معنی بیت؟؟؟
-
الان چجوری تاپیکوبزنم حل شده؟
-
مهشید حسن زاده کی گفته اینجور خونده میشه؟؟؟
@narjes-hashemi در معنی بیت؟؟؟ گفته است:
مهشید حسن زاده کی گفته اینجور خونده میشه؟؟؟
وقتی جدا خونده بشه بی معنیه
غفلت ما را سبب عمر سبک ، جولان شده است
شما میگی اینجور باید بین سبک و جولان مکث کرد ؟ -
@mitra-ism-rahmani
samira pournazar
parisa mrahimi
@Narjes-Hashemi
عزیزای دلم خیییییییییییلیییییییییی ممنون بابت زمان وحوصله ای که بخرج دادین
خیلی لطف کردین -
@mitra-ism-rahmani خب من این پستوهنوزم نمیتونم ببینم!ولی سپاس بابت وقتی که گذاشتی عزیزم:)
مهشید حسن زاده در معنی بیت؟؟؟ گفته است:
@mitra-ism-rahmani خب من این پستوهنوزم نمیتونم ببینم!ولی سپاس بابت وقتی که گذاشتی عزیزم:)
خواهش
اون قسمت بالا کنار اسمم ( اگه با سیستم هستی ) یه تیکت خاکستریه بزنی روش میره روی همون پست -
@mitra-ism-rahmani
samira pournazar
parisa mrahimi
@Narjes-Hashemi
عزیزای دلم خیییییییییییلیییییییییی ممنون بابت زمان وحوصله ای که بخرج دادین
خیلی لطف کردینمهشید حسن زاده خواهش می کنم عزیزم
-
مهشید حسن زاده در معنی بیت؟؟؟ گفته است:
خواهش
اون قسمت بالا کنار اسمم ( اگه با سیستم هستی ) یه تیکت خاکستریه بزنی روش میره روی همون پست@mitra-ism-rahmani میزنم میره صفحه اول ولی چیزی نیست!!!
قسمت نیست ببینیمت -
@mitra-ism-rahmani میزنم میره صفحه اول ولی چیزی نیست!!!
قسمت نیست ببینیمتمهشید حسن زاده
عجب !
-
@mitra-ism-rahmani میزنم میره صفحه اول ولی چیزی نیست!!!
قسمت نیست ببینیمتمهشید حسن زاده الان نخوندی توضیحات اون پستشونو؟
-
مهشید حسن زاده الان نخوندی توضیحات اون پستشونو؟
samira pournazar چراتوریپلایی که خودشون زدن افتاده بودازونجاخوندم
-
دوستداران ادبیات؛
%(#fa0064)[غفلت مارا سبب عمر سبک جولان شده است]
%(#fa0064)[خواب مارا این صدای آب سنگین کرده است]
این بیت چی میگه؟؟!!
خیلی خوبه هاااا..خیلی عمیقه..
دیگه تقریبا انقد عمیقه که نمیفهممش...
ممنون میشم توضیح بدینمهشید حسن زاده فکر کنم یعنی گذر عمر مثل گذر آب سریعه (البته با اینکه سریعه ما انتظار نداریم به این زودیا تموم شه )و در عین حال باوجود اون سرعتش به جای اینکه باعث احساس ترس از تموم شدن یا غیره بده احساس امنیت میده و همین آسودگی خیال بیش از حد باعث غفلت و خواب عمیق تر ما میشه
-
samira pournazar چراتوریپلایی که خودشون زدن افتاده بودازونجاخوندم
مهشید حسن زاده میخواستم کپی کنم پس حل شد. موفق باشی
-
مهشید حسن زاده میخواستم کپی کنم پس حل شد. موفق باشی
samira pournazar ممنونم مهربون
-
مهشید حسن زاده فکر کنم یعنی گذر عمر مثل گذر آب سریعه (البته با اینکه سریعه ما انتظار نداریم به این زودیا تموم شه )و در عین حال باوجود اون سرعتش به جای اینکه باعث احساس ترس از تموم شدن یا غیره بده احساس امنیت میده و همین آسودگی خیال بیش از حد باعث غفلت و خواب عمیق تر ما میشه
-
مهشید جان داخل لغت نامه جولان رو سرچ کن بعد مقایسش کن
اینجا سبک جولان به عنوان صفت برای عمر بوده(عمرما نه خودما،ما متوجه ی گذر عمر نمیشیم وگرنه غافل نیستیم پس صرفا گذر عمر نیست/ حالا فلسفیش نکنیم)
مصراع اول میگه اون سرکشی و بازیگوشی و دلنشین بودنش باعث شده متوجه گذر نشیم و عمر ما سریع بگذره
مصراع بعدش اومده تاکییدش کرده که آقا درست میفرمایی، شما این صدای آب که به ظاهر آرامش بخش بوده باعث شده ما متوجه گذر عمر نشیم و زودبگذره عمرمون پس علت غفلت و جولان ما همون صدای آبهشاید هم اشتباه از منه
-
مهشید جان داخل لغت نامه جولان رو سرچ کن بعد مقایسش کن
اینجا سبک جولان به عنوان صفت برای عمر بوده(عمرما نه خودما،ما متوجه ی گذر عمر نمیشیم وگرنه غافل نیستیم پس صرفا گذر عمر نیست/ حالا فلسفیش نکنیم)
مصراع اول میگه اون سرکشی و بازیگوشی و دلنشین بودنش باعث شده متوجه گذر نشیم و عمر ما سریع بگذره
مصراع بعدش اومده تاکییدش کرده که آقا درست میفرمایی، شما این صدای آب که به ظاهر آرامش بخش بوده باعث شده ما متوجه گذر عمر نشیم و زودبگذره عمرمون پس علت غفلت و جولان ما همون صدای آبهشاید هم اشتباه از منه
@narjes-hashemi ببخشید متوجه نشدم حل شد