه تا خوابتون هم مفید باشه....
موفق باشید...سارا M 0 دقیقا
برنامه هرکی واس خودش مناسب هست
یعنی من بیام از فردا برنامه رتبه ۱کنکور پارسال رو مو ب مو انجام بدم مطمئنا نتیجه ای حاصل نمیشه
نباید خودمون رو هی درگیر مشاور های مختلف کنین بلکه اگر نکته ای بود یاد میگیریم ازشون و تو برنامه دست پخت خودمون اون نکات مثبت رو بزاریم -
سلام
موفق باشید...سارا M 0 بهره میبرم
خیلی ممنون -
سروش قادری
بخوای نخوای وقتت میره سرش ولی تاثیری که میزاره خیلی بهتر هست
اینکه ۱۲ساعت رو فقط بخونی و بیحوصلگی داشته باشی توش و درک نهاییت رو میاره پایین
ولی ممکنه ی تفریح داشته باشی و تایمت بیاد رو ۱۰ولی اون تایم مطالعت رو با انرژی و اشتیاق بخونیmasood khadmloo ایشاللا این موردو رعایت میکنم در ادامه
خیلی ممنون -
masood khadmloo ایشاللا این موردو رعایت میکنم در ادامه
خیلی ممنونسروش قادری خواهش میکنم ایشالله موفق باشید و سلامت
من خودم الان خیلی دلم برای کانتر تنگ شده ولی این جمله رو همش مرور میکنم که از فردا کنکور هر غلطی که خواستم میتونم بکنم و اون موقع جبران الان رو میکنم -
سروش قادری خواهش میکنم ایشالله موفق باشید و سلامت
من خودم الان خیلی دلم برای کانتر تنگ شده ولی این جمله رو همش مرور میکنم که از فردا کنکور هر غلطی که خواستم میتونم بکنم و اون موقع جبران الان رو میکنمmasood khadmloo عه کانتر😂😂
شمام همینطور
شب خوش⭐ -
masood khadmloo عه کانتر😂😂
شمام همینطور
شب خوش⭐سروش قادری شبت خوش ☺️