🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست
میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه.
میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)،
**اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
سلام سلام
یه چالش جذاب داریم😍
قراره به مدت ۲۱ روز هر کاری که داریم رو شب قبل از اینکه بخوابیم لیست کنیم😁
چرا؟! چون:
۱. به کارامون نظم بهتری بدیم
۲. به همه کارامون برسیم
۳. با هدف از خواب بیدار بشیم
۴. با قدم های کوچیک به هدف های بلند مدتمون برسیم
۵. آخر شب با آسودگی بخوابیم
۶. و غیره...
هرشب قبل از اینکه بخوابید اینجا دوتا لیست میفرستید📝:
۱. لیست کارهای روز بعدتون که قراره انجام بدید
۲. لیست کارهای همون روز که انجام دادید
تو لیستتون همه کارهای ریز و درشتتون رو بنویسید که به همه کارهاتون برسید
مثلا این یه لیست از کارهای یک روز منه:
Screenshot_20211223-184808_Samsung Notes.jpg
تاریخ اون روز رو هم حتما ذکر کنید🗓
چالشمون از امشب شروع میشه
پس لیست کارهای فرداتون رو بنویسید
دوستاتون رو منشن کنید که بیاااان✌😄
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
سلام....
هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم...
تاحالا نمیدونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمیدونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،میخوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
هاعیی
امروز کامپیوترمو روشن کردم و چشمم به اینا خورد... بنظرم میتونه برای بعضیا مفید شه پس این تاپیکو زدم تا کنکوریا استفاده کنن :>
اگه تو هم ای دوست چیزی داری، لطفا بفرست اینجا تا همه استفاده کنن
فیلم های اشکان هاشمی:
جانوری
گیاهی
ژنتیک 1
ژنتیک 2
ژنتیک 3
ژنتیک 4
ژنتیک 5
ژنتیک 6
ژنتیک 7
ژنتیک 8
ژنتیک 9
تحلیل آزمون آپارات
سایت فیلم های نشر الگو
آزمون های آزمایشی
سایت اپ کانون (برای دیدن کارنامه زودهنگام)
سایت خرید جزوات تام لند
جزوه پارسا فراهانی:
حفظیات شیمی دهم
حفظیات شیمی یازدهم
حفظیات شیمی دوازدهم
سایت تاپ کپی (برای پرینت جزوه ها و اینا با قیمت مناسب)
سایت روزشمار (که تو این بخش میتونین گزارش مطالعه هم بدین) + اخبار و مطالب درسی کنکور
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم Narges_ Aqua
هاعی بر همگی :>
خوبین خوشین سلامتین؟ ☕
تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم برای روتین های روزمره زندگیمون.
روتین های ریز و درشت، اما ضروریمون که شاید برای انجامشون به یکم انگیزه نیاز داریم تا تنبلی نکنیم.
فرقی هم نداره درسی باشه یا غیر درسی؛
یا اینکه دانش آموز و کنکوری باشی یا فارغ التحصیل؛
فقط کافیه "آدم روتین مندی" باشی! 😂
روتین های درسی مثل: مسائل یا حفظیات شیمی، فرمول های ریاضی و فیزیک و شیمی، شکل های زیست، درسای حفظی مثل زمین و تاریخ و هویت و سلامت، دروس عمومی و ...
غیر درسی ها هم مثل: روتین پوست یا مو، پیاده روی، جمع کردن لحاف و پتو بعد بیدار شدن، مرتب کردن اتاق، آب دادن به گل و گیاه ها، ورزش و ...
اینجا، یجورایی مثل چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝 هست، با این تفاوت که فقط مخصوص گزارش روتینه.
میتونین اول یه لیست از روتین هایی که در روز دارین بنویسین، بعدش که انجامش دادین تیک بزنین. درست مثل بچه های خفن و پر تلاش تاپیک to do list :> 🔥🔥🔥
هیچی دیگه... خلاصه که اینجا منتظرتیم رفیق :> 🕶
Screenshot_20241001-133629_Pinterest.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@انسانیا
@ریاضیا
@تجربیا
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه بچه های کنکوری 1403
امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید و ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیرید.
راستش خیلی وقت بود تو فکر این تاپیک بودم و میخواستم یه لیست از اشتباهاتی که تو دوسال کنکورم انجام دادم براتون بگم تا همونجوری که از اسم تاپیک پیداست کنکوری های 1404 درس بگیرن و سمت این اشتباهات نرن.
.
1_سال کنکور تو هیبیییییچچچچچ نوع رابطهی عاطفی وارد نشید یا اگه از قبل درگیرش هستید بذارید کنار تا بعد کنکور
اولش اینجوریه که میگی زیاد وقتمو نمیگیره ولی اون ضربه ای که به درس و کنکور میزنه رو نمیبینی
تازه اگه خدایی نکرده دعوایی پیش بیاد که رو تمرکز هم تاثیر میذاره
.
2_شمای کنکوری با پا گذاشتن تو این مسیر قبول کردی که تا آخرشو با مقدار زیادی مسئولیت پذیری پیش ببری پس از زیر مسئولیت در نرو
اینجوری فقط خودتو گول میزنی
الکی پشت میز نشین
اگه قراره مشاور بگیری گزارشکار فیک نفرست
.
3_اگه قبول کردی که کنکوری هستی و قراره این مسئولیت رو تا تهش ببری حالا میری سراغ مرحلهی بعد و اونم اینه که تلاش کنی با روشی که مناسب خودت هست درس ها رو یاد بگیری و تست بزنی و آزمون بدی
مراحل درست درس خوندن به همدیگه وابستهن وهیچکدوم از مراحل مستقل از اون یکی نیست پس با جون و دل بخون
.
۴_از هیچ درسی در نرو
اگه با یه درس حال نمیکنی سعی نکن که بذاریش کنار و نادیدهش بگیری چون با کناره گرفتن از اون درس ضربه ی بیشتری میخوری
.
5_ از تست زدن نترس
اگه حس میکنی تست که میزنی هیچی نمیفهمی ازشون حق داری چون شاید هنوز فرایند آموزش و تثبیت اون موضوع کامل نشده و اشتباه زدن یا نزدن تست های آموزشی یا در آزمون ها شمارو نترسونه
به جای ترسیدن باید سعی کنید اشکال کار رو بفهمید
.
6_خودتونو باور داشته باشید
قرار نیست همیشه کسی شمارو تایید کنه
باید قبول کنی که تو مسیر زندگیت تنهایی
حتی اونایی هم که باهات خیلی رفیقن هم فقط میتونن در حد دلگرمی باشن برات، نه بیشتر
پس توقعتو از بقیه بیار پایین که آدم هر ضربه ای تو زندگیش میخوره از همین توقع داشتن هست
.
7_ حسرت فرصت های از دست رفته رو نخورید
قطعا هر کدوممون با اشتباهاتی وقتمونو تلف کردیم و موقعی که وقتی نبوده برا جبران عذاب وجدان و حسرت هجوم آورده بهمون
در این مورد باید بگم که هیچوقت گذشته، حال و آینده رو با هم قاطی نکنید
اگه یسری اشتباهات تو گذشته انجام دادی و الان بشینی براشون حسرت بخوری، وقتتو از دست میدی، وقت هم که از دست رفت آیندهی خوبی هم در انتظارت نیست و این موضوع ته تهش دوباره و دوباره باعث حسرت میشه
.
۸_قرار نیست هر کسی نجاتتون میده از یه چاله و نمیذاره تو چاه بیفتید رو بپرستید
.
۹_درگیر حاشیه نشو چون فقط کافیه یه کوچولو درگیر حاشیه بشی دیگه اونوقت هر چقدر هم سعی کنی خودتو نجات بدی نمیتونی یعنی حاشیه دیگه تو رو ول نمیکنه
.
۱۰_جاهایی که بهت استرس میدن نرو
چه مجازی چه در واقعیت
حتی اگه بودن اینجا هم بهت استرس میده نیا
.
۱۱_کاراتو پشت گوشت ننداز
همه مون با کمالگرایی آشنایی داریم و میدونیم که میتونه چه فاجعه هوایی به بار بیاد
پس کمالگرایی رو بذار کنار یا کنترلش کن
.
۱۲_تفریح و بیرون رفتن از خونه رو از خودتون دریغ نکنید چون همش تو خونه موندن باعث میشه زودتر خسته بشید
.
13_ با وجود تمام اینا تا آخر آخرش دووم بیارید و جا نزنید
.
امیدوارم که درس بگیرید
و سعی کنید اشتباهاتی که من مرتکب شدم رو انجام ندین
امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست و موفق باشید
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
شما هم از تجربیاتتون بگید
بخاطر اینکه هنوز گروهی برای بچه های 1404 تشکیل نشده من همون گروه تجربی و ریاضی و دوازدهم رو تگ میکنم
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
خیلی خوشحالم که به اهدافتون رسیدین و کنکور رو پشت سر گذاشتین
دیدم تو تاپیک های مختلف دارین در مورد ثبت نام تو دانشگاهمون و پیش نیاز ها و ملزوماتش صحبت می کنید
این تاپیک رو زدم تا سوال ها و پیام هاتون رو یه جا بپرسین و دسترسی بهشون راحت تر باشه
پس با خیال راحت اینجا در مورد مراحل مختلفی که باید جلو برین صحبت کنید
سلام
وسایل مورد نیاز برای زندگی در خوابگاه :
Screenshot_20220918-102120_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102138_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102158_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102215_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102233_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102248_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102302_Instagram.jpg
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[یازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر یازدهمی نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص کنکوری ها
@یازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و نتیجه زحماتی که برای کنکورتون کشیدین رو دیده باشین
بچه ها کنکور هم یه مرحله ای از زندگی هست
از حالا به بعد مهم اینه چه تصمیمی بگیرید و چطور ادامه بدین فارغ از هر نتیجه ای که کسب کردین
خوشحال میشیم اگه دوست داشتین نتیجه کنکورتون رو اینجا بنویسید 🙂
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تا ۱۴۰۰ باهمیم
-
سلام بر کنکوری های عزیز انجمن
میخوایم که توی این چند ماه مونده یه صفر از جلوی رتبه تون کم کنیم
۴ ماه تا کنکور زمان داریم،که میشه ۱۲۰ روز اگه همت کنید و روزی ده ساعت بخونید میشه ۱۲۰۰ ساعت ، ۱۰۰ تاشم بگیم توی عید و استراحت و...بره ، میمونه ۱۱۰۰ ساعت مفید
توی ۱۱۰۰ ساعت میشه خیلی کارا کرد به شرط اینکه قوی پای کار بایستید
من مشاور نیستم اما برای اینکه بدونم توی ماه های آخر باید چه بکنم خیلی مطالب مطالعه کردم و به این برنامه رسیدم امیدوارم برای شما هم مفید باشه
۱_ این دو هفته مونده به عید باید در دروس دوازدهم تا هر جایی که پیش رفتید، تست های آموزشی و یادگیری شونو کامل کنید۲_ در عید باید جمع بندی پایه انجام بدید ، خود من اعتقاد دارم اگه قراره فیلم جمع بندی ببینید ( همایش ها تفتان و طلایی و آرش و....) باید الان شروع کنید ، اگر فقط برای یکی دو درس حفظی میخواین فیلم ببینید بازم میشه عقب تر بندازید اما اگر برای چند تا درس و خصوصا ریاضی و فیزیک هست حتما الان شروع کنید، چون استاد جمع بندی به شما جزوه میده تست میده بزنید شما باید وقت داشته باشید برای این فرآیند مخصوصا اگر انتخاب تون همایش آرش باشه که طولانی تر از بقیه هست، گزینه کتاب های جمع بندی هم خیلی گزینه خوبیه فقط به کیفیت کتاب و این که آزمون داشته باشه و صرفا درسنامه نباشه توجه کنید
۳_ بعد عید همین طور که دارید جمع بندی ها رو پیش میبرید ، اگر از دوازدهم هم مطالب جدید دارید خوب مطالعه کنید️
۴_ خرداد ماه که امتحان نهایی دارید و می تونید دوازدهم رو دوباره خوب توی ذهن تون سازماندهی کنید، اصلا اصلا اصلااااااا نگران امتحان نهایی و تداخلش با کنکور نباشید با روش ۵
۵_ امتحان نهایی قالب مشخصی داره، برای این که کاملا خیال تون ازش راحت بشه و بتونید هم تست ها تونو بزنید و هم نمره خوبی توی نهایی بگیرید کافیه چند نمونه نهایی سال های اخیر راحل کنید، برای نظام جدید تقریبا در هر رشته ای هفت تا نمونه نهایی دارید که اگر اونا رو حل کنید ( هر چند تا تونستید)؛ سوالات امتحان را قبل امتحان فهمیدید، چه جوری؟ »» مثلا امتحان هویت برای ما و نهایی ترم قبل بیش از ده نمره سوال کاملا یکسان داشت پس با حل چند تا نمونه سوال نهایی را عالی بدید
۶_ کنکور های اخیر و روش سه روز یکبار
یک هفته آخر را کامل برای تورق کتاب ها خالی میکنید و به تعداد کنکور های شبیه سازی که میخواهید بدهید ( هرچی بیشتر عالی تر) بایدتوی روزای اول تیر و خرداد و حتی اگر لازم بود اواخر اردیبهشت، آزمون ها رو بچینید
بچههایی که با آزمون ، راه ابریشم، کلاسای دیگه و مدرسه و...پیش میرید این روش کلی را برای خودتون اختصاصی کنید
مجلات کانون قلم چی میتونه توی این مراحل خیلی کمکتون کنه به علاوه این که مدیریت آزمون و زمان را هم توش میارن خودتون دنبال کنید( اگر یکی از بچهها که مجلات را دنبال می کنه هر دفعه مجله جدید این جا به اشتراک بگذارد خیلی ممنون میشم )
️️️️️
مقاله (چهار مرحله تا کنکور) برنامه بعد عید را شرح داده مجله ۱۵فروردین کانون.pdf
و مقاله دوران چیدن سیب ها روش سه روز یکبار مجله 26اردیبهشت.pdf
مهمترین نکته ای که باید بهش توجه کنید اینه که الان باید بیشتر از هر زمان دیگری تست بزنید و سرعت و دقت را با هم ترکیب کنید
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی دانش آموز کنکوری @دانش-آموزان-آلاء -
z Gheibi در تا ۱۴۰۰ باهمیم گفته است:
سلام بر کنکوری های عزیز انجمن
میخوایم که توی این چند ماه مونده یه صفر از جلوی رتبه تون کم کنیم
۴ ماه تا کنکور زمان داریم،که میشه ۱۲۰ روز اگه همت کنید و روزی ده ساعت بخونید میشه ۱۲۰۰ ساعت ، ۱۰۰ تاشم بگیم توی عید و استراحت و...بره ، میمونه ۱۱۰۰ ساعت مفید
توی ۱۱۰۰ ساعت میشه خیلی کارا کرد به شرط اینکه قوی پای کار بایستید
من مشاور نیستم اما برای اینکه بدونم توی ماه های آخر باید چه بکنم خیلی مطالب مطالعه کردم و به این برنامه رسیدم امیدوارم برای شما هم مفید باشه
۱_ این دو هفته مونده به عید باید در دروس دوازدهم تا هر جایی که پیش رفتید، تست های آموزشی و یادگیری شونو کامل کنید۲_ در عید باید جمع بندی پایه انجام بدید ، خود من اعتقاد دارم اگه قراره فیلم جمع بندی ببینید ( همایش ها تفتان و طلایی و آرش و....) باید الان شروع کنید ، اگر فقط برای یکی دو درس حفظی میخواین فیلم ببینید بازم میشه عقب تر بندازید اما اگر برای چند تا درس و خصوصا ریاضی و فیزیک هست حتما الان شروع کنید، چون استاد جمع بندی به شما جزوه میده تست میده بزنید شما باید وقت داشته باشید برای این فرآیند مخصوصا اگر انتخاب تون همایش آرش باشه که طولانی تر از بقیه هست، گزینه کتاب های جمع بندی هم خیلی گزینه خوبیه فقط به کیفیت کتاب و این که آزمون داشته باشه و صرفا درسنامه نباشه توجه کنید
۳_ بعد عید همین طور که دارید جمع بندی ها رو پیش میبرید ، اگر از دوازدهم هم مطالب جدید دارید خوب مطالعه کنید️
۴_ خرداد ماه که امتحان نهایی دارید و می تونید دوازدهم رو دوباره خوب توی ذهن تون سازماندهی کنید، اصلا اصلا اصلااااااا نگران امتحان نهایی و تداخلش با کنکور نباشید با روش ۵
۵_ امتحان نهایی قالب مشخصی داره، برای این که کاملا خیال تون ازش راحت بشه و بتونید هم تست ها تونو بزنید و هم نمره خوبی توی نهایی بگیرید کافیه چند نمونه نهایی سال های اخیر راحل کنید، برای نظام جدید تقریبا در هر رشته ای هفت تا نمونه نهایی دارید که اگر اونا رو حل کنید ( هر چند تا تونستید)؛ سوالات امتحان را قبل امتحان فهمیدید، چه جوری؟ »» مثلا امتحان هویت برای ما و نهایی ترم قبل بیش از ده نمره سوال کاملا یکسان داشت پس با حل چند تا نمونه سوال نهایی را عالی بدید
۶_ کنکور های اخیر و روش سه روز یکبار
یک هفته آخر را کامل برای تورق کتاب ها خالی میکنید و به تعداد کنکور های شبیه سازی که میخواهید بدهید ( هرچی بیشتر عالی تر) بایدتوی روزای اول تیر و خرداد و حتی اگر لازم بود اواخر اردیبهشت، آزمون ها رو بچینید
بچههایی که با آزمون ، راه ابریشم، کلاسای دیگه و مدرسه و...پیش میرید این روش کلی را برای خودتون اختصاصی کنید
مجلات کانون قلم چی میتونه توی این مراحل خیلی کمکتون کنه به علاوه این که مدیریت آزمون و زمان را هم توش میارن خودتون دنبال کنید( اگر یکی از بچهها که مجلات را دنبال می کنه هر دفعه مجله جدید این جا به اشتراک بگذارد خیلی ممنون میشم )
️️️️️
مقاله (چهار مرحله تا کنکور) برنامه بعد عید را شرح داده مجله ۱۵فروردین کانون.pdf
و مقاله دوران چیدن سیب ها روش سه روز یکبار مجله 26اردیبهشت.pdf
مهمترین نکته ای که باید بهش توجه کنید اینه که الان باید بیشتر از هر زمان دیگری تست بزنید و سرعت و دقت را با هم ترکیب کنید
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی دانش آموز کنکوری @دانش-آموزان-آلاءمرسی درود بر شما
-
سلام
خب بلاخره رسیدیم به ۱۴۰۰ ، اول همه عیدتون مبارک 🥳🥳🥳
امسال انشاالله بهترین عید زندگیتون باشه چه جوری؟ چون دارین برای اهداف تون تلاش میکنید پس امسال بهترین عید نوروز را در پیش دارید
روزای تعطیل و ایام عید ، صبح ها زود بیدار بشین و برید سراغ درسا وگرنه روزتونو از دست میدید
عید و عید دیدنی و فیلم و ....همش سرجاشه تا شما کنکور بدین و برگردین یه کاری برای بعد کنکور بذارینهمه تلاش تونو توی عید بکنید و از این دو هفته اندازه دو هفته توقع داشته باشید نه بیشتر و نه کمتر
نتیجه کنکور شما بستگی به باور شما داره ، بگید قبول نمیشم قبول نمیشی ؛ خدا وکیلی وقتی خودت میگی قبول نمیشم چرا باید قبول بشی؟؟؟؟!!!!!آنقدر تلاش کنید که به این باور برسید که قبول میشید
بچهها خودباوری داشته باشید ، نمیگم توقعات فضایی داشته باشید،اما بدونید که همهی نتایج این روزا ( تراز و رتبه و...) هیچ تاثیری ندارن و فقط تلاش و استقامت شماست که نتیجه را معلوم میکنه؛ نا امید نشین و پر قدرت ادامه بدیدموفق باشید
این هم توضیح کوتاهی درمورد روش سه روز یکبار که در پست قبلی گفتم
قراره کنکور های اخیر را در یک نیم روز بزنیم و دو روز و نیم دیگر بررسی کنیم ، هر جا مطلبی را بلد نبودیم دوباره به کتاب و جزوه مون مراجعه میکنیم و اگر لازم شد تست ازش میزنیم تا مسلط بشیم
این جوری تمام مطالب را با توجه به اینکه چه قدر توی کنکور اومده جمع بندی کردیمدانش آموز کنکوری
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
سلام
حذفیات کنکور هم اعلام شد
حذفيات كنكور 1400-f_210329_043601.pdf
مثل پارسال سورپرایز شدیم ( لااقل من سورپرایز شدم)
عمومی ها که اتفاق خاصی نیفتاده، یه چند تا تفاوت جزئی که حذفشون کنیددر مورد اختصاصی ها دهم و یازدهم و ریاضی تغییر خاصی نداشتن
اما فیزیک و شیمی و زیست حذفیات بیشتری داشتن هر چند پراکنده
حذفیات رو دیگه نخونید
برای این که یادتون نره حذف شدن دو راه دارید:
۱_یه مداد قرمز برمیدارین و در کتاب هاتون یا هر چیزی که منبع اصلی تون در این ماه های پایانی هستش رو خط میزنید
۲_ اگر منابع تون پراکنده است روی یک کاغذ مباحث حذف شده را بنویسید و هر مطلبی را که رسیدید بهش اگر جزء این لیست بود نخونید
و اما در مورد کلافگی و ناراحتی که بعضی بچهها دارن برای حذف اون قسمت هایی که خوب بلد بودن، که البته حق دارن،به چند نکته توجه کنید
۱_ دشمن فرضی ()که در ذهن تون تصور کردید،که یه عده ای هستن که اینا رو نخوندن و وقتشونو روی مباحث دیگه گذاشتن و خیلی جلو افتادن من عقب افتادم و... رو دور بریزید، هرکس خونده باشه اینا رو هم خونده هرکس هم که نخونده اینارو هم نخونده ( درمورد یکی دو نفر استثنا صحبت نمی کنم در اکثریت جامعه کنکوری همین طوره)
۲_هر چه قدر هم که در یک موضوع مسلط بوده باشی نمیتونی بگی حتما حتما تستش را جواب میدی ، که بشماری سه تا تست حتمی منو تو کنکور حذف کردن و.....
۳_ هر یک کلمه ای که حذف کردن دستشون درد نکنه کارتونو برای جمع بندی آسون کردن
۴_ هر کس خونده ضرر نکرده چون اگر میخواد ادامه تحصیل بده هر چه بلد باشه به دردش میخورهاینارو کسی داره میگه که آزمون های بیست درصد آخرو با تراز هفت هزار ( برای اولین بار در آزمون هاش/ دیگه الان خودتون میدونید ماه های آخر هفت هزار بگیری یعنی چی، و بعد حذف بشه)میداد و روی سوالای این مباحث تسلط کامل داشت ، اما حذفش کردن
گریه کنی که آفتاب را ندیده ای ،ستاره ها را هم نخواهی دید
افسوس چیزی رو نخورید
کسایی موفق میشن که تا تحویل پاسخ نامه تحت هر شرایطی تلاش کنند
پر قدرت ادامه بدید@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
AMH moohamad bahrami
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@بچه-های-همخوانی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء -
z Gheibi در تا ۱۴۰۰ باهمیم گفته است:
سلام
حذفیات کنکور هم اعلام شد
حذفيات كنكور 1400-f_210329_043601.pdf
مثل پارسال سورپرایز شدیم ( لااقل من سورپرایز شدم)
عمومی ها که اتفاق خاصی نیفتاده، یه چند تا تفاوت جزئی که حذفشون کنیددر مورد اختصاصی ها دهم و یازدهم و ریاضی تغییر خاصی نداشتن
اما فیزیک و شیمی و زیست حذفیات بیشتری داشتن هر چند پراکنده
حذفیات رو دیگه نخونید
برای این که یادتون نره حذف شدن دو راه دارید:
۱_یه مداد قرمز برمیدارین و در کتاب هاتون یا هر چیزی که منبع اصلی تون در این ماه های پایانی هستش رو خط میزنید
۲_ اگر منابع تون پراکنده است روی یک کاغذ مباحث حذف شده را بنویسید و هر مطلبی را که رسیدید بهش اگر جزء این لیست بود نخونید
و اما در مورد کلافگی و ناراحتی که بعضی بچهها دارن برای حذف اون قسمت هایی که خوب بلد بودن، که البته حق دارن،به چند نکته توجه کنید
۱_ دشمن فرضی ()که در ذهن تون تصور کردید،که یه عده ای هستن که اینا رو نخوندن و وقتشونو روی مباحث دیگه گذاشتن و خیلی جلو افتادن من عقب افتادم و... رو دور بریزید، هرکس خونده باشه اینا رو هم خونده هرکس هم که نخونده اینارو هم نخونده ( درمورد یکی دو نفر استثنا صحبت نمی کنم در اکثریت جامعه کنکوری همین طوره)
۲_هر چه قدر هم که در یک موضوع مسلط بوده باشی نمیتونی بگی حتما حتما تستش را جواب میدی ، که بشماری سه تا تست حتمی منو تو کنکور حذف کردن و.....
۳_ هر یک کلمه ای که حذف کردن دستشون درد نکنه کارتونو برای جمع بندی آسون کردن
۴_ هر کس خونده ضرر نکرده چون اگر میخواد ادامه تحصیل بده هر چه بلد باشه به دردش میخورهاینارو کسی داره میگه که آزمون های بیست درصد آخرو با تراز هفت هزار ( برای اولین بار در آزمون هاش/ دیگه الان خودتون میدونید ماه های آخر هفت هزار بگیری یعنی چی، و بعد حذف بشه)میداد و روی سوالای این مباحث تسلط کامل داشت ، اما حذفش کردن
گریه کنی که آفتاب را ندیده ای ،ستاره ها را هم نخواهی دید
افسوس چیزی رو نخورید
کسایی موفق میشن که تا تحویل پاسخ نامه تحت هر شرایطی تلاش کنند
پر قدرت ادامه بدید@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
AMH moohamad bahrami
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@بچه-های-همخوانی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاءسلام
حذفیات فیزیک و زیست و شیمی خیلی قابل توجه نیست،هست؟ -
Zeinab Siri درحدی که بدونید چیا هستن و دوباره نخونید شون باید توجه کنید
مثلاً حرکت با شتاب ثابت حذف شده -
z Gheibi حرفتون کاملا منطقیه ولی بنظرم بد نیست حتی سطحی هم که شده خونده بشن
مثلا از سینماتیک فیزیک ریاضی، اومدن سقوط ازاد رو حذف کردن. خب خیلی از بچه ها شاید بیخیالش بشن ولی مثلا همین مسائل سقوط ازاد به یه شکل و فرم دیگه توی کار و انرژی هم هست بنابراین هیچ بعید نیست رد پاش باشه توی کنکور -
Mahdi Jafari 1 صحبت سر اولویت هاست
به نظر من همون چیزی که قبلا خوندن کافیه و در ماه های آخر باید به مباحث قطعی و پر اهمیت بپردازید
بازم هرکسی هر طور صلاح می دونه عمل کنه -
moohamad bahrami خواهش میکنم موفق باشید
-
سلام
فرارسیدن ماه مبارک رمضان را تبریک میگم
میخواستم برای درس خواندن در ماه رمضان پست بذارم ، این جا خیلی خوب توضیح دادن منم چند تا نکته اضافه می کنم
https://forum.alaatv.com/post/1886005واقعا خواب شب برای سلامتی خیلی مهمه اما اون افرادی که حتی در حالت عادی هم شب بیدارن و یا افرادی که طول روزه بازدهی شون کم میشه ، میتونن شب تا ظهر بخونن و ظهر تا افطار بخوابن
برگرداندن ساعت فیزیولوژی بدن اگه یک مقدار برنامه ریزی کنید کاملا ممکنه، من هر سال شب تاظهر بیدار بودم و هفته آخر ماه رمضان برنامه خوابم را تغییر میدادم به طوری که صبح عید فطر سر درس و سرحال باشم و اصلا هم اذیت نشدم ،یعنی هفته آخر همه خواب و بیداری ها رو برنامه ریزی میکردم به طوری که صبح عید سرحال سر درس باشم
البته برای افرادی که عصر کلاس دارن خواب شب لازم هست
️️️️️️️️️️️️️️️توی ماه رمضان بازدهی واقعاااااااااا چند برابر هم میتونه افزایش پیدا کنه، چون شما واقعا هیچ وقت تلف شده ای ندارید و طول روز کاملا آزادی
از این فرصت طلایی استفاده کنید
دوست داشتید این پست را هم مطالعه بفرمایید
https://forum.alaatv.com/post/1886525
توی این ماه عزیز من و همه دستاندرکاران آلا و همه آلایی ها رو از دعاهای قشنگ تون محروم نکنید
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی -
سلام برآلایی های پر تلاش
امروز می خواهم در مورد مدیریت انرژی سر جلسه صحبت کنیم
از اونجایی که پست های طولانی را نمی خونینکوتاه میگم سوال داشتین در تاپیک جداگانه مطرح کنید تا این تاپیک هم منظم بمونهمدریت انرژی = غلط نزدن
شما باید تعداد غلط را به حداقل برسانید چون
۱_ نمره منفی داره
۲_ وقتی یک سوال را جواب نمیدین درگیرش هم زیاد نمیشین پس انرژی را برای سوال های بعدی ذخیره میکنید اما وقتی زیاد غلط میزنید ،برای سوالات غلط زیاد انرژی میذارید و از بقیه سوالات باز میمونیدبرای رسیدن به این سطح باید در آزمون های شبیه سازی که پیشتر توضیح دادم( سه روز یکبار) خیللللللی تمرین کنید
و آزمون هاتونو خیلی دقیق بررسی کنید
دلیل غلط یا نزدن هر کدام سوالات را بررسی کنید و بنویسید تا متوجه شوید دقیقا در چه موردی ضعف دارین، بی دقتی و ضعف علمی و سرعت پایین و....گاهی فاصله برخی افراد تا قبولی فقط اینه که غلط نزنن
موفق باشید
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-همخوانی -
سلام
روش های مدیریت زمان در آزمونهای جامع
مجله ۲۹فروردین.pdf@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء
-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چقدر این دو ماه میتونه روی تسلط تاثیر داشته باشه؟
اصلا چقدر میتونه تاثیر گذار باشه؟ در رتبه یا قبولی
بعد اینکه اگه تا پایان اردیبهشت به اون مقدار از تسلط روی دروس دوازدهم نرسیدم خرداد بنظرتون تمرکزم را بذارم روی تسلط اون مباحث یا نه امتحان نهایی؟اصلا این دو ماه برای همین هستش، اگر خوندین اما تسلط ندارین الان وقتشه خیللللللی تاثیر گذار هست ، به صورتی باور نکردنی ، مخصوصا برای بچههایی که خوندن اما هنوز صد در صد مسلط نیستن
چه جوری ؟ آزمون شبیه سازی کنکور ( سه روز یکبار) را باید با روش های مدیریت آزمون ( زمان نقصانی و×- تمرین کنید) و جمع بندیدر پست اول روش سه روز یکبار و در پست های بعدی مقالات روش های زمان نقصانی و × - را توضیح دادم
برای درس هایی که هنوز مسلط نیستین یا ضعیف هستید از همایش یا کتاب جمع بندی استفاده کنید مثلا همایش طلایی که کوتاه تره برای درس های مسلط تر خوبه و آرش که طولانی تره و درسنامه کاملی داره برای ضعیف تر ها
تمرکز تون در این چند وقت روی کسب تسلط در مطلبی باشه که خوندین ، و ایراداتتون رو رفع کنید
در پست اول راجب امتحان نهایی هم کامل توضیح دادم
یه پیشنهاد دارم که عالیه خودم ازش نتیجه دیدم ، یه روش برای بررسی آزمونها است
اگر دوست داشتید و به این روش آزمون هاتونو بررسی کردید تاپیک بزنید و این مدل بررسی تونو بذارین تا ایرادات آزمون دادنتونو رو حل کنیمواما روش ، آزمون که میدین چه سه روز یکبار و چه آزمون های جامع، موقع بررسی برای تک تک سوالات بنویسید چرا غلط و چرا نزده شده اند،شکی بوده ، بی دقتی بوده ، بلد نبودم ، وقت کم آوردم و....
این طوری دقیق متوجه میشین ایرادتون از کجاست و رفعش میکنیدس ز samira pournazar
@بچه-های-همخوانی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
مرسی مرسی عالی بود من استفاده کردم و نتیجه فوق العاده ای هم گرفتم و ادامه میدم
مرسی از همه -
reyhane karimi 0 در تا ۱۴۰۰ باهمیم گفته است:
مرسی مرسی عالی بود من استفاده کردم و نتیجه فوق العاده ای هم گرفتم و ادامه میدم
مرسی از همهخداروشکر که مفید بوده
دقیقا از کدوم ؟
از تجربه تون بیشتر بگین تا بقیه هم استفاده کنن
ممنون