دغدغه عجیب😐
-
سارا M 0 امیدوارم مغزم قبولش کنه😂🙏
ممنون که وقت گذاشتید🌻🙏
#موفق_باشیم🌻سروش قادری #امین
-
Leila Rostamy
خواهش میکنم.
دهم.سارا M 0 من یازده تجربی
-
سارا M 0 امیدوارم مغزم قبولش کنه😂🙏
ممنون که وقت گذاشتید🌻🙏
#موفق_باشیم🌻سروش قادری
خواهش میکنم.
سعی کنید که نذارید گذشته باعث جلوگیری از پیشرفتتون تو آینده بشه. -
سلام بچهها
خسته نباشید🌻
همون طور که گفتم الحمدلله هربار که میام سایت آلا،یه جهش بزرگی تو روند درسخونیم ایجاد میشه و اکثرا مشکلاتم حل میشه
اینو مدیون سایتم و امیدوارم اگ خدا دستمو بگیره و به صلاح بدونه،بعدا منم دست آلا رو بگیرم و ایشالا جبران کنم واسشون❤
الحمدلله الان تو یه روندیم که خودم ازش راضیم و به درس خوندنم جهت داده شده،نتیجه هم دارم میگیرم کم کم
ولی الآن یه سری خورده مشکل مونده که اساسی نیستن ولی دارن نقطه قوتامو تحتتاثیر قرار میدن
الان چون دارم طبق روند درست درس میخونم و میفهمم دارم راه درستو میرم،همین یه خورهی ذهنی ایجاد کرده تو مغزم😐
مشکلم اینه که چون تقریبا سه چهارم پایه دهم و تقریبا نصف کمتر پایه یازدهم اینطور نخوندم و با این کیفیت جلو نرفتم،دارم میترسم آخرش پاگیرم بشه و پنبه هامو رشته کنه😐
رفتم پیش مشاورم و گفتم بهش،اونم اطمینان خاطر داد که تو تابستون با برنامه قلمچی کامل جمعبندیش میکنیم و گفت نترسم
ولی هنوز داره تو مغزم وول میخوره
ممنون که تموم خوندینش🌻🌻🙏🙏
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا یازدهم دوازدهم همیارسروش قادری ببین من امسال کنکور دوممه و هنوز یازدهم نخوندم و دهم هم تموم نشده پس تو امیییییید داشته باش مطمئن باش میتونی تموم کنی ایشالا
-
نگران نباشید😑
الکی استرس ندید به خودتون فرصت هست -
سروش قادری این وسواسه به نظرم. لازم نیس همه ی مطالب یه جور خونده شه این چارچوب تو ذهنتونه فقط.
-
سروش قادری خواهش :):cherry_blossom: