معنی بیت
-
سلام دوستان ممنون میشم معنی این بیت رو بگید
عنان باد نخواهم ز دست داد کنون
گسسته باد که در دست نیست جز بادم
ممنونم
دانش-آموزان-آلاء -
ممنونم
دانش-آموزان-آلاء@sara-haghighatrad سلام فک کنم داره میگه که جز باد هیچی ندارم منظورش این باشه که جز عشق چیزی نداره و بادها هم جناس تام باشن🤔
-
ممنونم
دانش-آموزان-آلاء@sara-haghighatrad باد گاهی مجاز از غروره عنان باد از دست نخواهم داد یعنی کنترل غرور ام رو از دست نمیدم(کنایه)
-
ممنونم
دانش-آموزان-آلاء@sara-haghighatrad البته این مصرع دومش غلطه اگه اشتباه نکنم جای گسسته باد افسوس هست که میگه ولی چه افسوس که جز غرور چیزی ندارم
-
@sara-haghighatrad سلام فک کنم داره میگه که جز باد هیچی ندارم منظورش این باشه که جز عشق چیزی نداره و بادها هم جناس تام باشن🤔
@fatima-aziminia نه دیگه همه چیزم گردن عشق نباید بندازیم تو شعر ها
-
@sara-haghighatrad سلام فک کنم داره میگه که جز باد هیچی ندارم منظورش این باشه که جز عشق چیزی نداره و بادها هم جناس تام باشن🤔
@fatima-aziminia
اون بادم اخر مصراع دوم چه معنی میده؟ -
@sara-haghighatrad در معنی بیت گفته است:
@fatima-aziminia
اون بادم اخر مصراع دوم چه معنی میده؟در دست نیست جز بادم = در دستم جز باد نیست
-
@fatima-aziminia در معنی بیت گفته است:
چه ربطی به عشف داشت؟
-
@sara-haghighatrad در معنی بیت گفته است:
@fatima-aziminia
اون بادم اخر مصراع دوم چه معنی میده؟در دست نیست جز بادم = در دستم جز باد نیست
samira pournazar
ممنونم🌹
یعنی چی در دستم جز باد نیست
منظورم اینکه مفهوم کلی شعر رو میدونین؟ -
samira pournazar
ممنونم🌹
یعنی چی در دستم جز باد نیست
منظورم اینکه مفهوم کلی شعر رو میدونین؟@sara-haghighatrad معنیشو متاسفانه بلد نبودم خودمم
شما از تنظیمات بالای تاپیک به عنوان سوال بپرس رو بزنین مینویسه حل نشده بقیه کمکتون میکنن -
@sara-haghighatrad معنیشو متاسفانه بلد نبودم خودمم
شما از تنظیمات بالای تاپیک به عنوان سوال بپرس رو بزنین مینویسه حل نشده بقیه کمکتون میکننsamira pournazar
ممنونم🤗🌹 -
اون "گسسته باد" رو مطمئنین؟ سرچ کردم مصرع دوم "ولی چه سود" بود
-
دوتا کنایه داره فک کنم به کارتون بیاد. عنان از دست دادن که میدونین معنیشو یکی هم باد به دست بودن کنایه از بیهوده و بی نتیجه بودن کار کسی. فکر می کنم یه کم معنیش روشن تر میشه با این کنایه.
-
من معنیشو بلد نیستم بچه ها کسی اگه اومد تو تاپیک کمکشون کنه
-
@sara-haghighatrad اون فعله به معنیه داشتن نداشتن همونطور ک دوستمون گفتن
-
@fatima-aziminia در معنی بیت گفته است:
چه ربطی به عشف داشت؟
samira pournazar به نظر من از روی عاشقی داره اینطوری میگه که هیچی ندارم بجز عشق اینجام میگه هیچی ندارم بجز باد
-
این پست پاک شده!
-

شعر کاملو ببینید حالا
-
@fatima-aziminia با دومی قاتیش کردم امکان ویرایش نبود شرمنده اینو در نظر نگیرین 🤦 خود باد
-
@fatima-aziminia نه دیگه همه چیزم گردن عشق نباید بندازیم تو شعر ها
Ramin Eslami 😂😂 ولی من شعر کاملو دیدم شکم بیشتر شد که قضیه عشق و عاشقیه🤔