Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. حوصله تموم کردم:|
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..! رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..! مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
ایرپاد برای یک انسان فقیر
هویجججه
بچه ها واقعا نمیتونم بعد از اینکه 10 تومن پول ساعت هوشمند دادم ایرپاد گرون بخرم واقعا no money ایرپاد تا سقف 3 تومن چی توصیه میکنید؟ چیزی که خودتون داشتین و راضی بودین🥲
سوال مشاوره ای

حوصله تموم کردم:|

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
21 دیدگاه‌ها 7 کاربران 331 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M آفلاین
    M آفلاین
    Mr.Fantastic
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام.از سه شنبه هفته گذشته تا الان که دارم این متن رو مینویسم حوصله هیچ درسی رو ندارم
    کمتر سابقه داشته اینطور بشه
    چن روزی رو استراحت کردم و یکم از فضای درس دور شدم بلکه بهتر بشه
    ولی تاثیری نداشت😕
    @تجربیا
    z Gheibi

اکانت غیرفعال هست (دائم)

مینا مینابم Faeze RadsereshtF z GheibiZ amirh_hmyfA M.ba78M 5 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • M Mr.Fantastic

سلام.از سه شنبه هفته گذشته تا الان که دارم این متن رو مینویسم حوصله هیچ درسی رو ندارم
      ولی تاثیری نداشت😕
      @تجربیا
      z Gheibi

مینا مینابم آفلاین
      مینا مینابم آفلاین
      مینا میناب

@mr-fantastic منم😐

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • مینا مینابم مینا میناب

@mr-fantastic منم😐

M آفلاین
        M آفلاین
        Mr.Fantastic
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده

مینا میناب
        دو ساعته میخوام یه درس دینی بخونم😕

اکانت غیرفعال هست (دائم)

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • _Biliifti__ آفلاین
          _Biliifti__ آفلاین
          _Biliifti_
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط _Biliifti_ انجام شده

سلام !شاید برا بار هزارمه من این متنو میندازم تو انجمن😅

جواب این سوال دست خودتونه فقط چون پرسیدید من دخالت میکنم و واقعا شرمنده ام
          شما میدونی عشق چیه؟ هوس چیه؟
          وقتی عاشق میشی فقط اونو میبینی ،تو افکارت اونو میبینی حتی داخل خیالاتتم هست
          تمام کارات رو برای رسیدن به اون انجام میدی
          بدون اون و بدون فکر کردن بهش انگار یه چیزی کم داری یه چیزتو گم کردی.تمام هدف زندگیت میشه رسیدن به اون.حالا هوس چیه؟شامل یه رنج وسیعی از چیزاست مثلا شما میخواین یه ماشین بخرید و براتون هیچ فرقی یا محدودیتی بین پراید یو بنزو لوکس نداره هرکودوم که راحت تر به دست بیادو میخرین
          خواسته هاتونو نزارید تبدیل به یه هوس زود گذر بشه
          چون قراره یه روزی کنکور بدید و بدون شک فقط فکر رتبه ی خوبی و ننشتی فکر کنی رتبه ی خوب یعنی بین ۱تا ۱۰ یا ۱۰۰۰تا ۵۰۰۰ و حتی نمیدونی کودوم دانشگاه قراره کنکور بدی به همین دلیله که اگه کسی بیاد به شما بگه درس چیه الان همه لیسانساش بیکارن بدون شک میزاری کنار تمام آرزوهاو رویاهاتو فراموش میکنی چون عاشق آیندت نیستی .شاید تنها دلگرمی شما اینه که پست بزاری و نظر بقیه رو بپرسی آدمایی که هر کودوم مثل خود من نظر یا عقیده ای دارن مثل خود من که الان معلوم نیست چی دارم میگم😅😐
          شما بشین با خودت خلوت کن ببین چند چندی خودتو بشناسو آیندتو به چالش بکش ببین ارزش داره از همه چیزت بگذری؟ تو رو مشکلات وایسی ؟یا اصلا ارزش داره دربارش حرف میزنی یا نه به نظرم هدفتو مشخص کن که بدون شک تا تهش میری فقط هدفه که باعث میشه بری جلو این کبمبود حوصله ی شما دلیلش نداشتنه هدفه
          هیچی از رتبه برترا کم نداری به خودت قول پیشرفت بده و اعتماد به نفس خودتو ببر بالا یعنی چی تنبلم خب بلاخره یه شروعی هست دیگه برا شروع هم یه فیلم طنز ببین قبلش یا حالا اون فیلمی که دوسش داری توصیه میشه تخمه فراموش نشه
          اگه عاشق خودتو آیندتی واسه هدفت تلاش کن! حرفای منو مردمو بیخیال شو
          این رمان منم به عنوان یه فوضول در نظر نگیر چون خودمم مثل شما بودم و درکتون کردم اینقد زیاد شد
          موفق باشین

لاجرم مست و طربناک و قوی بنیادیم...

M amirh_hmyfA 2 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • _Biliifti__ _Biliifti_

بدون اون و بدون فکر کردن بهش انگار یه چیزی کم داری یه چیزتو گم کردی.تمام هدف زندگیت میشه رسیدن به اون.حالا هوس چیه؟شامل یه رنج وسیعی از چیزاست مثلا شما میخواین یه ماشین بخرید و براتون هیچ فرقی یا محدودیتی بین پراید یو بنزو لوکس نداره هرکودوم که راحت تر به دست بیادو میخرین
            چون قراره یه روزی کنکور بدید و بدون شک فقط فکر رتبه ی خوبی و ننشتی فکر کنی رتبه ی خوب یعنی بین ۱تا ۱۰ یا ۱۰۰۰تا ۵۰۰۰ و حتی نمیدونی کودوم دانشگاه قراره کنکور بدی به همین دلیله که اگه کسی بیاد به شما بگه درس چیه الان همه لیسانساش بیکارن بدون شک میزاری کنار تمام آرزوهاو رویاهاتو فراموش میکنی چون عاشق آیندت نیستی .شاید تنها دلگرمی شما اینه که پست بزاری و نظر بقیه رو بپرسی آدمایی که هر کودوم مثل خود من نظر یا عقیده ای دارن مثل خود من که الان معلوم نیست چی دارم میگم😅😐
            شما بشین با خودت خلوت کن ببین چند چندی خودتو بشناسو آیندتو به چالش بکش ببین ارزش داره از همه چیزت بگذری؟ تو رو مشکلات وایسی ؟یا اصلا ارزش داره دربارش حرف میزنی یا نه به نظرم هدفتو مشخص کن که بدون شک تا تهش میری فقط هدفه که باعث میشه بری جلو این کبمبود حوصله ی شما دلیلش نداشتنه هدفه
            هیچی از رتبه برترا کم نداری به خودت قول پیشرفت بده و اعتماد به نفس خودتو ببر بالا یعنی چی تنبلم خب بلاخره یه شروعی هست دیگه برا شروع هم یه فیلم طنز ببین قبلش یا حالا اون فیلمی که دوسش داری توصیه میشه تخمه فراموش نشه
            این رمان منم به عنوان یه فوضول در نظر نگیر چون خودمم مثل شما بودم و درکتون کردم اینقد زیاد شد
            موفق باشین

M آفلاین
            M آفلاین
            Mr.Fantastic

@narjes-hashemi
            خیییییلی ممنوننننن🌟 🍀 🌺 🌷

اکانت غیرفعال هست (دائم)

_Biliifti__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • M Mr.Fantastic

@narjes-hashemi

_Biliifti__ آفلاین
              _Biliifti__ آفلاین
              _Biliifti_

@mr-fantastic در حوصله تموم کردم:| گفته است:

@narjes-hashemi

موفق باشید...

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • _Biliifti__ _Biliifti_

@mr-fantastic در حوصله تموم کردم:| گفته است:

@narjes-hashemi

موفق باشید...

M آفلاین
                M آفلاین
                Mr.Fantastic

@narjes-hashemi همچنین شما

اکانت غیرفعال هست (دائم)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • M Mr.Fantastic

ولی تاثیری نداشت😕
                  @تجربیا
                  z Gheibi

Faeze RadsereshtF آفلاین
                  Faeze RadsereshtF آفلاین
                  Faeze Radseresht

@mr-fantastic من وقتی اینطوری بشم یکی از این کارا رو میکنم،امیدوارم برای شما هم مفید باشه.

1.با خواهرم درباره روزگار خوش بعد کنکور حرف میزنم. 😑(حالا شما اگه برادری، خواهری یا دوست صمیمی داری این کارو باهم کنید.)

2.فک میکنم عالی برنامم رو انجام دادم و برنامه برای دوازدهم میریزم. (نمینویسم، بهش فکر میکنم)

3.درباره شغلی که بهش علاقه دارم سرچ میکنم.

4.میرم بیرون فضام عوض شه.

5.کلیپ انگیزشی میبینم.

6.به شب قبل کنکور فکر میکنم. (این خیلی موثر)

همینا.

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • Faeze RadsereshtF Faeze Radseresht

@mr-fantastic من وقتی اینطوری بشم یکی از این کارا رو میکنم،امیدوارم برای شما هم مفید باشه.

1.با خواهرم درباره روزگار خوش بعد کنکور حرف میزنم. 😑(حالا شما اگه برادری، خواهری یا دوست صمیمی داری این کارو باهم کنید.)

2.فک میکنم عالی برنامم رو انجام دادم و برنامه برای دوازدهم میریزم. (نمینویسم، بهش فکر میکنم)

3.درباره شغلی که بهش علاقه دارم سرچ میکنم.

4.میرم بیرون فضام عوض شه.

5.کلیپ انگیزشی میبینم.

6.به شب قبل کنکور فکر میکنم. (این خیلی موثر)

همینا.

M آفلاین
                    M آفلاین
                    Mr.Fantastic

Faeze Radseresht
                    چار تاش قابل انجام هست واسم
                    سعی میکنم یکیشو انجام بدم
                    ممنون

اکانت غیرفعال هست (دائم)

Faeze RadsereshtF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • M Mr.Fantastic

Faeze Radseresht
                      چار تاش قابل انجام هست واسم
                      سعی میکنم یکیشو انجام بدم
                      ممنون

Faeze RadsereshtF آفلاین
                      Faeze RadsereshtF آفلاین
                      Faeze Radseresht

@mr-fantastic خواهش میکنم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • M Mr.Fantastic

ولی تاثیری نداشت😕
                        @تجربیا
                        z Gheibi

z GheibiZ آفلاین
                        z GheibiZ آفلاین
                        z Gheibi

@mr-fantastic سلام
                        این جا توضیح دادم
                        https://forum.alaatv.com/post/1869835

بای ذنب قتلت🖤
                        به کدامین گناه کشته شد؟؟
                        #آرمان_علی_وردی

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • z GheibiZ z Gheibi

@mr-fantastic سلام
                          این جا توضیح دادم
                          https://forum.alaatv.com/post/1869835

M آفلاین
                          M آفلاین
                          Mr.Fantastic

z Gheibi مرسی

اکانت غیرفعال هست (دائم)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • _Biliifti__ _Biliifti_

موفق باشین

amirh_hmyfA آفلاین
                            amirh_hmyfA آفلاین
                            amirh_hmyf

@narjes-hashemi کمبود حوصله دلیلش بدون هدف داشتن نیست
                            اونی که از همون اول نمیخونه اره هدف نداره
                            ولی کسی که میخونده مدت ها و الان حوصله نداره دلیش خستگیه

قرار نیست منو هرجایی پیدا کني
                            فقط میتونی از دور تو اوج ببینی

_Biliifti__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • M Mr.Fantastic

ولی تاثیری نداشت😕
                              @تجربیا
                              z Gheibi

amirh_hmyfA آفلاین
                              amirh_hmyfA آفلاین
                              amirh_hmyf

@mr-fantastic استراحتت مثلا چیا بودن؟

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • amirh_hmyfA amirh_hmyf

_Biliifti__ آفلاین
                                _Biliifti__ آفلاین
                                _Biliifti_

amirh_hmyf در حوصله تموم کردم:| گفته است:

آره خب شما درست میگید به هرحال هرکس نظری داره
                                چون گفتن استراحت کردم چند روز درست نشد و خودم هم همین مشکل رو داشتم، گفتم!

amirh_hmyfA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • _Biliifti__ آفلاین
                                  _Biliifti__ آفلاین
                                  _Biliifti_

یه روزایی هدف سست میشه!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • _Biliifti__ _Biliifti_

amirh_hmyf در حوصله تموم کردم:| گفته است:

آره خب شما درست میگید به هرحال هرکس نظری داره
                                    چون گفتن استراحت کردم چند روز درست نشد و خودم هم همین مشکل رو داشتم، گفتم!

amirh_hmyfA آفلاین
                                    amirh_hmyfA آفلاین
                                    amirh_hmyf

@narjes-hashemi اها 💚
                                    شاید استراحتش درست و حسابی نبوده
                                    مثلا نشستن پای گوشی و چت کردن تو انجمن باشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • M Mr.Fantastic

ولی تاثیری نداشت😕
                                      @تجربیا
                                      z Gheibi

M.ba78M آفلاین
                                      M.ba78M آفلاین
                                      M.ba78

@mr-fantastic چند روز دور شدن از فضای درسی کار خیلی اشتباهی هست
                                      باید مدت زمان استراحت کافی و به اندازه ی نیاز باشه
                                      نصف روز یا حداکثر یک روز برای استراحت کافیه که توی این یک روز واقعا باید با چیزای درست سرگرم باشیم که وقتی برگشتیم سمت درس دوباره یه مشکلی به مشکلاتمون اضافه نشه برای مثال یه سریال 20 قسمتی رو دانلود نکنیم که مجبور بشیم اونو ادامه بدیم و...
                                      ولی الان که دور شدین باید کم کم شروع کنید به اضافه کردن ساعت مطالعه شاید یه هفته ی اول سخت باشه اینکار ولی کاری هست که باید انجام بشه و راه فراری نیست هرچی بیشتر از درس دور باشی بیشتر زجر میکشی و عذاب وجدان داری

هرچه در فهم تو آید...آن بوَد مفهوم تو

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • amirh_hmyfA amirh_hmyf

@mr-fantastic استراحتت مثلا چیا بودن؟

M آفلاین
                                        M آفلاین
                                        Mr.Fantastic

amirh_hmyf
                                        یکی دو روزش بیرون رفتم
                                        یکی دو روز هم PC و موبایل و ...

اکانت غیرفعال هست (دائم)

amirh_hmyfA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • M.ba78M M.ba78

@mr-fantastic چند روز دور شدن از فضای درسی کار خیلی اشتباهی هست
                                          باید مدت زمان استراحت کافی و به اندازه ی نیاز باشه
                                          نصف روز یا حداکثر یک روز برای استراحت کافیه که توی این یک روز واقعا باید با چیزای درست سرگرم باشیم که وقتی برگشتیم سمت درس دوباره یه مشکلی به مشکلاتمون اضافه نشه برای مثال یه سریال 20 قسمتی رو دانلود نکنیم که مجبور بشیم اونو ادامه بدیم و...
                                          ولی الان که دور شدین باید کم کم شروع کنید به اضافه کردن ساعت مطالعه شاید یه هفته ی اول سخت باشه اینکار ولی کاری هست که باید انجام بشه و راه فراری نیست هرچی بیشتر از درس دور باشی بیشتر زجر میکشی و عذاب وجدان داری

M آفلاین
                                          M آفلاین
                                          Mr.Fantastic
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده

@m-ba78
                                          اره.خودم هم الان متوجه شدم استراحتم یکم به ضررم تموم شده
                                          مرسی

اکانت غیرفعال هست (دائم)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه