-
mahdis123 از چه نظر بهتره به نظرتون ، ما امسال اصلا معلم خوبی واسه فیزیک نداریم تمام امیدم به آلاست
yousef2016 چون خیلی کامل توضیح میدن فقط بعداز دیدن فیلم ها وقت بذارید وتست حل کنین مطمعنا درصد خوبی میتونین داشتع باشین
-
S.Parham Ahmadi رشتتون چیه؟
mohammadhassan تجربی
-
mohammadhassan تجربی
S.Parham Ahmadi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhassan تجربی
بفرمایید:
عمومی چهارم
پاسخ عمومی
اختصاصی چهارم تجربی
پاسخ اختصاصی تجربی -
-
اثر دوپلر :(((
-
سلام جلسه 90 فیزیک در مورد چگالیه نه فشار
-
-
Masoumeh در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام جلسه 90 فیزیک در مورد چگالیه نه فشار
یعنی مبحث رو یه چیزی نوشته ولی برای شما یه چیز دیگه میاد؟
-
خواهشا یکی به استاد طلوعی عزیز بگه که بچه های ریاضی منتظر هستنا
هم صوت اثر روپلر مونده.هم قستمت اول فصل8فیزیک پیش ریاضی یعنی مواد رسانا و نیمه رسانا و نظریه نواری آلایش و.....هم حرکت دایره ای و قانون های کپلر.و...... -
کلا قسمت های راحت و پر نکته و پر سوال رشتهفیزیک مخصوص بچه های ریاضی رو تدریس نکردن حدودا 5یا 6 سوال کنکور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
تازه ترمودینامیک هم کامل نیست!!!!!!!!!! فرآیند بی درروو...
-
@reza-tah در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
همین 5 شنبه کنکوره هنوز منتظر فیلمی؟
-
تازه ترمودینامیک هم کامل نیست!!!!!!!!!! فرآیند بی درروو...
sohrab1999 فرایند بی در رو که تدریس شد..تست هم ازش حل شد...اثردوپلر رو هم اقای نادریان تدریس کردن.
-
خسته نباشید! جزوه همایش ویرایش جدیدش چه فرقی کرده؟؟
-
faezenj در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خسته نباشید! جزوه همایش ویرایش جدیدش چه فرقی کرده؟؟
-
-
سلام توروخدا کمک کنید...من سال سومم تابستان کانون شرکت کردم... حرکت شناسی از سال دوم رو میخوام بخونم... تا قسمت چند حرکت شناسی بخونم؟ واقعا گیج شدم تورو خدا کمک کنید.. یعنی تا قسمت چندش واسه سال دومه
-
بعدش یه سوال دیگه.. چه مباحثی رو استاد طلوعی درس ندادن یا کامل نگفتن؟ میشه معرفی کنید؟
-
سلام توروخدا کمک کنید...من سال سومم تابستان کانون شرکت کردم... حرکت شناسی از سال دوم رو میخوام بخونم... تا قسمت چند حرکت شناسی بخونم؟ واقعا گیج شدم تورو خدا کمک کنید.. یعنی تا قسمت چندش واسه سال دومه
Mehdi_Zr در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
همه رو با هم گفتن. معلوم نیس ک! بهتره شما ی مبحث رو کامل جمع کنی و بری مبحث بعدی! اینجوری وقتی ی مبحثو امروز بخونی و تا دوماه نخونی و باز بخونی ب کلی یادت میره
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...