دین و زندگی کنکور
-
سلام دوستان..
عیدتون مبارک..من امسال کنکور دارم و دینی چیزی نخوندم اصلا
حالا ی سوال داشتم.. من میتونم از فیلم های اقای رنجبرزاده استفاده کنم و اینکه مال سال 98 هست مشکلی نداره؟؟؟زیاد تغییر کرده کتابا یا نه؟؟
میخوام اول فیلمای ایشون رو ببینم بعد برم تستای خیلی سبز رو بزنم.. اخه خوندن درسنامه زیاد وقت میگیره ازم.. و فیلم های اقای ناصری هم خیلی طولانیه وقت نمیشه واقعا..
شما روش خوندن دینیتون چجوریه؟؟؟
ممنون از راهنماییتون -
سلام دوستان..
حالا ی سوال داشتم.. من میتونم از فیلم های اقای رنجبرزاده استفاده کنم و اینکه مال سال 98 هست مشکلی نداره؟؟؟زیاد تغییر کرده کتابا یا نه؟؟
میخوام اول فیلمای ایشون رو ببینم بعد برم تستای خیلی سبز رو بزنم.. اخه خوندن درسنامه زیاد وقت میگیره ازم.. و فیلم های اقای ناصری هم خیلی طولانیه وقت نمیشه واقعا..
ممنون از راهنماییتونNrjs D من دورتند سفیرخرد دارم اونو میخونم
-
سلام دوستان..
ممنون از راهنماییتونNrjs D
سلام
من خودم درسایی که مشکل دارم توی پایه و درسای دوازدهم رو از ارش استاد ناصری استفاده میکنم
برای دینی خوندن کتاب هم کافیه من از دهم فقط کتاب درسی رو میخوندم و امسال چون یکم سخت شد فیلم میبینم -
سلام دوستان..
ممنون از راهنماییتونNrjs D من که خودم برا هر درس دینی نکات مهم رو نوشتم یه جزوه 30 صفحه ای شده دینی کنکور ولی به نظر من فیلم دیدن زیاد تاثیر گذار نیست البته برا من که نبوده ولی تست زدن خیلی کمک کنندست
-
سلام دوستان..
ممنون از راهنماییتوندانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی -
Nrjs D
سلام
من خودم درسایی که مشکل دارم توی پایه و درسای دوازدهم رو از ارش استاد ناصری استفاده میکنم
برای دینی خوندن کتاب هم کافیه من از دهم فقط کتاب درسی رو میخوندم و امسال چون یکم سخت شد فیلم میبینمsallar savadkoohi
ممنون
تو ارش تست هم میزنن؟
جزوه و فیلم باهم هست؟
سطحش چجوریه؟ خوبه؟
فرقش با صفر تا صدا چیه؟ -
Nrjs D من که خودم برا هر درس دینی نکات مهم رو نوشتم یه جزوه 30 صفحه ای شده دینی کنکور ولی به نظر من فیلم دیدن زیاد تاثیر گذار نیست البته برا من که نبوده ولی تست زدن خیلی کمک کنندست
fatemeh persian ممنونم
-
سلام دوستان..
ممنون از راهنماییتونNrjs D من همون درسنامه رو میخونم و فیلم نمیبینم
دینی رو باید طی مرور های زیاد بهش مسلط شد پس به نظرم خیلی وقتتو نزار رو درسنامه به جاش مرور های زیاد داشته باش
برای آیه ها و احادیثم من خودم هرشب سه تا آیه رو حفظ میکنم و احادیث هم مرور میکنم
خیلی وقتتو رو درسنامه نزار به جاش بیشتر تست بزن و از تحلیل تست ها بفهم کدوم قسمت رو خوب مسلط نشدی
من خودم برای هر درس همراه با حداقل ۲۰تست ۴۰دقیقه وقت میزارم -
سلام دوستان..
ممنون از راهنماییتونNrjs D دینی تفتان خیلی خوبه
-
Nrjs D من همون درسنامه رو میخونم و فیلم نمیبینم
دینی رو باید طی مرور های زیاد بهش مسلط شد پس به نظرم خیلی وقتتو نزار رو درسنامه به جاش مرور های زیاد داشته باش
برای آیه ها و احادیثم من خودم هرشب سه تا آیه رو حفظ میکنم و احادیث هم مرور میکنم
خیلی وقتتو رو درسنامه نزار به جاش بیشتر تست بزن و از تحلیل تست ها بفهم کدوم قسمت رو خوب مسلط نشدی
من خودم برای هر درس همراه با حداقل ۲۰تست ۴۰دقیقه وقت میزارمzhovan abasi ممنون
-
سلام از نظر من خودتون متن کتاب و بعد درس نامه رو بخونید و بعد تست کار کنید .
راستش از نظر من دیدن فیلم برای درسی مثل دینی....هرچقدر هم عالی باشه...... باز خودخوانی بهتره. و وقتت هم زیاد گرفته نمیشه.
چون دینی درسی هست ک خیلی راحت با خوندن متن کتاب و درس نامه توی زمان کم میشه رفت سراغ تست و نتیجه مطلوبی هم گرفت. و دیدن فیلم پیشنهاد نمیشه وقتی با خودخوانی توی زمان کم و راحت میشه به نتیجه برسی.البته اینم بگم ک خوندن دینی برای بار اول ممکنه تست های غلط زیاد داشته باشی ولی دفعه بعد خیلی خوب نتیجه می گیری چون میاد دستت ک چطور بخونی.
-
سلام دوستان..
ممنون از راهنماییتونNrjs D سلام اکیدا توصیه میکنم تفتان استاد رضایی بقا رو بگیر
ایشون و اقای محسنی کبیر پای ثابت طراحای همه ازمونای ازمایشین. خیلی از کتابای بازار رو هم این 2 نفر نوشتن و واقعا توی حوزه دینی کنکور حرف اولو میزنن. تدریسشون یجوریه که دید طراح رو بهت میده. خودت بخوای با کتاب بخونی فکر نمیکنم بتونی همچین دیدی پیدا بکنی. -
Nrjs D سلام اکیدا توصیه میکنم تفتان استاد رضایی بقا رو بگیر
ایشون و اقای محسنی کبیر پای ثابت طراحای همه ازمونای ازمایشین. خیلی از کتابای بازار رو هم این 2 نفر نوشتن و واقعا توی حوزه دینی کنکور حرف اولو میزنن. تدریسشون یجوریه که دید طراح رو بهت میده. خودت بخوای با کتاب بخونی فکر نمیکنم بتونی همچین دیدی پیدا بکنی.Mahdi Jafari 1
من تهیه کردم اما فقط تستا و فیلمای حل بعضی تستا رو میبینم
به نظر شما درسنامه رو هم ببینم نیازه؟ -
Mahdi Jafari 1
من تهیه کردم اما فقط تستا و فیلمای حل بعضی تستا رو میبینم
به نظر شما درسنامه رو هم ببینم نیازه؟sallar savadkoohi اره اره حتما درسنامه رو هم ببینید خیلی مهمه. خلاصه درساش خصوصا تو روزای اخر خیلی فکر میکنم کمک کنه
فقط قبلش حتما خودتون یه بار متن اون درسو بخونید چون درسنامش جنبه مروری داره و نکات تستیش هم گفته میشه
-
sallar savadkoohi اره اره حتما درسنامه رو هم ببینید خیلی مهمه. خلاصه درساش خصوصا تو روزای اخر خیلی فکر میکنم کمک کنه
فقط قبلش حتما خودتون یه بار متن اون درسو بخونید چون درسنامش جنبه مروری داره و نکات تستیش هم گفته میشه
Mahdi Jafari 1
مرسیییی -
Mahdi Jafari 1
مرسییییsallar savadkoohi خواهش میکنم