زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
m777sh در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام و خسته نباشید خدمت شما
ببخشید پس تدریس بقیه فصل ها کجاست ؟تدریس نشدن..خیلی واضحه که!
-
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۶، ۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
m777sh در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام و خسته نباشید خدمت شما
ببخشید پس تدریس بقیه فصل ها کجاست ؟سلام، اون فصل ها رو میتونید با استاد رحیمی یا استاد پازوکی ببینید.
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام و عرض ادب.
ببخشید کانال تلگرامی ک استاد امینی گفتن رو لینکشو لطف کنید قرار بدید تا بتونیم جزوه هارودانلود کنیم.
باتشکر -
سلام و عرض ادب.
ببخشید کانال تلگرامی ک استاد امینی گفتن رو لینکشو لطف کنید قرار بدید تا بتونیم جزوه هارودانلود کنیم.
باتشکرنوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalireza.sh.mu در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام و عرض ادب.
باتشکر -
سلام دوستان ایا تدریس استاد ادامه پیدا میکنه؟ خواهش میکنم موثق بگین ممنونم
-
سلام
از استاد خواهش می کنم به تدریسشون ادامه بدهند و سال سوم رو تموم کنند ، تازه سال چهارم رو هم کامل تدریس کنند هرچه زودتر ، من دارم تغییر رشته میدم و تو تابستون باید بخونم ، خیلی به این فیلم ها نیاز دارم. -
سلام
از استاد خواهش می کنم به تدریسشون ادامه بدهند و سال سوم رو تموم کنند ، تازه سال چهارم رو هم کامل تدریس کنند هرچه زودتر ، من دارم تغییر رشته میدم و تو تابستون باید بخونم ، خیلی به این فیلم ها نیاز دارم.نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamadjvad در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام
از استاد خواهش می کنم به تدریسشون ادامه بدهند و سال سوم رو تموم کنند ، تازه سال چهارم رو هم کامل تدریس کنند هرچه زودتر ، من دارم تغییر رشته میدم و تو تابستون باید بخونم ، خیلی به این فیلم ها نیاز دارم.سلام چرا مباحثی رو که استاد تدریس نکردن با استاد رحیمی یا از استاد پازوکی نمیبینید؟
-
سلام استاد امیدوارم که انشاالله با تدریس عالللیییییی تون و صد البته با جزوه های عالیییی تون ما رو تو این سال یاری کنیننننن با سپاس و تشکر از تمام مدیران و دبیران و کادر آلا
-
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جزوه 6و 7 و 8 رو نمیذارین؟
-
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام مهم ترین فصلا و سخترین فصلای سوم نیستن دوم رو چیکار کنیم پییییش چی لطفا زیستو ایشون درس بدن لطفا
-
سلام مهم ترین فصلا و سخترین فصلای سوم نیستن دوم رو چیکار کنیم پییییش چی لطفا زیستو ایشون درس بدن لطفا
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهkataun در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام، خب از دکتر رحیمی یا دکتر پازوکی ببینید.
-
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۶، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باسلام خدمت اقای امینی راد که از صمیم قلب درس می دهند وما؛هم ایشان وهمه ی مشارکت کنندگان الا رو ازصمیم قلب دوست داریم وبهشون ارادت داریم چون واقعا بزرگوارند تنها خواهش٬اقای امینی تو رو خدا به تدریستون ادامه بدید. خواهش می کنم.
-
سلام خدمت استاد عزیزم آقای امینی راد. فصل ۵ تا ۱۰ رو سایت لطفا این چند فصل رو هم زحمت بکشین ,تنها امیدمون به آلا هست ,لطفا کار زیبا و خداپسندانه تون رو ناقص نذارین,با تشکر از آلا
-
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ،از استاد امینی راد نهایت تشکر رو میکنم ،تدریس عالی ،انرژی مثبت عالی .
فقط یه نکته اونم اینکه از جايي که بهترین تشکر از يه شخص انتقاد هست منم میخواستم جسارتی بکنم و یه انتقاد داشته باشم،من خیلی توجه میکنم به آقای امینی راد که میخوان پر انرژی ظاهر بشن و انرژی مثبت بدن ،ولی متاسفانه بعضي اوقات انرژی مثبتی که منتقل میشه خیلی کمه و باعث خستگی زودتر میشه ،خواهشم از استاد امینی راد این هست که تو تدریس توازن انرژی ایجاد کنن ،یعنی همیشه پر انرژی باشن( احساس میکنم بعضی اوقات ایشون خسته ان و بالطبع انرژی منفی منتقل میشه .
بازم از شما آقای امینی راد و از انجمن الا تشکر میکنم که با فکر مايين ،دم شما گرم -
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ضمن تشکر از اقای امینی راد که واقعا در حد کنکور تدریس میکنن و تدریسشون بی مثاله میخواستم خواهش کنم زیست سال چهارم رو هم اقای امینی راد تدریس کنن . ممنون
-
از مسولین الا خواهش میکنم که با استاد هماهنگ کنن تا جزوه ها رو به اشتراک بزارن
-
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۳۹۶، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaeed rostami در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
استاد اگه جزوه ای در اختیار آلا قرار بدن آلا حتما روی سایت میزاره.
-
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درود.امکانش هست برای زیست پیش هم مجموعه ی 0 تا صد با استاد امینی راد تهیه کنید؟
-
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۶، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با تشکر از زحمات همه مسئولین الا. لطفا ادامه مباحث رو هم از تدریس استاد امینی قرار بدید.
-
نوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۳۹۶، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام آلاجان
خیلی ممنون بابت همه زحماتتون
ان شاء الله که بتونیم جبران کنیم
یه درخواست داشتم که فکر میکنم خواسته ی خیلی های دیگه هم باشه:
لطفا برای کنکور 97 یه استاد خیلی خوب مثل آقای پازوکی رو بیارین و صفر تا صد زیست رو به ایشون واگذار کنین آخه ما به جز شما و برنامه هاتون امیدی نداریم
بازم مرسی آلاجان