حوصله تموم کردم:|
-
@mr-fantastic منم
-
@mr-fantastic منم
مینا میناب
دو ساعته میخوام یه درس دینی بخونم -
سلام !شاید برا بار هزارمه من این متنو میندازم تو انجمن
جواب این سوال دست خودتونه فقط چون پرسیدید من دخالت میکنم و واقعا شرمنده ام
شما میدونی عشق چیه؟ هوس چیه؟
وقتی عاشق میشی فقط اونو میبینی ،تو افکارت اونو میبینی حتی داخل خیالاتتم هست
تمام کارات رو برای رسیدن به اون انجام میدی
بدون اون و بدون فکر کردن بهش انگار یه چیزی کم داری یه چیزتو گم کردی.تمام هدف زندگیت میشه رسیدن به اون.حالا هوس چیه؟شامل یه رنج وسیعی از چیزاست مثلا شما میخواین یه ماشین بخرید و براتون هیچ فرقی یا محدودیتی بین پراید یو بنزو لوکس نداره هرکودوم که راحت تر به دست بیادو میخرین
خواسته هاتونو نزارید تبدیل به یه هوس زود گذر بشه
چون قراره یه روزی کنکور بدید و بدون شک فقط فکر رتبه ی خوبی و ننشتی فکر کنی رتبه ی خوب یعنی بین ۱تا ۱۰ یا ۱۰۰۰تا ۵۰۰۰ و حتی نمیدونی کودوم دانشگاه قراره کنکور بدی به همین دلیله که اگه کسی بیاد به شما بگه درس چیه الان همه لیسانساش بیکارن بدون شک میزاری کنار تمام آرزوهاو رویاهاتو فراموش میکنی چون عاشق آیندت نیستی .شاید تنها دلگرمی شما اینه که پست بزاری و نظر بقیه رو بپرسی آدمایی که هر کودوم مثل خود من نظر یا عقیده ای دارن مثل خود من که الان معلوم نیست چی دارم میگم
شما بشین با خودت خلوت کن ببین چند چندی خودتو بشناسو آیندتو به چالش بکش ببین ارزش داره از همه چیزت بگذری؟ تو رو مشکلات وایسی ؟یا اصلا ارزش داره دربارش حرف میزنی یا نه به نظرم هدفتو مشخص کن که بدون شک تا تهش میری فقط هدفه که باعث میشه بری جلو این کبمبود حوصله ی شما دلیلش نداشتنه هدفه
هیچی از رتبه برترا کم نداری به خودت قول پیشرفت بده و اعتماد به نفس خودتو ببر بالا یعنی چی تنبلم خب بلاخره یه شروعی هست دیگه برا شروع هم یه فیلم طنز ببین قبلش یا حالا اون فیلمی که دوسش داری توصیه میشه تخمه فراموش نشه
اگه عاشق خودتو آیندتی واسه هدفت تلاش کن! حرفای منو مردمو بیخیال شو
این رمان منم به عنوان یه فوضول در نظر نگیر چون خودمم مثل شما بودم و درکتون کردم اینقد زیاد شد
موفق باشین -
بدون اون و بدون فکر کردن بهش انگار یه چیزی کم داری یه چیزتو گم کردی.تمام هدف زندگیت میشه رسیدن به اون.حالا هوس چیه؟شامل یه رنج وسیعی از چیزاست مثلا شما میخواین یه ماشین بخرید و براتون هیچ فرقی یا محدودیتی بین پراید یو بنزو لوکس نداره هرکودوم که راحت تر به دست بیادو میخرین
چون قراره یه روزی کنکور بدید و بدون شک فقط فکر رتبه ی خوبی و ننشتی فکر کنی رتبه ی خوب یعنی بین ۱تا ۱۰ یا ۱۰۰۰تا ۵۰۰۰ و حتی نمیدونی کودوم دانشگاه قراره کنکور بدی به همین دلیله که اگه کسی بیاد به شما بگه درس چیه الان همه لیسانساش بیکارن بدون شک میزاری کنار تمام آرزوهاو رویاهاتو فراموش میکنی چون عاشق آیندت نیستی .شاید تنها دلگرمی شما اینه که پست بزاری و نظر بقیه رو بپرسی آدمایی که هر کودوم مثل خود من نظر یا عقیده ای دارن مثل خود من که الان معلوم نیست چی دارم میگم
شما بشین با خودت خلوت کن ببین چند چندی خودتو بشناسو آیندتو به چالش بکش ببین ارزش داره از همه چیزت بگذری؟ تو رو مشکلات وایسی ؟یا اصلا ارزش داره دربارش حرف میزنی یا نه به نظرم هدفتو مشخص کن که بدون شک تا تهش میری فقط هدفه که باعث میشه بری جلو این کبمبود حوصله ی شما دلیلش نداشتنه هدفه
هیچی از رتبه برترا کم نداری به خودت قول پیشرفت بده و اعتماد به نفس خودتو ببر بالا یعنی چی تنبلم خب بلاخره یه شروعی هست دیگه برا شروع هم یه فیلم طنز ببین قبلش یا حالا اون فیلمی که دوسش داری توصیه میشه تخمه فراموش نشه
این رمان منم به عنوان یه فوضول در نظر نگیر چون خودمم مثل شما بودم و درکتون کردم اینقد زیاد شد
موفق باشین@narjes-hashemi
خیییییلی ممنوننننن -
@narjes-hashemi
خیییییلی ممنوننننن -
@narjes-hashemi همچنین شما
-
@mr-fantastic من وقتی اینطوری بشم یکی از این کارا رو میکنم،امیدوارم برای شما هم مفید باشه.
1.با خواهرم درباره روزگار خوش بعد کنکور حرف میزنم.
(حالا شما اگه برادری، خواهری یا دوست صمیمی داری این کارو باهم کنید.)
2.فک میکنم عالی برنامم رو انجام دادم و برنامه برای دوازدهم میریزم. (نمینویسم، بهش فکر میکنم)
3.درباره شغلی که بهش علاقه دارم سرچ میکنم.
4.میرم بیرون فضام عوض شه.
5.کلیپ انگیزشی میبینم.
6.به شب قبل کنکور فکر میکنم. (این خیلی موثر)
همینا.
-
@mr-fantastic من وقتی اینطوری بشم یکی از این کارا رو میکنم،امیدوارم برای شما هم مفید باشه.
1.با خواهرم درباره روزگار خوش بعد کنکور حرف میزنم.
(حالا شما اگه برادری، خواهری یا دوست صمیمی داری این کارو باهم کنید.)
2.فک میکنم عالی برنامم رو انجام دادم و برنامه برای دوازدهم میریزم. (نمینویسم، بهش فکر میکنم)
3.درباره شغلی که بهش علاقه دارم سرچ میکنم.
4.میرم بیرون فضام عوض شه.
5.کلیپ انگیزشی میبینم.
6.به شب قبل کنکور فکر میکنم. (این خیلی موثر)
همینا.
Faeze Radseresht
چار تاش قابل انجام هست واسم
سعی میکنم یکیشو انجام بدم
ممنون -
Faeze Radseresht
چار تاش قابل انجام هست واسم
سعی میکنم یکیشو انجام بدم
ممنون@mr-fantastic خواهش میکنم.
-
@mr-fantastic سلام
این جا توضیح دادم
https://forum.alaatv.com/post/1869835 -
@mr-fantastic سلام
این جا توضیح دادم
https://forum.alaatv.com/post/1869835z Gheibi مرسی
-
موفق باشین@narjes-hashemi کمبود حوصله دلیلش بدون هدف داشتن نیست
اونی که از همون اول نمیخونه اره هدف نداره
ولی کسی که میخونده مدت ها و الان حوصله نداره دلیش خستگیه -
@mr-fantastic استراحتت مثلا چیا بودن؟
-
@narjes-hashemi کمبود حوصله دلیلش بدون هدف داشتن نیست
ولی کسی که میخونده مدت ها و الان حوصله نداره دلیش خستگیهamirh_hmyf در حوصله تموم کردم:| گفته است:
ولی کسی که میخونده مدت ها و الان حوصله نداره دلیش خستگیهآره خب شما درست میگید به هرحال هرکس نظری داره
چون گفتن استراحت کردم چند روز درست نشد و خودم هم همین مشکل رو داشتم، گفتم! -
یه روزایی هدف سست میشه!
-
amirh_hmyf در حوصله تموم کردم:| گفته است:
ولی کسی که میخونده مدت ها و الان حوصله نداره دلیش خستگیهآره خب شما درست میگید به هرحال هرکس نظری داره
چون گفتن استراحت کردم چند روز درست نشد و خودم هم همین مشکل رو داشتم، گفتم!@narjes-hashemi اها
شاید استراحتش درست و حسابی نبوده
مثلا نشستن پای گوشی و چت کردن تو انجمن باشه -
@mr-fantastic چند روز دور شدن از فضای درسی کار خیلی اشتباهی هست
باید مدت زمان استراحت کافی و به اندازه ی نیاز باشه
نصف روز یا حداکثر یک روز برای استراحت کافیه که توی این یک روز واقعا باید با چیزای درست سرگرم باشیم که وقتی برگشتیم سمت درس دوباره یه مشکلی به مشکلاتمون اضافه نشه برای مثال یه سریال 20 قسمتی رو دانلود نکنیم که مجبور بشیم اونو ادامه بدیم و...
ولی الان که دور شدین باید کم کم شروع کنید به اضافه کردن ساعت مطالعه شاید یه هفته ی اول سخت باشه اینکار ولی کاری هست که باید انجام بشه و راه فراری نیست هرچی بیشتر از درس دور باشی بیشتر زجر میکشی و عذاب وجدان داری -
@mr-fantastic استراحتت مثلا چیا بودن؟
amirh_hmyf
یکی دو روزش بیرون رفتم
یکی دو روز هم PC و موبایل و ... -
@mr-fantastic چند روز دور شدن از فضای درسی کار خیلی اشتباهی هست
باید مدت زمان استراحت کافی و به اندازه ی نیاز باشه
نصف روز یا حداکثر یک روز برای استراحت کافیه که توی این یک روز واقعا باید با چیزای درست سرگرم باشیم که وقتی برگشتیم سمت درس دوباره یه مشکلی به مشکلاتمون اضافه نشه برای مثال یه سریال 20 قسمتی رو دانلود نکنیم که مجبور بشیم اونو ادامه بدیم و...
ولی الان که دور شدین باید کم کم شروع کنید به اضافه کردن ساعت مطالعه شاید یه هفته ی اول سخت باشه اینکار ولی کاری هست که باید انجام بشه و راه فراری نیست هرچی بیشتر از درس دور باشی بیشتر زجر میکشی و عذاب وجدان داری@m-ba78
اره.خودم هم الان متوجه شدم استراحتم یکم به ضررم تموم شده
مرسی