راه ابریشم عمومی ها
-
برا کنکور ۱۴۰۱ امکان داره راه ابریشم داشته باشیم
یا ن اگه نه زودتر بگین کلاس ثبتنام کنیم
-
این پست پاک شده! -
دانش-آموزان-آلاء
@M-an -
Amanj rahimi واسه یازدهمیا که تخفیف گزاشتن واسه راه ابریشم
فک کنم داره -
سلام راستش دروس عمومی به ظنر اصلا نیاز به راه ابزیشم ندارن
شما میتونین از همین صفر تا صد های سایت استفاده کنین برای درسنامه. بعدش فقط باید تست بزنید
-
سلام راستش دروس عمومی به ظنر اصلا نیاز به راه ابزیشم ندارن
شما میتونین از همین صفر تا صد های سایت استفاده کنین برای درسنامه. بعدش فقط باید تست بزنید
amirmohammad shakeri
اما راه ابریشم یک نقطه قوت خیلی خوبی که داره این هستش که پیش آزمون و پس آزمون داره و همچنین سوالات کنکور سال های گذشته رو بررسی میکنه و باز هم میشه گفت که سوالات گزینه دو و سوالات قلم چی رو بررسی میکنه و تست های خیلی بیشتری رو میزنه که با روند تست زنی بهتر آشنا بشیم .....
پس به نظرم برای عمومی ها راه ابریشم باشه خیلی خوب میشه و کلی هم آلا رو دعا میکنیم که برای عمومی ها راه ابریشم بزاره
(البته که همیشه دعاش میکنم راه ابریشم عمومی بزاره دعاهامون بیشتر هم میشه)
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-همخوانی -
amirmohammad shakeri
اما راه ابریشم یک نقطه قوت خیلی خوبی که داره این هستش که پیش آزمون و پس آزمون داره و همچنین سوالات کنکور سال های گذشته رو بررسی میکنه و باز هم میشه گفت که سوالات گزینه دو و سوالات قلم چی رو بررسی میکنه و تست های خیلی بیشتری رو میزنه که با روند تست زنی بهتر آشنا بشیم .....
پس به نظرم برای عمومی ها راه ابریشم باشه خیلی خوب میشه و کلی هم آلا رو دعا میکنیم که برای عمومی ها راه ابریشم بزاره
(البته که همیشه دعاش میکنم راه ابریشم عمومی بزاره دعاهامون بیشتر هم میشه)
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-همخوانیamir hosseinloo راستش منم از خدامه چون خیلی عمومی هارو بی برنامه میخونم نیاز دارم به یچیزی که صفر تا صد برنامم باهاش باشه وگرنه هی پخش و پلا عمومی میخونم
-
Amanj rahimi واسه یازدهمیا که تخفیف گزاشتن واسه راه ابریشم
فک کنم داره -
Sina Sina
یازدهمی ها الان بهترین فرصته که راه ابریشم رو با تخفیف ۳۵٪ از سایت آلاء دریافت کنند.از اول سال گفتیم یازدهمی ها صبر کنند، الان می گیم که بعد از عید گرفتن راه ابریشم به یازدهمی ها توصیه میشه. یک برنامه جامع و خوب تا کنکور ۱۴۰۱ می تونند با راه ابریشم آلاء برای خودشون بریزند
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد