ورود مواد به لوله های مالپیگی
-
@fatima-aziminia
سلام مهما هستن کتاب ماهم اشاره نکرده مستقیم
ولی توشکل کاملا واضحه
باید بدونید@kosar-mottaghi شکله هم تغییر کرده اتفاقا ، مثلا رو شکل کلیپ نوشته بود از هرکدوم لولها چه موادی میان و ورودشون بر چه اساسیه ولی برا ما بالای همه لوله ها دو خط نوشته مشخص
نکرده دقیق موادو از کدوم میاد و درباره نوع ورودشونم هیچی نگفته -
دوستان من حرفم سر اینکه بخونمش یا نخونمش نیست همش فکر میکنم شما اینطور در نظر گرفتید که من حوصلم نیست اینارو حفظ کنم من حرفم اینه که تو کتاب ما و کتاب تست یطوری گفته که انگار همشون باهم میان و یجور تناقض بوجود اومده (البته فقط تو لوله های مالپیگی اینطوری گفته نه راست و روده اینها)

-
@kosar-mottaghi شکله هم تغییر کرده اتفاقا ، مثلا رو شکل کلیپ نوشته بود از هرکدوم لولها چه موادی میان و ورودشون بر چه اساسیه ولی برا ما بالای همه لوله ها دو خط نوشته مشخص
نکرده دقیق موادو از کدوم میاد و درباره نوع ورودشونم هیچی نگفته@fatima-aziminia در ورود مواد به لوله های مالپیگی گفته است:
@kosar-mottaghi شکله هم تغییر کرده اتفاقا ، مثلا رو شکل کلیپ نوشته بود از هرکدوم لولها چه موادی میان و ورودشون بر چه اساسیه ولی برا ما بالای همه لوله ها دو خط نوشته مشخص
نکرده دقیق موادو از کدوم میاد و درباره نوع ورودشونم هیچی نگفتهعکشو بفرس تا توضیح بدم
-
۱.یون پتاسیم و کلر با انتقال فعال به لوله مالپیگی وارد میشن
۲.آب با اسمز وارد لوله مالپیگی میشه
۳.اوریک اسید با انتقال فعال وارد لوله مالپیگی میشه
پ.ن: به ترتیب -
@fatima-aziminia در ورود مواد به لوله های مالپیگی گفته است:
نکرده دقیق موادو از کدوم میاد و درباره نوع ورودشونم هیچی نگفتهعکشو بفرس تا توضیح بدم
@kosar-mottaghi

بفرمایید -
۱.یون پتاسیم و کلر با انتقال فعال به لوله مالپیگی وارد میشن
۲.آب با اسمز وارد لوله مالپیگی میشه
۳.اوریک اسید با انتقال فعال وارد لوله مالپیگی میشه
پ.ن: به ترتیب -
@fatima-aziminia این چیزی هست که تا به الان استفاده کردم و واسه تستا جواب داده...
دیگه خودتون دانید

-
@fatima-aziminia این چیزی هست که تا به الان استفاده کردم و واسه تستا جواب داده...
دیگه خودتون دانید

-
H_R آخه من با اینکه دویست سیصد تست دیدم برای این فصل تو هیچکدوم به این اشاره ای نکرده بودن به همین خاطر فکر کردم شاید تغییرش دادن،درکل ممنونم

@fatima-aziminia خواهش میکنم⚘
-
@kosar-mottaghi آره بهتره من مشکلی ندارم که بیشتر بدونم بخاطر همین کلیپای قدیمیو نگاه میکنم فقط ترسم ازین بود که یه چیزیو حذف نکرده باشن و عوضش کرده باشن حل شد دیگه

Farhan Honar سلام
این که باید به ترتیب بدونیم اول چی به لوله مالپیگی میاد چ بعدش چی میاد تو کتاب هستش؟یا حذف شده؟ینی ترتیبشو باید بدونیم؟؟؟
@fatima-aziminia
ببخشید تو تاپیکت این سئوالو پرسیدم

-
Farhan Honar سلام
این که باید به ترتیب بدونیم اول چی به لوله مالپیگی میاد چ بعدش چی میاد تو کتاب هستش؟یا حذف شده؟ینی ترتیبشو باید بدونیم؟؟؟
@fatima-aziminia
ببخشید تو تاپیکت این سئوالو پرسیدم

@Mr-Wick سلام. نه حذف شده.

-
@Mr-Wick سلام. نه حذف شده.