Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. اعتقادی - مذهبی
  4. دخترونه خاص:)
کربُبلا و دگر هیچ...
Zeinab SiriZ
سلام دوستان فکر کردم شاید جای یه همچین تاپیکی خالی باشه،اینجا هرکس که به سیدالشهدا ارادت داره میتونه عکس بذاره بهتره قبل از هرچیزی چندتا نکته رو برای شما دوست عزیز متذکر بشم: 1️⃣اینجا جای بحث و جدل نیست،بحث در مورد اختلافات دینی مذهبیتون رو بذارید برای پیوی هاتون 2️⃣این تاپیک تسلی برای دل های غمگین و شکسته ی خیلی هاست که روی زمین جز اباعبدالله پناه دیگه ای ندارند 3️⃣ میوه ی دل بانوی دوعالم همیشه پذیرای میهمانان خودش بوده،مهم نیست که چقدر ازش فاصله داری..همین اینکه الان اینجایی یعنی عشقش رو تو دلت داری گر در یمنى چو با منى پیش منى ور پیش منى چو بى منى در یمنى 4️⃣از بی احترامی و توهین به عقاید هرشخصی به شدت خودداری کنید که در این صورت به @ادمین گزارش داده میشه 5️⃣اسپم آزاد و در آخر،ما هرچقدر هم که بد باشیم و نقص و ایراد داشته باشیم اباعبدالله ما رو میپذیرند و اشتباهاتمون رو اصلاح میکنند...پس ناامید نباش⚘ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا ‏
اعتقادی - مذهبی
با امام رضا(ع) حرف بزن
f.nalistF
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
یاعلی ای جان علی❤️
jahad_121J
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
اللهم عجل لولیک الفرج
Bad FighterB
سلام تو این دوره زمونه ای که کارد به استخوان هممون رسیده تنها علاج مشکلات ظهور حضرت ولی عصر(عج)است این جا درباره ی معاد وشخصیت متعالی حضرت مهدی(عج)صحبت میکنیم اندکی صبر،سحر نزدیک است....
اعتقادی - مذهبی
♡شهدا♡
زهرا بنده خداز
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
جهاد مغنیه
jahad.20J
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
خدا
SachliS
سلام دیدم خیلی تایپک هست درمورد شهدا وامام زمان و.... اما درمورد دلیل تمام اینا تایپکی نیست(بود اما قفل شده بود یاام اونطوری که مد نظر من بود، نبود) اگه کلیپی به دلتون نشسته ، اگه متنی دوست داشتید که زندگیتون ، قلبتون باهاش آروم گرفته عکسی دیدید که آرومتون کرده و دوستش داشتید به اشتراک بگذارید تا ماهم استفاده کنیم @دانش-آموزان-آلاء @Yegane-Dehqan @N-n-good @زهرا-بنده-خدا @مهشید-حسن-زاده-0 مریم آیدی توام برام نیومد خودت بیا
اعتقادی - مذهبی
شکرگزاری شبانه✨🌙
G
سلام دوستان عزیز الایی امیدوارم حالتون عالی باشه نماز روزه هاتونم قبول باشه این تاپیک رو زدم تا هرشب قبل خواب بیایم اینجا درحد ۲ دقیقه فوقش ۵ دقیقه وقت بذاریم و بخاطر اتفاقای اونروز شکرگزاری کنیم برای هرچیزی ممکنه تو یه روز براتون هیچ اتفاق مثبتی از دید خودتون نیوفتاده باشه براتون ولی همیشه چیزایی هست که واسش شکرگزار باشیم... شکرگزاری توی تمام ادیان مطرح شده برای وسیله ای جهت رسیدن به سعادت و آرامش اگر دوست ندارین واضح اتفاقات رو بنویسین اینجا میتونین کد بذارین برای خودتون مثلا یک اتفاقی رو با کد ۴ مشخص میکنید یا هرکدی که تو ذهن خودتونه و شب میگین خدایا بخاطر کد ۴ ازت ممنونم مهم شکرگزاریه اینکه گفتم اینجا بگیمم برای اینه که یادمون بمونه امیدوارم موفق و سلامت باشین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @تجربیا @انسانیا @ریاضیا دوستاتون رو منشن کنید
اعتقادی - مذهبی
قرائت قرآن
Hamid.sH
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
چله ی عاشقی
زهرا بنده خدا 2ز
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
حفظ قرآن کریم
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
احادیث مهم
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
تفسیر بیکران
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
معنی آیات قرآن
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
سردار دل ها
علیرضا عفتی 2ع
با سلام خدمت دوستان آلایی . این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستان هر مطلب زیبایی در رابطه با حاج قاسم دارند به مناسبت سالگرد شهادت ایشون در اینجا قرار بدن. دوستان لطفاً توجه داشته باشند اینجا فضایی برای چت دو طرفه نیست و باید به قوانین آلا احترام گذاشت. از همین حالا تصاویر ، متن های زیبا و ... درباره سردار پرافتخار رو در اینجا قرار بدید. با تشکر
اعتقادی - مذهبی
مداحی و دعا های ناب موزیکال
ramses kabirR
خب سلام به همگی همونطور که میدونید همون قدر که یه موزیک خوب میتونه آرامش بخش باشه که مضمون اون بتونه روح ما رو تسکین بده و چه مضمونی بهتر از توسل به اعمه و معصومین اما متاسفانه تو انجمن جا واسه یه همچین تاپیکی خالی بود و گفتم شاید بتونم با زدن یه همچین تاپیکی فرهنگی ایرانی اسلامی همراه با توسل به اعمه رو توی این فضای درسی رونق بدیم تا شاید کنی بتونیم به این فضا رنگ و بوی معنویت بیشتری ببخشیم با تشکر از همه ی دوستان الایی من
اعتقادی - مذهبی
بدون موضوع
E
تنها هدفم از این کار بازگشت مجدد به خدا هست. کسی که همیشه بهم توجه داشته حتی زمانی که من ازش غافل بودم. قبول دارم ممکن هست به خاطر مشغله های ذهنی که مدت ها هست تمام وجودم رو درگیر کرده، خدا رو فراموش کرده باشم. سنگینی این روز های روحم هم به خاطر کمرنگ تر شدن حضورش در زندگیم هست. البته این من بودم که عامل تمام این اتفاقات هست وگرنه تو هیچوقت من رو رها نمیکنی. چه جاهایی که من رو از قعر چاه بیرون کشیدی و من هم مثل همیشه شرمسار از اینکه چرا به کسی که انقدر بهم علاقه داره، بی توجهی میکنم. به خودم اومدم و دیدم چقدر ازت فاصله گرفتم. روحم، روانم و جسمم بهت عادت کرده بوده، زندگیم با حضورت رنگین بود، سخنی ها قابل تحمل بود چون تو کنارم بودی. از امشب دوباره میشم همون صبا گذشته. هر شب باهات صحبت میکنم بلکه دوباره به سمتم برگردی. بین جمعیتی انبوه از دغدغه های زندگی میترسم تو رو گم کنم. پس مثل یک مادری که توی شلوغی کودک نوپا رو در آغوش میگیره، دوباره من رو در آغوشت بگیر... ولی انقدر محکم که نتونم فرار کنم. ما که روزی پروانه می شویم، بگذار روزگار هرچقدر می‌خواهد پیله کند.
اعتقادی - مذهبی
آرامشی از جنس دعا🌿🕊
S
به نام خدای خوبی ها... سلام دوستای خوبم توی این تاپیک، تصمیم گرفتم هر روز یک عکس از آیات قرآن یا ادعیه قرار بدم. ان شاالله باعث بشه آرامشی رو به قلب‌های مضطربمون وارد کنه... هیچ وقت فراموش نکنیم خدا همراهمونه... @دانش-آموزان-آلاء
اعتقادی - مذهبی
🌸تفسیر قرآن کریم
jahad_121J
سلام وقت همگی بخیر ان شاء الله زیر سایه لطف و رحمت خداوند و کتاب نورانی قرآن کریم و درسلامت باشید عذر میخوام که وقتتون رو می گیرم خواهش میکنم مطالب که درادامه هست برسی کنید اگر که خداوند توفیق بدهد قرار است اینجا هر روز تفسیر 1 ایه از ایات قرآن رو گوش بدیم و بهتر بگم هم گوش بدیم و هم ببینم که به این صورت است که جلسات تفسیر حجت الاسلام قرائتی رو دنبال می کنیم. که به صورت تصویری است در اپارات. که لینکش قرار میگرد و مدت زمان ان به همراه ایه و معنی ان ایه ای که قرار هست اون روز تفسیرش رو دنبال کنیم. در مقدمه تفسیر المیزان آمده است: روایت هایی از پیامبر(ص) و ائمّه اهل بیت(ع) در این خصوص، وارد شده است، مانند این فرمایش آنان که: «قرآن، ظاهری دارد و باطنی، و باطن آن هم باطنی دارد، تا هفت باطن» یا «تا هفتاد باطن». وقال النبی(ص): «إنَّ لِلقُرآنِ ظَهراً وبَطناً، ولِبَطنِهِ بَطنٌ إلی سَبعَةِ أبطُنٍ» و ورد «سَبعینَ» و «سَبعَ مِائَةٍ» و «سَبعینَ ألفٍ» و غَیرُ ذلک.[۶] پیامبر(ص) فرمود: «قرآن ظاهر و باطنی دارد، و باطن آن هم باطنی دارد، تا هفت باطن». و «هفتاد باطن» و «هفتصد باطن» و «هفتاد هزار باطن» و جز اینها روایت شده است. (جامع الأسرار ومنبع الأنوار، ص ۵۳۰.) امام على عليه السلام : إنَّ أحسَنَ القَصصِ و أبلَغَ المَوعِظَةِ و أنفَعَ التَّذكُّرِ كتابُ اللّه ِ جلَّ و عَزَّ . بهترين داستان و رساترين اندرز و سودمندترين پند، كتاب خداوند عزّ و جلّ است. ( الكافي : ۸/۱۷۵/۱۹۴) اميرمومنان علي(ع) مي فرمايد: «و هذا القرآن انما هو خط مسطور بين الدفتين، لاينطق بلسان و لابدمن ترجمان و انما ينطق عنه الرجال...» اين قرآن نوشته ها و سطرهايي است كه بين دو جلد قرار دارد. با زبان سخن نمي گويد بلكه بايد افرادي نوشته ها و آياتش را معنا كنند. سپس براي تفسير و ترجمان قرآن مي فرمايد: «فنحن احق الناس به.» (5) ما براي تفسير و ترجمه قرآن سزاوارترين مردم هستيم. «قال علي (ع): انا القرآن الناطق.» (6) حضرت علي(ع) فرمود: من قرآن ناطق هستم. @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @رتبه-های-انجمن-آلاء هرکس امکانش رو دارد همراهی کند که هر روز تفسیر 1 ایه رو و جلسه تفسیرش رو ببینم درپناه حق
اعتقادی - مذهبی
چله امام حسینی
در حال بارگذاری...د
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی

دخترونه خاص:)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده اعتقادی - مذهبی
607 دیدگاه‌ها 48 کاربران 11.1k بازدیدها 46 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Hhh HhH آفلاین
    Hhh HhH آفلاین
    Hhh Hh
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده

سلام
    این متن برام جالب بود
    با اینکه یکم طولانیه ارزش مطالعه رو داره
    دانش-آموزان-آلاء
    ⛔ خانم هایی که از ظاهر زیبا برخوردارند یا با ظاهری زیبا
    (و آرایش و کم حجاب⛔)
    به خیابان می آیند,این داستان عجیب را حتماً بخوانند و برای دیگران بفرستند*

👇👇👇
    ⭕ هنوز جای تاوَلها روی مچ دستم باقیست❗

🛑خاطره ای عجیب از راویِ کتاب سه دقیقه در قیامت

✔️(این خاطره، در ویرایشِ جدید به کتاب اضافه شده است)

📗كتاب سه دقيقه در قيامت، چاپ و با ياري خدا، با اقبال مردم روبرو شد. استقبال مردم از اين كتاب خيلي خوب بود و افراد بسياري خبر ميدادند كه اين كتاب تأثير فراواني روي آنها داشته .

بارها در جلسات و يا در برخورد با برخي دوستان، اين كتاب به من هديه داده ميشد! آنها من را كه راوي كتاب بودم نميشناختند و من از اينكه اين كتاب در زندگي معنوي مردم موثر بوده بسيار خوشحال بودم.
    ✍️ اصل داستان
    يك روز صبح، طبق روال هميشه از مسير بزرگراه به سوي محل كار ميرفتم .
    يك خانم خيلي بدحجاب كنار بزرگراه ايستاده و منتظر تاكسي بود. از دور او را ديدم كه دست تكان ميداد، بزرگراه خلوت و هوا مساعد نبود، براي همين توقف كردم و اين خانم سوار شد.
    ✴️بي مقدمه سلام كرد و گفت:ميخواهم بروم بيمارستان ... من پزشك بيمارستان هستم. امروز صبح ماشينم روشن نشد. شما مسيرتان كجاست؟
    گفتم: محل كار من نزديك همان بيمارستان است. شما را ميرسانم. آن روز تعدادي كتاب سه دقيقه در قيامت روي صندلي عقب بود.
    اين خانم يكي از كتابها را برداشت و مشغول خواندن شد. بعد گفت: ببخشيد اجازه نگرفتم، ميتونم اين كتاب را بخوانم؟
    گفتم: كتاب را برداريد. هديه براي شماست. به شرطي كه بخوانيد.
    تشكر كرد و دقايقي بعد، در مقابل درب بيمارستان توقف كردم .

خيلي تشكر كرد و پياده شد .

✴️من هم همينطور مراقب اطراف بودم كه همكاران من، مرا در اين وضعيت نبينند! كافي بود اين خانم را با اين تيپ و قيافه در ماشين من ببينند و ...

چند ماه گذشت و من هم اين ماجرا را فراموش كردم. تا اينكه يك روز عصر، وقتي ساعت كاري تمام شد، طبق روال هميشه، سوار ماشين شدم و از درب اصلي اداره بيرون آمدم .
    ✳️همين كه خواستم وارد خيابان اصلي شوم، ديدم يك خانم چادري از پياده رو وارد خيابان شد و دست تكان داد!

توقف كردم. ايشان را نشناختم، ولي ظاهرًا او خوب مرا ميشناخت!

شيشه را پايين كشيدم. جلوتر آمد و سلام كرد وگفت: مرا شناختيد؟خانم جواني بود. سرم را پايين گرفتم وگفتم: شرمنده، خير.

گفت: خانم دكتري هستم كه چند ماه پيش، يك روز صبح لطف كرديد و مرا به بيمارستان رسانديد. چند دقيقه اي با شما كار دارم.

گفتم: بله، حال شما خوبه؟

رسم ادب نبود، از طرفي شايد خيلي هم خوب نبودكهيك خانم غريبه، آن هم در جلوي اداره وارد ماشين شود .
    ✴️ماشين را پارك كردم و پياده شدم و در كنار پياده رو، در حالي كه سرم پايين بود به سخنانش گوش كردم.

گفت: اول از همه بايد سؤال كنم كه شما راوي كتاب سه دقيقه هستيد؟ همان كتابي كه آن روز به من هديه داديد؟ درسته؟ ميخواستم جواب ندهم ولي خيلي اصرار كرد .
    گفتم: بله بفرماييد، در خدمتم.
    ✳️گفت: خدا رو شكر، خيلي جستجو كردم. از مطالب كتاب و از مسيري كه آن روز آمديد، حدس زدم كه شما اينجا كار ميكنيد. از همکارانتان پيگيري کردم، الان هم يكي دو ساعته توي خيابان ايستاده و منتظر شما هستم.
    گفتم: با من چه كار داريد؟
    گفت: اين كتاب، روال زندگي ام را به هم ريخت. خيلي مرا در موضوع معاد به فكر فرو برد. اينكه يك روزي اين دوران جواني من هم تمام خواهد شد و من هم پير ميشوم و خواهم رفت. جواب خداوند را چه بدهم؟!
    درسته که مسائل ديني رو رعايت نميكردم، اما در يك خانواده معتقد بزرگ شدهام .
    يك هفته بعد از خواندن اين كتاب، خيلي در تنهايي خودم فكر كردم. تصميم جدي گرفتم كه توبه كامل كنم .
    ❇️من نميتوانم گناهانم را بگويم، اما واقعاً تصميم گرفتم كه تمام كارهاي گذشتهام را ترك كنم. درست همان روز كه تصميم گرفتم ،تصادف وحشتناكي صورت گرفت و من مرگ را به چشم خود ديدم!
    من كاملاً مشاهده كردم كه روح از بدنم خارج شد، اما مثل شما ،ملك الموت مهربان و بهشت و زيباييها را نديدم!
    ✴️دو ملك مرا گرفتند تا به سوي عذاب ببرند، هيچكس با من مهربان نبود. من آتش را ديدم. حتي دستبندي به من زدند كه شعله ور بود.
    اما يكباره داد زدم: من كه امروز توبه كردم. من واقعاً نيت كردم كه كارهاي گذشته را تكرار نكنم.
    ✴️يكي از دو مأموري كه در كنارم بود گفت: بله، از شما قبول ميكنيم، شما واقعاً توبه كردي و خدا توبه پذير است. تمام كارهاي زشت شما پاك شده، اما حق الناس را چه ميكني؟
    گفتم: من با تمام بديها خيلي مراقب بودم كه حق كسي را در زندگي ام وارد نكنم
    حتي در محل كار، بيشتر ميماندم تا مشكلي نباشد. تمام بيماران از من راضي هستند و...
    ❇️آن فرشته گفت: بله، درست ميگويي، اما هزار و صد نفر از مردان هستند كه به آنها در زمينه حق الناس بدهكار هستي!

🩸وقتي تعجب مرا ديد، ادامه داد: خداوند به شما قد و قامت و چهره اي زيبا عطا كرد، اما در مدت زندگي، شما چه كردي؟!

❇️با لباسهاي تنگ و نامناسب⛔
    آرايش و موهاي رنگ شده⛔
    و بدون حجاب⛔
    صحيح از خانه بيرون
    ميآمدي، اين تعداد از مردان، با ديدن شما دچار مشكلات مختلف شدند .
    👌🏻بسياري از آنها همسرانشان به زيبايي شما نبودند و زمينه اختلاف بين زن و شوهرها شدي. برخي از مردان جوان كه همكار يا بيمار شما بودند، با ديدن زيبايي شما به گناه افتادند و ...

گفتم: خُب آنها چشمانشان را حفظ ميكردند و نگاه نميكردند .به من جواب داد: شما اگر پوشش و حريمها و حجاب را رعايت ميكردي و آنها به شما نگاه ميكردند، ديگر گناهي براي شما نبود. چون خداوند به هر دو گروه زن و مرد در قرآن دستور داده كه چشمانتان را حفظ كنيد.
    اما اكنون به دليل عدم رعايت دستور خداوند در زمينه حجاب، در گناه آنها شريك هستي .

❇️تو باعث اين مشكلات شدي و اين کار، از بين بردن حق مردم در داشتن زندگي آرام است. تو آرامش زندگي آنها را گرفتي و اين حقالناس است. پس به واسطه حقالناس اين هزار و صد نفر، در گرفتاري و عذاب خواهي بود تا تك تك آنها به برزخ بيايند و بتواني از آنها رضايت بگيري.
    اين خانم ادامه داد: هيچ دفاعي نميتوانستم از خودم انجام دهم
    هرچه گفتند قبول كردم

🛑بعد مرا به سمت محل عذاب بردند. من آنچه كه از آتش و عذاب جهنم توصيف شده را كامل مشاهده كردم .

✴️درست در زماني كه قرار بود وارد آتش شوم، يكباره ياد كتاب شما و توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها افتادم .
    ✳️همانجا فرياد زدم و گفتم: خدايا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها به من فرصت جبران بده. خدا...
    🩸تا اين جمله را گفتم، گويي به داخل بدنم پرتاب شدم! با بازگشت علائم حياتي، مرا به بيمارستان منتقل كردند و اكنون بعد از چند ماه بهبودي كامل پيدا كردم .

✴️اما فقط يك نشانه از آن چند لحظه بر روي بدنم باقي مانده . دستبندي از آتش بر دستان من زده بودند، وقتي من به هوش آمدم ،مچ دستانم ميسوخت، هنوز اين مشكل من برطرف نشده!

❇️دستان من با حلقه اي از آتش سوخته و هنوز جاي تاولهاي آن روي مچ من باقي است! فكر ميكنم خدا ميخواست كه من آن لحظات را فراموش نكنم.

✳️من به توبه ام وفادار ماندم. گناهان گذشته ام را ترك كردم. نمازها را شروع كردم و حتي نمازهاي قضا را ميخوانم .

✴️ولي آنچه مرا در به در به دنبال شما كشانده، اين است كه مرا ياري كنيد. من چطور اين هزار و صد نفر را پيدا كنم؟ چطور از آنها حلاليت بطلبم؟

اين خانم حرفهاي آخرش را با بغض و گريه تكرار كرد .

من هم هيچ راه حلي به ذهنم نرسيد،جز اينكه يكي از علماي رباني را به ايشان معرفي كنم.‌
    ✳️و سخن آخر
    خواهشمند است که کتاب «سه دقیقه در قیامت»را حتما و حتما بخوانید و تهیه و به دیگران(خصوصاً جوانان و نوجوانان) نیز هدیه بفرمائید،که باعث تحول روحی انسان و مراقب اعمال می شود.
    در فضای مجازی نیز کتاب «سه دقیقه در قیامت» وجود دارد.
    ✍️ وسخن آخر:
    خانم هایی ک به آشکار ساختن موهای خود و آرایش خود به نامحرم کم اهمیت هستند،
    فقط👌🏻یک درصد👌🏻
    احتمال می‌دهند
    این داستان راست باشد❓❓❓
    اگر احتمال یک درصدی هم میدهند
    پس باخود و خدا عهد ببندند🤝🏻 تا بخاطر خدا
    زیبایی خود را برای نامحرم به نمایش نگذارند 💫🍁💫🪴💫🍁💫🪴💫🍁💫

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

1 پاسخ آخرین پاسخ
    10
    • C chichak am

سسلام به خانواده آلایی ها😍 ❤ 💎

خوشحــالم ڪہ😌
      از بین تمام موجودات
      انسان آفریدهـ شده ام😇
      و چہ چیز بهتر از اینڪہ😎
      من هم از بین
      تمام این دخترها👧🏻
      حجاب را دارم😌😌

و از بین حجاب ها🍃
      چادرم را😍❤

تاپیکی زدم ک شاید امروزه برای همه دخترایی که این رو میبینن تمسخر آمیز باشه ولی خب من این تاپیک رو زدم که اونایی که مثل خودم فکر میکنن و خاصن😌 بیان و از خودشون و چادرشون تعریف کنن😁
      مخصوص دخترا ها هم نیست😐 فارغ از جنسیت پست بگذارید تاپیک مخصوص دخترا نیست فقط😋 ❤
      💕 🌹🌹 ♥ 🌹 ♥

زهرا بنده خداز آفلاین
      زهرا بنده خداز آفلاین
      زهرا بنده خدا
      تجربی
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

👦🏻‌پسر گفت: حجابتو رعایت کن، دیدن زیباییهای تو منو به گناه میندازه!!!
      .
      💁🏻دختر گفت: چشماتو درویش کن! مگه من باید به خاطر تو خودمو محدود کنم؟!
      .
      👦🏻پسر گفت: طبیعت من نگاه کردن و لذت بردن از زیباییهاست. دست خودم نیست...
      .
      💁🏻دختر گفت: طبیعت منم نشون دادن زیباییهامه‌!دختر اگه جلوه گری نکنه که دختر نیست...
      .
      👦🏻پسر گفت: خوب جلوه گریتو بذار برای شوهرت، این طوری منو هم به گناه نمیندازی...
      .
      💁🏻دختر گفت: تو نگاه هوس آلودتو بذار برای همسرت! این طوری منو هم محدود نمی کنی...
      .
      👦🏻پسر گفت: اگه همسر نداشتم چی؟ اگه نتونستم ازدواج کنم چی؟ اگه بعد از ازدواج تو خیابون چشمم به تو افتاد چی؟ مگه می تونم چشمامو ببندم؟
      .
      💁🏻دختر گفت: اگه منم نتونستم ازدواج کنم چی؟ برای کی جلوه گری کنم؟
      .
      👦🏻پسر گفت: خدا گفته خودتوبپوشونی. خدا گفته به صبر و نماز پناه ببری. خدا گفته با ایمان و عبادت فقط برای او جلوه گری کنی...
      .
      💁🏻دختر گفت: خدا گفته تو هم چشماتو کنترل کنی. نگاه تو به من تیری زهر آلوده از طرف شیطانه،خدا گفته برای کنترل خودت روزه بگیری...
      .
      👦🏻پسر گفت: اما باور کن با وجود جلوه گری تو کنترل نگاه برای من خیلی سخته.
      انصاف نیست که تو خودتو نپوشونی و از من انتظار داشته باشی نگات نکنم.

💁🏻دختر گفت: تو هم اگه نگاهتو کنترل نکنی پوشیدن این همه لباس برام خیلی سخته. انصاف نیست تو به من نگاه کنی و از من انتظار داشته باشی جلوه گری نکنم.
      .
      👦🏻پسر گفت: اما اگه تو جلوه گری نکنی من دیگه دلیلی برای نگاه بهت ندارم...
      دختر گفت: تو هم اگه نگاه نکنی من دیگه دلیلی برای جلوه گری برات ندارم...

💥بهتر نیست که هر دو ، همدیگه رو درک کنیم؟

بجنگ برای ڪسایی ڬ چشم امیدشون به توئه...
      🖐🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
      9
      • C chichak am

خوشحــالم ڪہ😌
        از بین تمام موجودات
        انسان آفریدهـ شده ام😇
        و چہ چیز بهتر از اینڪہ😎
        من هم از بین
        تمام این دخترها👧🏻
        حجاب را دارم😌😌

و از بین حجاب ها🍃
        چادرم را😍❤

تاپیکی زدم ک شاید امروزه برای همه دخترایی که این رو میبینن تمسخر آمیز باشه ولی خب من این تاپیک رو زدم که اونایی که مثل خودم فکر میکنن و خاصن😌 بیان و از خودشون و چادرشون تعریف کنن😁
        💕 🌹🌹 ♥ 🌹 ♥

زهرا بنده خداز آفلاین
        زهرا بنده خداز آفلاین
        زهرا بنده خدا
        تجربی
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط زهرا بنده خدا انجام شده

اگہ‌میخوای‌همسرت‌پاڪدامن‌باشہ
        هروقت‌چشمت‌بہ‌نامحرم‌خورد،
        چشماتوببنـد
        و‌ رو ‌نفست‌وایسا!
        باخدا‌معاملہ‌ڪن:)

خودش گفتـه:
        مردانِ‌پاڪ‌براے‌زنان‌پاڪ...

🖐🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
        5
        • C chichak am

خوشحــالم ڪہ😌
          از بین تمام موجودات
          انسان آفریدهـ شده ام😇
          و چہ چیز بهتر از اینڪہ😎
          من هم از بین
          تمام این دخترها👧🏻
          حجاب را دارم😌😌

و از بین حجاب ها🍃
          چادرم را😍❤

💕 🌹🌹 ♥ 🌹 ♥

زهرا بنده خداز آفلاین
          زهرا بنده خداز آفلاین
          زهرا بنده خدا
          تجربی

چآدرے هآیے 🧕🏻رآ میشنآسے ڪِه حُرمَت
          آن رآ نگه نمیدارند🤕

بآوَر ڪُن این قآنع ڪُنَنده نیست برایِ
          "چادر نداشتن ِ تو"😊
          حآل ڪه اینقدر دلسوز ِحریم ِ چادری🙂
          حآل ڪه دلت پاک است🙂
          تو حرمت ِ حجآب ِ زهرا (س) را نگه دار🤗
          وَ به هَمه ثابت ڪُن:
          "هَمه ے چآدرے هآ بَد نیستند"❤

🥀

🖐🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
          6
          • mohammadhosien mazaheriM آفلاین
            mohammadhosien mazaheriM آفلاین
            mohammadhosien mazaheri

https://uupload.ir/view/v9ux_6cbc0a30389e644f296a7342ae4621f425830985-240p.mp4/
            شهیده زینب کمایی
            «ما هنوز شهادت بی‌درد می‌طلبیم، غافل که شهادت را جز به اهل درد نمی دهند!»

1 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • ا آفلاین
              ا آفلاین
              ابراهیم طاها

در مورد حجاب بار ها گفتم که اطلاعات اکثر افراد ناقصه
              ایه حجاب اول در مورد مردان سخن به میان آورده ایه 30 سوره نور
              بعد به مقوله حجاب بانوان اشاره کرده
              متاسفانه در جامعه ما بعضی رفتار ها با تند روی و بعضی مواقع با کند روی مسائل پیچیده شده اند
              حجاب مرد بین پسران توصیف کاملی نداره و تدریس نشده
              همه به حجاب بانوان توجه دارند
              واین چنین جامعه ای رو بوجود اورده که پسر حریم و وظیفشو نمی دونه و بیشتر فشار به بانوان وارد میشه و در نتیجه بعد مدتی خانم ها به نتیجه غلطی میرسند که خب اقایون نگاه نکنند
              ولی حقیقت رو کامل بیان نمی کنند جملشون درسته ها و لی کامل نیست
              چون اول حیا و عفت مرد (چشم پاک و ..........) بعد حجاب زن این به این معنی نیست که حجاب بانوان مهم نیست نه اصلا
              هر دو از نظر درجه یکیند
              ولی چون وظیفه اقایون کم اجرا شده
              تقریبا میشه گفت از بین رفته و توجه ها یکسویه شدند

1 پاسخ آخرین پاسخ
              11
              • C chichak am

خوشحــالم ڪہ😌
                از بین تمام موجودات
                انسان آفریدهـ شده ام😇
                و چہ چیز بهتر از اینڪہ😎
                من هم از بین
                تمام این دخترها👧🏻
                حجاب را دارم😌😌

و از بین حجاب ها🍃
                چادرم را😍❤

💕 🌹🌹 ♥ 🌹 ♥

زهرا بنده خداز آفلاین
                زهرا بنده خداز آفلاین
                زهرا بنده خدا
                تجربی

آقا اصلا دین رو میذاریم کنار🙄
                بیا اصلا قرآن رو میذاریم کنار😐
                حجاب یه مساله عقلیه😐

به یه خانم بگو حاضری شوهرت 99% عشقش مال تو باشه 1% واسه یه زن دیگه؟!😳🤗
                کسی هست بگه حاضرم؟!🙄🤔

پس همونطور که دوس داری شوهرت تماام عشقش مال تو باشه💑
                جوری ازخونه بیرون نرو عشق شوهر مردمو بدزدی😐
                یه جور لباس نپوش آرایش نکن که 1درصد عشق یه مردو مال خودت کنی😢

زن مسلمان باید آنچنان در میان مردم رفت و آمد كند كه علائم عفاف و وقار و سنگینى و پاكى از آن هویدا باشد❄

🖐🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                11
                • M mohammadhassan این موضوع را در قفل کرد
                • M mohammadhassan قفل این موضوع را در باز کرد
                • C آفلاین
                  C آفلاین
                  chichak am

ببخش بانو؛🧕
                  جسارتا اگر بگویم🗣
                  فرشته ای از چادرت آویزان است🦋
                  و آن را سفت گرفته♥️
                  تا از شیطنت های نسیم ،🌪
                  در چادرت موج نیفتد🌊
                  نمیگوئی فلانی دیوانه شده؟.🙃

فَلا تَعْلَمُ نَفْسٌ ما أُخْفِیَ لَهُمْ مِنْ قُرَةِ أَعْیُنٍ

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  7
                  • C آفلاین
                    C آفلاین
                    chichak am

می فرمود:اگر میخوای ببینی نزد خدا چه جایگاهی داری،ببین خدا در نزد
                    تو چه جایگاهی هستی!!
                    خدا گفت تو ریحانہ خلقتی😇🦋
                    🌿 حدیث

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    7
                    • C آفلاین
                      C آفلاین
                      chichak am

تا‌اونجا‌ڪہ‌یادمہ🙃☝🏼
                      هراقا‌پسرے‌🧔🏻
                      نمیتونہ‌لباس‌ائمه‌رو،‌تن‌ڪنہ💛°•
                      اما‌دختر‌خانوما🧕🏻‌همشون‌اجازه‌دارن
                      چادر‌حضرت‌زهرارو‌امانت
                      سر‌ڪنن…ッ♥🌱
                      ✿↷🌺˘˘‌

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      7
                      • C آفلاین
                        C آفلاین
                        chichak am

✾•↜ حجاب↝•✾
                        به معنۍ چاڋر نیست
                        به معناۍ پوشیدن سالم است
                        ✕نه✕
                        پوشیدنۍ ڪه از نپوشیدݩ بدتر است

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        6
                        • C آفلاین
                          C آفلاین
                          chichak am
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط chichak am انجام شده

چادࢪ پوشیدن🧕🏻🖤
                          به معناے چادرے بودن نیست!

چادر ای، ڪه دل میشڪاند،💔چادرے نیسٺ.
                          چادری ای، ڪه خبࢪچینے🕸 میڪند، چادرے نیسٺ.
                          چادری ای، ڪه با آࢪایش💅🏼 دلبرے میڪند، چادرے نیسٺ..!

بہ‌هࢪچادࢪ پوشے، چادࢪے نگویید
                          بہ فࢪشتگان ِ خدا بࢪ میخورد🙂🌿
                          خیلی قشنگ بوووود:)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          9
                          • Hhh HhH آفلاین
                            Hhh HhH آفلاین
                            Hhh Hh

سلام
                            این متن برام جالب بود
                            اگه دوست داشتید حتما مطالعه کنید
                            ۲۰۲۱۰۴۱۲_۱۳۳۴۳۲.jpg
                            دانش-آموزان-آلاء

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            12
                            • Sajedeh Ghavi 0S آفلاین
                              Sajedeh Ghavi 0S آفلاین
                              Sajedeh Ghavi 0
                              دانش آموزان آلاء

e3a56da43cebc8dc8cadaceac1daca32.jpg

چادرم را عاشقم💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              8
                              • C chichak am

خوشحــالم ڪہ😌
                                از بین تمام موجودات
                                انسان آفریدهـ شده ام😇
                                و چہ چیز بهتر از اینڪہ😎
                                من هم از بین
                                تمام این دخترها👧🏻
                                حجاب را دارم😌😌

و از بین حجاب ها🍃
                                چادرم را😍❤

💕 🌹🌹 ♥ 🌹 ♥

زهرا بنده خداز آفلاین
                                زهرا بنده خداز آفلاین
                                زهرا بنده خدا
                                تجربی

اگه فڪر میڪنی خودتــ چادری شدی
                                اشتباه میڪنی ...❌
                                تا امام زمان ( عج ) ڪمڪ نڪنه ڪسی رشد نمیڪنه!!!🌹
                                بدون ڪه انتخابت ڪردن!💛
                                بدون ڪه یه جایی خودتو نشون دادی..

💚‌اللـ℘ـم‌؏ـجل‌‌لولیڪ‌الفـࢪج💚

🖐🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                7
                                • C chichak am

خوشحــالم ڪہ😌
                                  از بین تمام موجودات
                                  انسان آفریدهـ شده ام😇
                                  و چہ چیز بهتر از اینڪہ😎
                                  من هم از بین
                                  تمام این دخترها👧🏻
                                  حجاب را دارم😌😌

و از بین حجاب ها🍃
                                  چادرم را😍❤

💕 🌹🌹 ♥ 🌹 ♥

زهرا بنده خداز آفلاین
                                  زهرا بنده خداز آفلاین
                                  زهرا بنده خدا
                                  تجربی

براے«چـــادر»🦋
                                  بایدبہ‌آسمان‌نگاہ‌ڪرد⛈❄
                                  براےچادروحجابت🌜❣✦⋆⋇
                                  بہ‌ڪنایہ‌اطرافیانت
                                  نگاہ‌نڪن...❌
                                  «آسمانے‌شدن»‌بهاء‌دارد⋇⋆✦⋆⋇

🖐🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  6
                                  • C chichak am

خوشحــالم ڪہ😌
                                    از بین تمام موجودات
                                    انسان آفریدهـ شده ام😇
                                    و چہ چیز بهتر از اینڪہ😎
                                    من هم از بین
                                    تمام این دخترها👧🏻
                                    حجاب را دارم😌😌

و از بین حجاب ها🍃
                                    چادرم را😍❤

💕 🌹🌹 ♥ 🌹 ♥

زهرا بنده خداز آفلاین
                                    زهرا بنده خداز آفلاین
                                    زهرا بنده خدا
                                    تجربی

خدايا...!
                                    اگر مےدانستم با مرگ من
                                    يڪ دختر
                                    در دامان حجاب مے‌رود،
                                    حاضربودم
                                    هزاران بار بميـرم،
                                    تا هزاران دختر
                                    در دامان حجاب بروند...
                                    .
                                    🕊🌿شهیدبرونسے🌿🕊

🖐🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    8
                                    • C chichak am

خوشحــالم ڪہ😌
                                      از بین تمام موجودات
                                      انسان آفریدهـ شده ام😇
                                      و چہ چیز بهتر از اینڪہ😎
                                      من هم از بین
                                      تمام این دخترها👧🏻
                                      حجاب را دارم😌😌

و از بین حجاب ها🍃
                                      چادرم را😍❤

💕 🌹🌹 ♥ 🌹 ♥

زهرا بنده خداز آفلاین
                                      زهرا بنده خداز آفلاین
                                      زهرا بنده خدا
                                      تجربی

https://uupload.ir/view/f3hh_1_921547932.m4a/
                                      واقعا اذیت میشیم !به ولله اذیت میشیم ...!

بچه‌ها لطفا لطفا لطفا گوشش بدید🙏🏻

🖐🏻

زهرا بنده خداز 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      7
                                      • زهرا بنده خداز زهرا بنده خدا

https://uupload.ir/view/f3hh_1_921547932.m4a/
                                        واقعا اذیت میشیم !به ولله اذیت میشیم ...!

بچه‌ها لطفا لطفا لطفا گوشش بدید🙏🏻

زهرا بنده خداز آفلاین
                                        زهرا بنده خداز آفلاین
                                        زهرا بنده خدا
                                        تجربی

دانش-آموزان-آلاء
                                        فارغ-التحصیلان-آلاء
                                        سلام بچه ها
                                        به نظرم ارزش یه بار گوش دادن داره
                                        ۱۰دقیقه بیشتر وقتتون نمیگیره🌸

🖐🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • C chichak am

خوشحــالم ڪہ😌
                                          از بین تمام موجودات
                                          انسان آفریدهـ شده ام😇
                                          و چہ چیز بهتر از اینڪہ😎
                                          من هم از بین
                                          تمام این دخترها👧🏻
                                          حجاب را دارم😌😌

و از بین حجاب ها🍃
                                          چادرم را😍❤

💕 🌹🌹 ♥ 🌹 ♥

زهرا بنده خداز آفلاین
                                          زهرا بنده خداز آفلاین
                                          زهرا بنده خدا
                                          تجربی

عکـس پروفایلتو چــ❤️ـادر خاکــی مادرم گذاشته بودی....
                                          دوستانتو از عواقب بد دوســـ👫ـــتی با نامحرم آگاه می کردی...
                                          آرزویت را شــ🌹ــهادت نوشته بودی...

⚠️تـــــــــــــــــــــــــــــــــــا⚠️

اینکه با یکی شروع کردی به دردودل کردن...😪
                                          از آرزویت گفتی...🗣
                                          تحسینت کرد...👏
                                          از حجابت گفتی...🗣
                                          تحسینت کرد...👏
                                          از حجاب نگاهش گفت...🗣
                                          تحسینش کردی...👏
                                          از بچه هیئتی بودنش گفت...🗣
                                          تحسینش کردی...👏

کم کم نوع حرف هاتون فرق کرد...
                                          اول راه خواهرم برادرم بودید و حالا اسم شخص مورد نظر⁉️

طرز فکرت تغییر کرد...
                                          اولا که می گفتی ما خواهر برادری چت می کنیم و گناهی نمیکنیم...
                                          بعدشم گفتی ما قصدمون جدیه...

گفتی پسر خوبیه با ایمانه،مذهبی،ریش،یقه آخوندی،تسبیح و...‌🙂
                                          مگه نه که مؤمنان از صحبت بی مورد با نامحرمان دوری می کنند...⁉️🙄

خواهرم...

پسر خوب با هیچ نامحرمی چت (غیرضروری) نمی کنه...🤐
                                          دخترخوب هم همینطور...🤐
                                          مشکل فقط اینجاست که ما تفسیر خوب بودن را اشتباه متوجه شدیم...😔
                                          عادت کردیم به کلاه شرعی سرخودمون گذاشتن...💔

خواهرم وقتی قبح این گناه برایت شکسته شد مطمئن باش آخرین نفری نیست که شما باهاش چت می کنی...💬
                                          و شماخواهرم مطمئن باش آخرین دختری نیستی که اون آقا پسر باهاش چت می کنه‌...💬

راستی یه سوال میدونستی توام الآن مثل دوستات دوست پسر داری⁉️

اصلا کجای کار بودی که به اینجا رسیدی⁉️
                                          از یه گروه مختلط مذهبی شروع شد،آره⁉️
                                          تو که خودتو بیشتر از همه میشناختی...😥
                                          تو که میدونستی نمیتونی تقوا کنی از اول به اون گروه نمیرفتی...😣

اما هنوز هم دیر نشده...😃☝️
                                          مگه خدا تو سوره اعراف آیه 156 نگفته که :
                                          🌹همانا رحمت و بخشش من تمامی اشیاء و موجودات را فرا گرفته است🌹

توبه کن خدات بسیار بخشنده و توبه پذیره😊❤️

🖐🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          12
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 23
                                          • 24
                                          • 25
                                          • 26
                                          • 27
                                          • 30
                                          • 31
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه