Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
راستی! جزوه جلسه 4 و 5 رو هم بذارید لطفا....
..
..
..
.. -
سلام دوستان ؟ چرا نور های مختلفِ رنگی { همان بناس زنق } با هم ترکیب می شوند و نور #سفید# را پدید میآورند؟/؟///؟؟؟؟ به نظر غیر منطقی می آد / و ترکیب نورهای رنگی باس ی تور رنگی بشه نه سفید!!!!
من از معلم خودمون پرسیدم اطلاعات نداشت ممنون میشم راهنمایی ام کنید -
سلام جزوه ترمودینامیک پس کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
-
ترمودینامیک جلسه140 خیلی خلاصه تدرس شده مثل تدریس های قبل جزوه رنگی و تدریس مثل اونا نداره...............
-
mpashazadehreplied to mohammadsalehhassni.1gmail.com on آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده
mohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
ترمودینامیک جلسه140 خیلی خلاصه تدرس شده مثل تدریس های قبل جزوه رنگی و تدریس مثل اونا نداره...............
سلام
این جلسه فقط یادآوری جلساتی بوده که اوایل سال تحصیلی تدریس شده، تدریس کامل نیز موجود می باشد.
موفق و سربلند باشید. -
Mr.Shahrokhi مدیرreplied to mohammadsalehhassni.1gmail.com on آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده
ali5030305gmail.com گفته است:
راستی! جزوه جلسه 4 و 5 رو هم بذارید لطفا....
سلام جزوه ترمودینامیک پس کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
همکاران دنبال جزوه هستند و آقای فدایی فرد قرار است این جزوه را در اختیار ما قرار دهند که ما هم منتظریم .
-
ممنون از اطلاع رسانی شما
-
یک صفحه از جزوه الکتریسیته ساکن موجود نیست
-
@tavana.tvngmail.com گفته است:
سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگان،آقای شاهرخی و آقا سهراب بین جلسات 135 و 136 یکی دو جلسه جا مونده و خواهش میکنم.....
لطفا اگه میشه زود بزارید،ممنونمبا سلام خدمت شما . ما جلساتی که شما فرموده اید را چک کردیم . فیلمها به طور کامل بر روی سایت قرار گرفته است و هیچ جلسه ای جا نمانده است . شما به چه استدلالی این را فرموده اید؟
-
آقای شاهرخی بزرگوار
صفحه۲۷ جزوه الکتریسیته ساکن در جزوه نیست.یه لطفی بفرمائید چک کنید
با تشکر از زحمات شما -
با سلام،آقای شاهرخی با این استدلال که آخرین سوال حل شده جلسه 135 مثال 1 بوده و در جزوه قسمت های سرعت امواج الکترومغناطیس و طیف امواج الکترومغناطیس اصلاحل نشدن و استاد از مثال 1 در جلسه 135 به مثال 6 در جلسه 136 رفتن،حالا من متوجه نمیشم قضیه چطور شده که 4 صفحه جامونده و شما هم فرمودید جلسه ای نیست که قرار ندادید،از طرفی در جلسه 136 بدون توضیح دادن قسمت آزمایش یانگ در صفحه 8 جزوه فصل 6 سال چهارم مثال حل میکنن،لطفا اگه من اشتباه میکنم دوستانی که میدونن قضیه چیه منو از اشتباه در بیارن،با تشکر از آقای شاهرخی بزرگوار
-
این درس با جزوه نیست ؟با جزوه تدریس نمی شه
-
mohamad124 گفته است:
آقای شاهرخی بزرگوار
صفحه۲۷ جزوه الکتریسیته ساکن در جزوه نیست.یه لطفی بفرمائید چک کنید
با تشکر از زحمات شما -
سلام آقای شاهرخی صفحه ی 27 الکترسیته ساکن نیست؟
-
الکترسیته جاری جزوه نداره؟جزوه دبیر
-
اول تشکر
دوم جزوه الکتریسیته جاری ؟ -
الکترسیته جاری جزوه نداره؟جزوه دبیر
mohammadx0098 گفته است:
اول تشکر
دوم جزوه الکتریسیته جاری ؟سلام
هنوز جزوه توسط دبیر آماده نشده، هر وقت آماده شد بلافاصله نو سایت قرار داذه می شود.