موصوف و صفت
-
سلام جواب این سوال چی میشه و اینکه چرا بقیه گزینه ها غلط اند؟

-
-
Mr B به نظرم گزینه ی ۱ درسته چون موضوع موصوف و یعرضه جمله ی وصفیه و صفته و موضوع اسم مفعوله چون ریشه ش وضع هست
-
Mr B گزینه ی 2.....
قصه جمیله صفت و موصوف هست.....
حالا میخواد ک موصوف اسم مفعول هم نباشه...
ک نیست -
@kosar-mottaghi در موصوف و صفت گفته است:
Mr B سلام
گ۲ میشه؟؟
اگه درسته توضیح بدمگ۱:موضوع اسم مفعول/یعرضه جمله وصفیه هستش و چون موضوع که نکره وصف کرده
موضوع میشه موصوف
گ۲:مجنون اسم مفعول ولی اینجا موصوف نیس صفته
گ۳:موظف اسم مفعول و موصوف لائق
گ۳:محاصیل جمع محصول اسم مفعول وموصوف زراعیة هستشمیشه گ۲
-
-
@kosar-mottaghi در موصوف و صفت گفته است:
Mr B سلام
گ۲ میشه؟؟
اگه درسته توضیح بدمگ۱:موضوع اسم مفعول/یعرضه جمله وصفیه هستش و چون موضوع که نکره وصف کرده
موضوع میشه موصوف
گ۲:مجنون اسم مفعول ولی اینجا موصوف نیس صفته
گ۳:موظف اسم مفعول و موصوف لائق
گ۳:محاصیل جمع محصول اسم مفعول وموصوف زراعیة هستشمیشه گ۲
@kosar-mottaghi یه توضیحی بدم من که هرقت خواستید جمله وصفیه رو تشخیص بدید اگر تو ترجمه اون گزینه به((ایـــکه ــ ایست کــه )) رسیدید در اونجا جمله وصفیه داریم. مثلا تو گزینه 1 اگر ترجمه کنیم.((ترجمه: برمرد واجب است که.....)) پس تو این گزینه جلمه وصفیه داریم.
-
@kosar-mottaghi zeinab dehghani ممنون بله گزینه 2 جواب هست فقط اینکه من تو تشخیص موصوف و صفت کمی مشکل دارم مثل گزینه ی یک چطور یک فعل میتونه صفت باشه؟ و اینکه تو گزینه 4 چرا جنس محاصیلنا و الزراعیة یکی نیست چون یکی از شرطای موصوف صفت این بود که هردو یک جنس داشته باشند واینکه محاصیل جمع هست زراعیه جمع نیست. اگر کمک کنید ممنون میشم و اینکه اگر راهکار کاربردی برای تشخیص صحیح موصوف و صفت ها دارین لطفا بگین.متشکرم
-
@kosar-mottaghi zeinab dehghani ممنون بله گزینه 2 جواب هست فقط اینکه من تو تشخیص موصوف و صفت کمی مشکل دارم مثل گزینه ی یک چطور یک فعل میتونه صفت باشه؟ و اینکه تو گزینه 4 چرا جنس محاصیلنا و الزراعیة یکی نیست چون یکی از شرطای موصوف صفت این بود که هردو یک جنس داشته باشند واینکه محاصیل جمع هست زراعیه جمع نیست. اگر کمک کنید ممنون میشم و اینکه اگر راهکار کاربردی برای تشخیص صحیح موصوف و صفت ها دارین لطفا بگین.متشکرم
Mr B
خواهشگ۱ مربوط میشه به سال۱۱ نکره و جمله وصفیه
چون موضوع (ال)نداره وس نکره هستش وقتی معنی میکنیم میبینم فعل یعرضه داره موضوع توصیف میکنه کل عبارت بعد از موضوع میشه جمله وصفیهحرف شما درسته
اما نگا کنید این یک ترکیب درواقع اینجوری:محاصیل+نا+الرزاعیة
%(#a82525)[در فارسی ما اول صفت میاریم بعد مظاف الیه(محصولات زراعی ما)]
اما در عربی اول مضاف الیه میاد بعد صفت(محاصیل+نا+الرزاعیة) -
-
Mr B
خواهشگ۱ مربوط میشه به سال۱۱ نکره و جمله وصفیه
چون موضوع (ال)نداره وس نکره هستش وقتی معنی میکنیم میبینم فعل یعرضه داره موضوع توصیف میکنه کل عبارت بعد از موضوع میشه جمله وصفیهحرف شما درسته
اما نگا کنید این یک ترکیب درواقع اینجوری:محاصیل+نا+الرزاعیة
%(#a82525)[در فارسی ما اول صفت میاریم بعد مظاف الیه(محصولات زراعی ما)]
اما در عربی اول مضاف الیه میاد بعد صفت(محاصیل+نا+الرزاعیة)@kosar-mottaghi خیلی ممنون