سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکل
-
M.an
پرسیدن سوال خنده دار نیست، روش های جدیدتر و بیشتری دریافت میکنه و ... همه ش قبول!
ولی همۀ ما سوالاتی داریم که شاید نخوایم جلوی همه بپرسیم!
بسته به نوع سوال یا روحیات فردی!
من تمامی جوانب این کارتون رو براتون نوشتم!
و بیشتر نظرم روی قسمت داد و ستد آیدی به اینور و اونور بود!
چون مطمئناً باهاش مواج خواهیم و خواهید شد!
حالا دیگه اینکه بخواین یکمی هم به فکر ما باشین و این حجم از محدودیت رو حداقل برای پیام های خصوصی کاهش بدین، به انتخاب خودتونه...
یا حداقل یه کاری بکنین که اعتبارا یکی یکی افزایش پیدا نکنن!!!
یه فکر دیگه ای بکنین
چهار هزار تا خیلی بیش از حده...! -
سروش قادری
من به شخصه باید وصیت کنم نسل اندربه نسل همۀ نوادگانم اعتباراشونو بدن به هم تا شاید یه 12 نسل بعد من بتونن برن پیوی
اشکم دراومد
لامصب چه غرور و صلابتی داره اون لحظه
نتیجۀ 12 نسله ها متوجه میشییییی 12 نسلللللللل -
-
danial hosseiny در مشکل گفته است:
@kosar-mottaghi
ببخشید که توی تاپیک شما اینو نوشتم کوثر خانوم
هیچ جای دیگه ای پیدا نکردم که بتونم این حرفامو بنویسم...راحت باشین
مشکلی نیس -
من اول ی امیدی داشتم که اعتبارم حداقل ۲۰۰۰ تا شد میتونم بیوگرافی اضافه کنم الان فک کنم فسیلم بیوگرافی بتونه اضافه کنه تا بشه ۴۰۰۰ ....چون زیاد آلا نمیام اگر هم بیام پست زیاد نمیذارم
ولی واسم از همون اول اعتبار های آلا مهم نبود.....چون نه خیلی زیاد میام....اگرم بیام کار های لازمم رو قشنگ انجام میدم مثل فیلم دیدن و یا تاپیک زدن.....
خلاصه که برای من فرقی نداره جمله اول رو هم برای شوخی گفتم -
منم با اینکه بالا دوکا اعتبار دارم تو بحثا ازادم نمیتونم باشم قفله
@Saghi-Mortazavi جدی جدی خدافظ واقن
0-0ftm دلم میخاس تو این دورانت کنارت باشمو بات بحرفم ولی حیف -
@narjes-hashemi در مشکل گفته است:
@narjes-hashemi
وقتی 2000 اعتبار داشته باشین
بحث آزاد باز میشهوقتی بستس چجور میشه ۲۰۰۰تا جمع کرد؟!
کاری به چت خصوصی ندارم اینکه هم غیر درسی بسته شده و هم انتظار جمع شدن اعتبار رو دارین یکم منطقی نیست!خوب کمه دیگ اعتبارت نرجس خانم
ب 2000 برسی میتونی فعالتتو شروع کنی تو غیر درسی
البته ازم نپرسیدی -
@narjes-hashemi
کاری به چت خصوصی ندارم اینکه هم غیر درسی بسته شده و هم انتظار جمع شدن اعتبار رو دارین یکم منطقی نیست!خوب کمه دیگ اعتبارت نرجس خانم
البته ازم نپرسیدیخب نرجس جان منم همینو دارم میگمچجور زیاد میشه؟؟کمه و هیچ جوره نمیشه زیادش کرد چه برسه به فعالیت .هرچند دیگه مهم نیست
-
@narjes-hashemi
البته ازم نپرسیدیخب نرجس جان منم همینو دارم میگمچجور زیاد میشه؟؟کمه و هیچ جوره نمیشه زیادش کرد چه برسه به فعالیت .هرچند دیگه مهم نیست
اینجوری ک من متوجه شدم اینه ک باید فعالیت درسی داشته باشی
میدونم وقت گیره شاید اگ کنکوری باشی :// -
ولی همۀ ما سوالاتی داریم که شاید نخوایم جلوی همه بپرسیم!
غیر این هست که همه غریبه هستیم ؟
حالا یک نفر با بقیه چه تفاوتی دارن ؟
یکی از این سوال هایی که میگین رو بپرسید -
@narjes-hashemi
میدونم وقت گیره شاید اگ کنکوری باشی ://ان شالله نوه و نتیجه هامو میگم راهمو ادامه بدن
-
@narjes-hashemi
میدونم وقت گیره شاید اگ کنکوری باشی ://ان شالله نوه و نتیجه هامو میگم راهمو ادامه بدن
-
@kosar-mottaghi
M.an
سلام.
مدیرجان این وضعیتی که الآن برای انجمن چیده شد، هرچند خیلی کمک میکنه به اینکه این مکان و سایت صرفا برای تحصیل دانش آموزان باشه، اما خیلی معایب هم داره! خصوصی بنده درحال حاضر پر بود از بچه هایی که می اومدن و سوالاتی میپرسیدن که وااااقعا تاپیک زدن برای اونجور سوالات شاید خنده دار می بود! یا حتی اینکه شاید نمیخواستن سوالشون توی محیط عمومی باشه و ترجیح میدادن با من به صورت دوستانه مطرحش کنن تا اینکه بخوان به دید همه بذارن و همه ازش مطلع بشن!
درحال حاضر با این حرکتی که زدین و امکان چت خصوصی از ما گرفته شد، این مشکل پیش میاد که هی همه اینور اونور اگه بخوان باهم صحبت کنن چون نمیتونن برن خصوصی، هی آیدی اینستا و تلگرام و از این داستانا میگیرن و اصن غوغا میشه!
این یه نکته!
بعد اینکه اصن به خدا این میزان از اعتبار مورد نیاز ظلللللللللمه
من خودم نزدیک چهار ماهه اینجا هستم دارم فعالیت میکنم تا جایی هم که بتونم روزی یه بار رو میام که اگه کمکی از دستم برمیاد انجام بدم
بعد با همۀ این تفاسیر، من درحال حاضر 312 تا اعتبار دارم!
خب دیگه من تا بیام به 4000 برسم که فسیل شدم مدیرجان
حداقل کاش یه فکر دیگه ای برای پیامای خصوصی بکنین
اینجوری واقعا ایده آلش نیست...والا تنها راهش اینه
خدایی خانوم M.an ما ها اکثرا فرصت جمع کردن اعتبار نداریم
این شرایط واسه بچههایی که با کامپیوتر یا لپ تاپ میان خیلی سختتره
به نظر من راهکارایی وجود داره ک هم میشه سایتو منظم کرد و ارزش سایتو بالاتر برد،هم از طریق این راها ما بچهها بتونیم اعتبار جمع کنیم
الان من یه هفتهس میخوام بیام پیوی یکی از مدیرا و ناظما تا ی سوالی هست بپرسم ازشون
سوالمم چیز خاصی نیست،میخواستم بدونم چطور میشه اسمی که الان نشونم میده رو کوتاه یا عوض کنم،ولی خب مثل آقا دانیال ک میگن بعضی از سوالارو فقط تو بخش خصوصی میشه پرسید
در کل امیدوارم تصمیم درستو اتخاذ کنید