-
نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان ؟ چرا نور های مختلفِ رنگی { همان بناس زنق } با هم ترکیب می شوند و نور #سفید# را پدید میآورند؟/؟///؟؟؟؟ به نظر غیر منطقی می آد / و ترکیب نورهای رنگی باس ی تور رنگی بشه نه سفید!!!!
من از معلم خودمون پرسیدم اطلاعات نداشت ممنون میشم راهنمایی ام کنید -
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جزوه ترمودینامیک پس کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
-
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ترمودینامیک جلسه140 خیلی خلاصه تدرس شده مثل تدریس های قبل جزوه رنگی و تدریس مثل اونا نداره...............
-
ترمودینامیک جلسه140 خیلی خلاصه تدرس شده مثل تدریس های قبل جزوه رنگی و تدریس مثل اونا نداره...............
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۴، ۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهmohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
سلام
این جلسه فقط یادآوری جلساتی بوده که اوایل سال تحصیلی تدریس شده، تدریس کامل نیز موجود می باشد.
موفق و سربلند باشید. -
ali5030305gmail.com گفته است:
راستی! جزوه جلسه 4 و 5 رو هم بذارید لطفا....
mohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
همکاران دنبال جزوه هستند و آقای فدایی فرد قرار است این جزوه را در اختیار ما قرار دهند که ما هم منتظریم .
-
mohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
سلام
این جلسه فقط یادآوری جلساتی بوده که اوایل سال تحصیلی تدریس شده، تدریس کامل نیز موجود می باشد.
موفق و سربلند باشید.نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهممنون از اطلاع رسانی شما
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۴، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.
ببخشید چرا کیفیت جروه ها پایینه؟یک مقدار تار هست و برای پرینت گرفتن مناسب نیست.ممنون از تمام زحماتتان -
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منظورم جزوه ی فصل 5 و 6 هست
-
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۴، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یک صفحه از جزوه الکتریسیته ساکن موجود نیست
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۴، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگان،آقای شاهرخی و آقا سهراب بین جلسات 135 و 136 یکی دو جلسه جا مونده و خواهش میکنم.....
لطفا اگه میشه زود بزارید،ممنونم -
سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگان،آقای شاهرخی و آقا سهراب بین جلسات 135 و 136 یکی دو جلسه جا مونده و خواهش میکنم.....
لطفا اگه میشه زود بزارید،ممنونم@tavana.tvngmail.com گفته است:
لطفا اگه میشه زود بزارید،ممنونمبا سلام خدمت شما . ما جلساتی که شما فرموده اید را چک کردیم . فیلمها به طور کامل بر روی سایت قرار گرفته است و هیچ جلسه ای جا نمانده است . شما به چه استدلالی این را فرموده اید؟
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۴، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای شاهرخی بزرگوار
صفحه۲۷ جزوه الکتریسیته ساکن در جزوه نیست.یه لطفی بفرمائید چک کنید
با تشکر از زحمات شما -
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام،آقای شاهرخی با این استدلال که آخرین سوال حل شده جلسه 135 مثال 1 بوده و در جزوه قسمت های سرعت امواج الکترومغناطیس و طیف امواج الکترومغناطیس اصلاحل نشدن و استاد از مثال 1 در جلسه 135 به مثال 6 در جلسه 136 رفتن،حالا من متوجه نمیشم قضیه چطور شده که 4 صفحه جامونده و شما هم فرمودید جلسه ای نیست که قرار ندادید،از طرفی در جلسه 136 بدون توضیح دادن قسمت آزمایش یانگ در صفحه 8 جزوه فصل 6 سال چهارم مثال حل میکنن،لطفا اگه من اشتباه میکنم دوستانی که میدونن قضیه چیه منو از اشتباه در بیارن،با تشکر از آقای شاهرخی بزرگوار
-
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این درس با جزوه نیست ؟با جزوه تدریس نمی شه
-
آقای شاهرخی بزرگوار
با تشکر از زحمات شمانوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad124 گفته است:
آقای شاهرخی بزرگوار
با تشکر از زحمات شما -
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۴، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام آقای شاهرخی صفحه ی 27 الکترسیته ساکن نیست؟
-
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۴، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الکترسیته جاری جزوه نداره؟جزوه دبیر
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۴، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اول تشکر
دوم جزوه الکتریسیته جاری ؟ -
اول تشکر
دوم جزوه الکتریسیته جاری ؟نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۴، ۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهmohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
الکترسیته جاری جزوه نداره؟جزوه دبیر
mohammadx0098 گفته است:
اول تشکر
دوم جزوه الکتریسیته جاری ؟سلام
هنوز جزوه توسط دبیر آماده نشده، هر وقت آماده شد بلافاصله نو سایت قرار داذه می شود. -
آقای شاهرخی بزرگوار
با تشکر از زحمات شمامدیرنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهmohamad124 گفته است:
یک صفحه از جزوه الکتریسیته ساکن موجود نیست
mohamad124 گفته است:
آقای شاهرخی بزرگوار
با تشکر از زحمات شماmohamadreza گفته است:
mohamad124 گفته است:
آقای شاهرخی بزرگوار
با تشکر از زحمات شماmohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
سلام آقای شاهرخی صفحه ی 27 الکترسیته ساکن نیست؟
جزوه ی قرار داده شده بر روی سایت عینا جزوه ای است که توسط دبیر در اختیار ما قرار گرفته است . احتمال دارد اشتباه صفحه بندی باشد.