-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه ما به کیفیت عالیه فیلم ها نیاز داریم چون بر روی مانیتور و پروژکتور اجرا می کنیم. .......
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون ار بابت جزوه ها
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جزوه الکترسیته ساکن پس چرا نیست؟
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جزوه صوت را بار دیگر قرار دهید چون در نمایشگر های بزرک تصاویر جزوه و نوشته هایش نا خواناست ممنون از زحمات شما ==========
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا در هفته چند جلسه فیزیکه؟؟انگار همه هفته فیزیکه؟چون هر وقت میام 20 جلسه اضافه شده!!!!!!!
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
میشه بگید استاد در جلسه ی 120 دقیقا مثال های کدوم جزوه را حل میکنند؟؟؟
ممنون -
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواهشا جزوه ی ترمودینامیک رو قرار بیدهید بخش هایی دیگر از فیزیک ودرس ای دیگر هم جزوه شان ناقص است خواهشا قراردهید
با تشکر -
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۴، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط mpashazadeh انجام شده
@a.h.pourmehdegmail.com گفته است:
خواهش میکنم جواب ایمیل منو بدید خواهش میکنم
سلام
جزوه ترمو دینامیک رو دارم پیگیری میکنم به محض اینکه توسط دبیر به دستم برسه، به شما میرسونمش.
باتشکر -
mohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
-
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام آقای شاهرخی،جلسه 119 رو مثل ایتکه اشتباه زدید،خودتون یه نگاهی بندازید،چون باید در جلسه 119 از مثال 14 استاد ادامه بدن،ولی رفته مثال 19،جناب شاهرخی من خیلی عجله دارم،خواهش میکنم یه کاری کنید،ممنون میشم
-
سلام آقای شاهرخی،جلسه 119 رو مثل ایتکه اشتباه زدید،خودتون یه نگاهی بندازید،چون باید در جلسه 119 از مثال 14 استاد ادامه بدن،ولی رفته مثال 19،جناب شاهرخی من خیلی عجله دارم،خواهش میکنم یه کاری کنید،ممنون میشم
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۳۹۴، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@tavana.tvngmail.com گفته است:
سلام
مشکل پیگیری شد، یک جلسه جا افتاده بود می تونید از لینک زیر فیلم مورد نظر رو دانلود کنید:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/20/4418 -
نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راستی! جزوه جلسه 4 و 5 رو هم بذارید لطفا....
..
..
..
.. -
نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان ؟ چرا نور های مختلفِ رنگی { همان بناس زنق } با هم ترکیب می شوند و نور #سفید# را پدید میآورند؟/؟///؟؟؟؟ به نظر غیر منطقی می آد / و ترکیب نورهای رنگی باس ی تور رنگی بشه نه سفید!!!!
من از معلم خودمون پرسیدم اطلاعات نداشت ممنون میشم راهنمایی ام کنید -
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جزوه ترمودینامیک پس کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
-
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ترمودینامیک جلسه140 خیلی خلاصه تدرس شده مثل تدریس های قبل جزوه رنگی و تدریس مثل اونا نداره...............
-
ترمودینامیک جلسه140 خیلی خلاصه تدرس شده مثل تدریس های قبل جزوه رنگی و تدریس مثل اونا نداره...............
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۴، ۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهmohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
سلام
این جلسه فقط یادآوری جلساتی بوده که اوایل سال تحصیلی تدریس شده، تدریس کامل نیز موجود می باشد.
موفق و سربلند باشید. -
ali5030305gmail.com گفته است:
راستی! جزوه جلسه 4 و 5 رو هم بذارید لطفا....
همکاران دنبال جزوه هستند و آقای فدایی فرد قرار است این جزوه را در اختیار ما قرار دهند که ما هم منتظریم .
-
سلام
این جلسه فقط یادآوری جلساتی بوده که اوایل سال تحصیلی تدریس شده، تدریس کامل نیز موجود می باشد.
موفق و سربلند باشید.نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهممنون از اطلاع رسانی شما
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۴، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.
ببخشید چرا کیفیت جروه ها پایینه؟یک مقدار تار هست و برای پرینت گرفتن مناسب نیست.ممنون از تمام زحماتتان -
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منظورم جزوه ی فصل 5 و 6 هست