زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
سلام به همه ی الایی های گل خصوصا استاد امینی که واقعا درسطح دانشگاه تدریس میکنن خواستم از دست اندر کاران الا خواهش کنم اگه میشه زیست چهارم هم بدین استاد امینی تا ایشالا همه تو کنکور زیستو بترکونیم ممنون
-
m777sh در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام و خسته نباشید خدمت شما
ببخشید پس تدریس بقیه فصل ها کجاست ؟سلام، اون فصل ها رو میتونید با استاد رحیمی یا استاد پازوکی ببینید.
-
سلام و عرض ادب.
ببخشید کانال تلگرامی ک استاد امینی گفتن رو لینکشو لطف کنید قرار بدید تا بتونیم جزوه هارودانلود کنیم.
باتشکر -
سلام و عرض ادب.
ببخشید کانال تلگرامی ک استاد امینی گفتن رو لینکشو لطف کنید قرار بدید تا بتونیم جزوه هارودانلود کنیم.
باتشکرalireza.sh.mu در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام و عرض ادب.
باتشکر -
سلام دوستان ایا تدریس استاد ادامه پیدا میکنه؟ خواهش میکنم موثق بگین ممنونم
-
سلام
از استاد خواهش می کنم به تدریسشون ادامه بدهند و سال سوم رو تموم کنند ، تازه سال چهارم رو هم کامل تدریس کنند هرچه زودتر ، من دارم تغییر رشته میدم و تو تابستون باید بخونم ، خیلی به این فیلم ها نیاز دارم. -
سلام
از استاد خواهش می کنم به تدریسشون ادامه بدهند و سال سوم رو تموم کنند ، تازه سال چهارم رو هم کامل تدریس کنند هرچه زودتر ، من دارم تغییر رشته میدم و تو تابستون باید بخونم ، خیلی به این فیلم ها نیاز دارم.mohamadjvad در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام
از استاد خواهش می کنم به تدریسشون ادامه بدهند و سال سوم رو تموم کنند ، تازه سال چهارم رو هم کامل تدریس کنند هرچه زودتر ، من دارم تغییر رشته میدم و تو تابستون باید بخونم ، خیلی به این فیلم ها نیاز دارم.سلام چرا مباحثی رو که استاد تدریس نکردن با استاد رحیمی یا از استاد پازوکی نمیبینید؟
-
سلام استاد امیدوارم که انشاالله با تدریس عالللیییییی تون و صد البته با جزوه های عالیییی تون ما رو تو این سال یاری کنیننننن با سپاس و تشکر از تمام مدیران و دبیران و کادر آلا
-
سلام مهم ترین فصلا و سخترین فصلای سوم نیستن دوم رو چیکار کنیم پییییش چی لطفا زیستو ایشون درس بدن لطفا
kataun در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام مهم ترین فصلا و سخترین فصلای سوم نیستن دوم رو چیکار کنیم پییییش چی لطفا زیستو ایشون درس بدن لطفا
سلام، خب از دکتر رحیمی یا دکتر پازوکی ببینید.
-
سلام خدمت استاد عزیزم آقای امینی راد. فصل ۵ تا ۱۰ رو سایت لطفا این چند فصل رو هم زحمت بکشین ,تنها امیدمون به آلا هست ,لطفا کار زیبا و خداپسندانه تون رو ناقص نذارین,با تشکر از آلا
-
سلام ،از استاد امینی راد نهایت تشکر رو میکنم ،تدریس عالی ،انرژی مثبت عالی .
فقط یه نکته اونم اینکه از جايي که بهترین تشکر از يه شخص انتقاد هست منم میخواستم جسارتی بکنم و یه انتقاد داشته باشم،من خیلی توجه میکنم به آقای امینی راد که میخوان پر انرژی ظاهر بشن و انرژی مثبت بدن ،ولی متاسفانه بعضي اوقات انرژی مثبتی که منتقل میشه خیلی کمه و باعث خستگی زودتر میشه ،خواهشم از استاد امینی راد این هست که تو تدریس توازن انرژی ایجاد کنن ،یعنی همیشه پر انرژی باشن( احساس میکنم بعضی اوقات ایشون خسته ان و بالطبع انرژی منفی منتقل میشه .
بازم از شما آقای امینی راد و از انجمن الا تشکر میکنم که با فکر مايين ،دم شما گرم -
سلام ضمن تشکر از اقای امینی راد که واقعا در حد کنکور تدریس میکنن و تدریسشون بی مثاله میخواستم خواهش کنم زیست سال چهارم رو هم اقای امینی راد تدریس کنن . ممنون
-
از مسولین الا خواهش میکنم که با استاد هماهنگ کنن تا جزوه ها رو به اشتراک بزارن
-
saeed rostami در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
استاد اگه جزوه ای در اختیار آلا قرار بدن آلا حتما روی سایت میزاره.